icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
22. mar 2017

@nicole_01 Vitaj medzi nami 😀 ...Tipujem to na tehotenstvo...No lepsi vysledok, ako moj nazor bude urobit tehutest...Drzim Ti palceky, nech si na nom najdes vytuzene //...Hnedasty vytok, ci spinenie byva pri roztahovani maternice zo zaciatku tehulkovania...Urcite testuj a hod nam sem potom fotecku, aj keby bola ciarocka uplne slabucka ako dusik, kludne ju sem rano pridaj...Kiezby som mala pravdu 😉

luta13
22. mar 2017

@patkaamirko som rada, ze si krasne tehulkujes a uzivas pohyby a vsetko bezi ako ma...Co sa tyka nachladnutia, prajem Tebe aj syncekovi skore uzdravenie...V pondelok dufam, ze pridas dalsiu fotku princeznicky krasnej 💃...No hod aj nejaku fotku bruska do svojho abumu, nech mozeme pozriet...Dobru noc vam prajem 🌜😘

ejuska2586
23. mar 2017

@patkaamirko No, ja celkom fajn. Stale cakame na to imunologicke vysetrenie-presne takto vo stvrtok o 2 tyzdne nas to caka. Tak snad bude vsetko ok a my sa budeme moct v maji snazit o babatko.

soncita22
23. mar 2017

@luta13 Takze rano som sa tesila asi 5 sekund! 😅 Tam kde je ta akoby bodka,sa mi zdalo,ze je tam druha ciarka...ale ocividne nie je! 😊 Nevadi...to bol len taky skusobny pokus,nic som neocakavala! 😜 Svet sa nezruti...

peppermint
23. mar 2017

@misscelaneous testuj dalej, kym nebudes mat pozitivny ovulacny test. Pri dlhych cykloch ako 55 dni urcite nebude ovu na 18 DC 🙂 Ale uz sa mozno blizi, moze tomu naznacovat krv ako ovulacne krvacanie🙂 Na ms by bolo este skoro. Inak mne ovulacne digi testy vzdy ukazali ovu. Za mna su spolahlive, tak testuj dalej 🙂

cvikla12
23. mar 2017

@patkaamirko už sa teším. A g stredu 29 uvidíme nášho drobčeka idem na genetické sono sa teším.

luta13
23. mar 2017

@soncita22 No nevidim tam nic, len sedy slaby pasik, skoda veru...Asi nic z toho nebude, kedze Ti MS meska a testik takyto 🙄...Je mi to luto, no verim, ze coskoro sa aj Ty dockas svojich vytuzenych //...Treba len trpezlivost, aj ked lahko sa mi hovori, kedze ja som to nemusela zazivat a nekonecne dlho cakat...Ale prajem Ti to zo ❤...Boh Ta zehnaj! 🙏...Pekny dnik Ti prajem 😘

luta13
23. mar 2017

@karmela prajem Ti krasny, slnecny den 🌞🌹

peppermint
23. mar 2017

@soncita22 Ja tiez nic nevidim. Ale dolezite je, kolko DPO si. Ked nemas odsledovanu ovulaciu, tak este nic nie je stratene 😉

soncita22
23. mar 2017

@peppermint Mnooo ovulku nemam odsledovanu a nikdy som to nejak nesledovala - skor podla pocitu sa riadim...😊
@luta13 myslis ze by sa mohlo nieco este zmenit,ak mi meska len druhy den? 😇
A samozrejme,dakujem babenky za komentare! 😘

peppermint
23. mar 2017

@soncita22 Je pravdepodobne, ze si mala posunutu ovulaciu a menstruacia ti v skutocnosti nemeska. Vzdy je smerodajne, kedy bola ovulacia. Ked ju nemas odsledovanu, nemozes vediet, ci ti meska, alebo nie 🙂 Kolko sa uz snazite?

soncita22
23. mar 2017

@peppermint Priblizne dva roky...ale tento mesiac sme sa fakt ze nejak extra nesnazili...tak si z toho nic nerobim...😊
Takze ak mi nemeska,tak tym padom by som mala testovat neskor vsak? V tomto sa este stale stracam...😇

luta13
23. mar 2017

@soncita22 skus teda este pockat, potom ak by nedosla, tak testuj...Myslim na Teba a drzim silno palceky 😘

peppermint
23. mar 2017

@soncita22 Presne tak, keď nevieš, kedy bola ovulácia, nič nie je stratené, kým nepríde menštruácia 🙂 Máte aj nejaké vyšetrenia porobené? 2 roky sú už dosť dlhá doba. Minimálne by som si ovuláciu sledovala, či vôbec prebieha 🙂

patkaamirko
23. mar 2017

@luta13 Dakujeme moja, malý je na tom horšie ako ja :(
Jasné áno pridám fotku, teraz si dám spraviť už len jednu 🙂 Teším sa už na pondelok 🙂 manžel má akurát dovolenku tak sa nebudeme musieť ponáhľať, bude to krásny deň 🙂

patkaamirko
23. mar 2017

@ejuska2586 Veľmi Ti držím palce, aby dopadli najlepšie ako sa dá !!! 🙂
A aby ste sa mohli začať snažiť o miminko, nech Vám to vyjde.🙏

patkaamirko
23. mar 2017

@cvikla12 Fiha tak to všetko dobré prajem 🙂 Viem aké je to, ja už teraz netrpezlivo za teším a počitam dni hodiny 😃😃 potom to sono trvá len 3 minútky a je po tom :(

ejuska2586
23. mar 2017

@patkaamirko Ďakujem moja. Ja pevne verím, že sme obaja zdraví a čoskoro budeme aj my v šťastnom očakávaní. Zatiaľ sa tu vytešujem z Vás. Len mi niekedy príde ľúto, že už aj ja som mohla byť tam, kde ste vy. Ale nevadí. Čo má prísť, príde. A ja verím, že to naše vytúžené k nám tiež čoskoro príde.

cvikla12
23. mar 2017

@patkaamirko ja budem mať také dlhé dosť podrobné kôli diagnóze

trblietava
23. mar 2017

@domci1203 to iste si myslim tiez 🙂 vsetko sa da do poriadku a budeme tehulky ❤ tiez obdivujem sofiu a jej trpezlivost a to ze to nevzdava je proste super skvela 😍

trblietava
23. mar 2017

@matik7 ahoj 🙂 ja som bola zmenit svoju staru doktorku za doktora a od noveho mesiaca budem pri nom 🙂 tak sa tesim ze ty aj ja sme sa rozhodli pre zmenu a verim ze tentokrat spravnu..presne to iste si myslim aj ja ze neviem si predstavit ze najdem // na teste odpadnem asi 😀 ale nestracajme nadej to je dolezite ono to pride ale tiez by som rada vedela kedy som netrpezliva 😝 ale s odstupom casu po takmer roku snazenia mam chladnejsiu hlavu..a kolko sa snazite vy? A testujes kazdy mesiac ovu testikami? Dufam ze vam to vide a mozno uz aj vyslo 🙏 ktory DC si?

trblietava
23. mar 2017

@luta13 dakujem si zlata ❤ zatial som netestovala lebo som nemala kedy kupit test 😂 no citim ze ms prichadza vcera zacali boliet prsia brucho, ale to mevadi dufam ze s novym dr sa pohneme 🙂

miriamn76
23. mar 2017

@trblietava brucho a prsia mozu boliet aj pri tehu☺

ikonica
23. mar 2017

tak babule... vraciam sa spat do kola... hon na duchov moze zacat.... mam po prvej ms po kyrete, uz som aj po kontrole, som v poriadku, maternica sa zregenerovala... ide sa na to 🙂 drzte paluchy 🙂 caka nas ovulacny vikend :D

ikonica
23. mar 2017

@trblietava a koho si si vybrala? bola si u neho dnes? v cakarni bola babenka, ktora sa na teba podobala :D

trblietava
23. mar 2017

@ikonica dr Dandar 🙂 vcera som bola, tak ked mas tohto dr.mozno sa stretneme v cakarni 😀

trblietava
23. mar 2017

@miriamn76 a tak isto ako na ms? Ci inak? 😀 aj ty si mala bolesti?

ikonica
23. mar 2017

@trblietava ne ja mam Smolka... to su kamarati.. niekedy sa vzajomne zastupuju 🙂 aj s Ligusom

trblietava
23. mar 2017

@ikonica silno drzim palce nech to vide uz teraz ❤

trblietava
23. mar 2017

@ikonica ano pocula som ze je dobry 😉 fakt su kamosi?konkurenti 😂 a si spokojna s nim?