Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Mne sa zdá, že ja som tu jediná, či má mladšieho muža 😀
@lela123 Ahoj .aj ja mam mladsieho 🙂
Ja mam 30 a on 28 🙂
@kotatko1232 a o koľko, ja len o dva roky a prvý bol mladší o štyri 🙂
@lela123 o 2 roky....a ty mas kolko??
@kotatko1232 a čo som slepá, že som to nedocitala, aj si to napísala 😂
@kotatko1232 ja už 40 nože aj keď sa mi tomu nechce veriť. Prvé bábo som porodila v 28
@lela123 dopisala som to tam😉
@lela123 ja v 26r a zatial mam iba 1 dievcatko
@kotatko1232 no chvala bohu, už som si myslela, že blbnem 🙂
Ja mám zase o 10 rokov staršieho v júni už 40-tka nechce o tom ani počuť 😂
@lela123 veď mu vravím 😀 ale tak správaním sa chytá niekedy na pubertaka až sa mi rozum zastavuje 😀...No on mal tiež obavy že či už nie je neskoro pre neho že či sa dožije aspoň jeho puberty a podobne kraviny čo som mu hneď vymietla z hlavy 😂 veď človek má toľko na koľko sa cíti 😀
@trblietava inofolic som si naordinovala sama po par mesiacoch co sa nam nedarilo.. poskusala som vsetko mozne.. ale nakoniec asi dovod bola praca... moja bola minuleho roku vysoko nad limitom stresovosti... proste hrozny rok, prepracovanost az vyhorenie... a tiez priatelova turnusova praca... stres z toho, ze nebude doma ked bude ovu.. to ta este viac vystresuje a stres zabija.. teda ani nedovoli pocat.... trochu sa to vsetko poupravovalo... v mojej praci je to uz lepsie a priatel ma novu pracu a je uz doma, nejazdi kade tade... tak dufam ze sa podari skor ako minule 🙂

@sofija18 oooo to je veľká škoda ..Celý víkend tak budete?