Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kythos21 Skus navecer leginy, pokial si nechces este kupovat tehu-rifle...No ja som pri prvom tehu leginy vobec nenosila a ani som ziadne nemala v skrini - len rifle a tie ma tlacili uz koncom 2.mesiaca , viem to, lebo sme boli s rodicmi vo Viedni na vianocnych trhoch a vtedy som uz mala na sebe oblecene tehu mencestraky - bola som v 9tt 😉...A to som svoje tehu zacinala s 54kg a bola som stihlucka vzdy a brusko sa zväcsovalo, ze som rifle nezapla vobec, len rano so stiahnutym bruchom, no ked som sa najdela neskutocne tlacili, takze som hned volila tehotenske a mala som pokoj cely den...No urob ako uznas za vhodne, ale ja by som aspon teda tie leginy na vecer obliekla, nech "mozes dychat" ...Druhe tehu som prezila cele v leginach a v lete v 3/4 tehu bielych nohaviciach...Pekny den vam prajem 🌞🌷😘
@lela123 Moj je velmi inteligentny ale mava dni, ked mu prepina a to sa mi vzdy zastavuje az rozum...Zalezi asi, ako vstane rano z postele, no neriesim uz...Pred mesiacom sme mali 13.rokov, co sme spolu, z toho 3,5 roka "sme svoji"...Siedmy rok bol velmi kriticky, mala som potrebu odist od neho navzdy, no nakoniec sme to dajako spolu prekonali a zostali sme spolu...Ja hlavne kvoli synovi som sa tak rozhodla, nechcela som delit rodinu, kym nejde o zivot...Oni dvaja maju doteraz uzasny vztah a miluju sa neskutocne...Boh to tak chcel a spojil nas naveky, kym nas smrt nerozdeli...AMEN 😉...Prajem Ti krasny den 🌞🌹😘
@matik7 a my v maji minuleho roka po svadbe 🙂 tak sme na tom podobne ...no tak to ze si bola chora spravilo svoje...no verim ze tentokrat to vide 😍 urcite ti to pripominat nebude treba 😂 kludne testuj ked chces.ja som robila testik vecer aj pre istotu teraz a nic, takze uz len cakat na ms...
@luta13 mozno to niekomu a tou sodou funguje a niekomu nie mozno je to len tipos bingo ale sranda ze ti to vyslo 😀
@lela123 co sa tyka tej krvi, kedze mm mal oba razy starsiu krv, tak tym mam chapat to, ze ak by sme znova plodili v buducnosti, ze zas to bude chlapcek???...Radsej by som pockala na divecatko 😂 💃...haha 😅...No je jasne, ze babo budem cakat take, ake mi Boh posle z Nebicka, dolezite je, aby bolo zdrave 🙏...No budem sa o tom bavit tu, az ked najdem dusika na teste, ci hned rovno //, kedze ja som pred MS neskusala nikdy testovat...A to este potrva minimalne 4 roky, najprv musim zhodit 20kg, najst si pracu a potom ukecat - presvedcit mm na spolupracu 😉
@trblietava ja som to skusala len pocas 2 tehu, no bolo to tusim v 5 mesiaci a to mi kamoska poradila, tak reku skusim...Haluz riadna a blbina zaroven...Prajem Ti pekny dnik 🐝😘
@trblietava no ja idem skúsiť, čo sa deje, keď vôbec niesom tehotná 😀

@nita216mne to vyšlo naopak vo všetkých troch razoch, ajtak to tak asi vôbec nebude 😉

@lela123 aj tak su ti nasi muzi blazni! ...A poriadni teda riadne!...No ak vedia splodit dieta a su ako otcovia fajn a aj vedia uzivit rodinu, tak sa musime my zeny zmierit s tym, ze im obcas preskoci a robia si podla seba, akoby pubertaci boli 😂🙄