icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
24. mar 2017

@lela123 aj tak su ti nasi muzi blazni! ...A poriadni teda riadne!...No ak vedia splodit dieta a su ako otcovia fajn a aj vedia uzivit rodinu, tak sa musime my zeny zmierit s tym, ze im obcas preskoci a robia si podla seba, akoby pubertaci boli 😂🙄

lela123
24. mar 2017

@luta13 no ja mam veľmi rozumneho muža. On skôr učí mňa. On je celkovo taký iný. My sme si boli obaja na prvých svadbách. On mi dokonca robil zavijanku a nakoniec po rokoch sme spolu 😀

lela123
24. mar 2017

@alilka no ja som veľmi zvedavá. Hlavne nech si v poriadku 🙏

luta13
24. mar 2017

@kythos21 Skus navecer leginy, pokial si nechces este kupovat tehu-rifle...No ja som pri prvom tehu leginy vobec nenosila a ani som ziadne nemala v skrini - len rifle a tie ma tlacili uz koncom 2.mesiaca , viem to, lebo sme boli s rodicmi vo Viedni na vianocnych trhoch a vtedy som uz mala na sebe oblecene tehu mencestraky - bola som v 9tt 😉...A to som svoje tehu zacinala s 54kg a bola som stihlucka vzdy a brusko sa zväcsovalo, ze som rifle nezapla vobec, len rano so stiahnutym bruchom, no ked som sa najdela neskutocne tlacili, takze som hned volila tehotenske a mala som pokoj cely den...No urob ako uznas za vhodne, ale ja by som aspon teda tie leginy na vecer obliekla, nech "mozes dychat" ...Druhe tehu som prezila cele v leginach a v lete v 3/4 tehu bielych nohaviciach...Pekny den vam prajem 🌞🌷😘

luta13
24. mar 2017

@lela123 Moj je velmi inteligentny ale mava dni, ked mu prepina a to sa mi vzdy zastavuje az rozum...Zalezi asi, ako vstane rano z postele, no neriesim uz...Pred mesiacom sme mali 13.rokov, co sme spolu, z toho 3,5 roka "sme svoji"...Siedmy rok bol velmi kriticky, mala som potrebu odist od neho navzdy, no nakoniec sme to dajako spolu prekonali a zostali sme spolu...Ja hlavne kvoli synovi som sa tak rozhodla, nechcela som delit rodinu, kym nejde o zivot...Oni dvaja maju doteraz uzasny vztah a miluju sa neskutocne...Boh to tak chcel a spojil nas naveky, kym nas smrt nerozdeli...AMEN 😉...Prajem Ti krasny den 🌞🌹😘

trblietava
24. mar 2017

@matik7 a my v maji minuleho roka po svadbe 🙂 tak sme na tom podobne ...no tak to ze si bola chora spravilo svoje...no verim ze tentokrat to vide 😍 urcite ti to pripominat nebude treba 😂 kludne testuj ked chces.ja som robila testik vecer aj pre istotu teraz a nic, takze uz len cakat na ms...

trblietava
24. mar 2017

@luta13 mozno to niekomu a tou sodou funguje a niekomu nie mozno je to len tipos bingo ale sranda ze ti to vyslo 😀

luta13
24. mar 2017

@lela123 co sa tyka tej krvi, kedze mm mal oba razy starsiu krv, tak tym mam chapat to, ze ak by sme znova plodili v buducnosti, ze zas to bude chlapcek???...Radsej by som pockala na divecatko 😂 💃...haha 😅...No je jasne, ze babo budem cakat take, ake mi Boh posle z Nebicka, dolezite je, aby bolo zdrave 🙏...No budem sa o tom bavit tu, az ked najdem dusika na teste, ci hned rovno //, kedze ja som pred MS neskusala nikdy testovat...A to este potrva minimalne 4 roky, najprv musim zhodit 20kg, najst si pracu a potom ukecat - presvedcit mm na spolupracu 😉

luta13
24. mar 2017

@trblietava ja som to skusala len pocas 2 tehu, no bolo to tusim v 5 mesiaci a to mi kamoska poradila, tak reku skusim...Haluz riadna a blbina zaroven...Prajem Ti pekny dnik 🐝😘

lela123
24. mar 2017

@luta13 no čaká tá ešte k tomu cesta ale motivácia je super vec. 😉

nina4
24. mar 2017

@alilka waaau no krajsiu spravu som dnes ani nemohla vidiet silnejú jupiiiiii.A teraz to uz len zavrsit foteckou s bublinkou na spravnom mieste.😘😘😘
Verim ,ze je to v poriadku teda aspon podla mojich testou co som mala ja mimomaternicove a taketo som nemala nikdy tmave .

luta13
24. mar 2017

@alilka Testiky mas krasne a verim v najlepsiu spravu dnes od Teba...Nech Ta primar uisti o Tvojom stave - dufam, ze o "druhom stave" 😉 ❤❤

lela123
24. mar 2017

@luta13 aj tebe pekný deň prajem 😘

luta13
24. mar 2017
lela123
24. mar 2017

@trblietava no ja idem skúsiť, čo sa deje, keď vôbec niesom tehotná 😀

alilka
24. mar 2017

@nina4 fakt si nemala take testy??ved aj tebe stupalo hcg tak ako to ze ti netmavli?...🙂 no ja som sama prekvapena,ako tie moje teraz stmavli,opredtym som take tmave nemala..🙂

luta13
24. mar 2017

@alilka 👶👶👶🙏😲😀...O kolkej ides k tomu primarovi?

luta13
24. mar 2017

@mdanka Myslim na vas 👶🍀😘

alilka
24. mar 2017

@luta13 tak okolo 11tej..🙂 no ale keby sa dalo tak aj hned..:D

adria88
24. mar 2017

@alilka ahoooj, čo to tu pozerám za testy 🙂 vidím, že ich máš pekné, juuuj. no len aby bolo všetko tak, ako si predstavuješ a vyjde ti slniečko 🌞 🙏 drž saaaa

karmela
24. mar 2017

@luta13 aj tebe a celej rodinke želám pekný Dnik už sa blíži jar sa teším konečne..My sme momentálne PN mala má hnisavú angínu

karmela
24. mar 2017

@alilka držím ti palce silno nech sa ukáže drobec na sone a je v maternici..

karmela
24. mar 2017
sticker
cvikla12
24. mar 2017

@lela123
@nita216 kočky potom dám vedieť či budeme mať chlapčeka alebo dievčatko

cvikla12
24. mar 2017

@mdanka nebojkaj všetko bude v poriadku budeme čakať na info

cvikla12
24. mar 2017

@alilka juuj moja pekná tak moc na teba myslím a aj všetky kočky čo sme tu a pevne veríme že je to normálne tehu len sa drobček dlhšie zakutraval a schovával budem čakať čo ti povie primár držíme ti všetky palčeky 😘

nita216
24. mar 2017

@luta13 ni aj pri 1aj pri 2 tvoj muz mal mladsiu krv takze 1 syn a 2syn!vyslo to?

lela123
24. mar 2017

@cvikla12 jasné 🙂

luta13
24. mar 2017

@karmela skore uzdravenie malej princezne 😘

lela123
24. mar 2017

@nita216mne to vyšlo naopak vo všetkých troch razoch, ajtak to tak asi vôbec nebude 😉