icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
25. mar 2017

@domci1203 uz som si to pozrela vyzera ze je to super na ovulaciu a upravu hormonov, co potrebujeme.radila si sa o tom aj s dr? O tych vitaminoch?

lela123
25. mar 2017

@trblietava ja som teraz cvičila dva mesiace, schudla som 3,5 kilo. Cítim sa oveľa lepšie. Aj papam ináč. Keby som takto cvičila a jedla pred desiatimi rokmi, tak by som schudla viac.Volako som minuly rok 4 kilo nabrala, tak musia ísť dole. Ale hlavne som to robila kvôli tomu aby som mala lepšiu kondicku a cítila sa lepšie. A keď je spln nejem nič, iba pijem vodu. 🙂

lela123
25. mar 2017
lela123
25. mar 2017

Toto je z justu, b vitamíny s kyselinou listovou. Ja nechcem tú z lekárne. Toto je síce drahšie ale fajné

trblietava
25. mar 2017

@nivea777 tak to mas pravdu to mi spominala aj dr ze sa nemozno uplne spoliehat ani na ovu testy ani na sono..tiez som pocula ze bazalka je naj, este som zatial neskusala nic ale asi sa na to dam, lebo v mojom pripade neviem ze ktory mesiac prebehne..dakujem 😉

domci1203
25. mar 2017

@trblietava ja som doktor samej sebe posledny cas:D....ale vela som citalq o tom pozitivne tak verim ze to pomoze🙂 len treba verit tomu🙂

trblietava
25. mar 2017

@lela123 aj ja cvicim ale zas stravu nemam velmi upravenu skor len sem tam niecomu odolam ale sladke uz velmi nejedavam..zaciatky su tazke veru 😕 to je super ze sa ti takto podarilo, pomaly ale isto to pojde tento sposob je urcite najzdravsi a najlepsi pre telo.a preco ked je spln? Asi to nejak suvisi spolu, ci? To je asi casto mas teda pevnu volu, mas moj obdiv 🙂

trblietava
25. mar 2017

@lela123 a naco to je ??

trblietava
25. mar 2017

@domci1203 ty si samouk 😀 mas pravdu treba verit to robi vela , bodaj by vam to pomohlo hned v tomto cykle 😘

lela123
25. mar 2017

@trblietava tak kyselina listová sa papá, aby sa vraj predišlo vývojovým vodám a celkovo pre ženu aj na vaječníky. Ja som to len vo februári začala jesť. Aj na nervy je to dobré 😀b vitamíny. A cez spln je človek najviac zaťažený a preto je dobre si dať očistu.Po splne sa aj rýchlejšie človek prečistí aj lepšie chudne. Keď dorastá mesiac človek skôr naberá všetko, či choroby aj kilá atď.

soncita22
25. mar 2017

@luta13 Ahooooj,tak mrcha este stale nedosla,tak som si dnes urobila test znovu...Pepino 10kovy a robila som si ho asi na tretie cikanie...😅 Na porovnanie-vrchny je spred dvoch dni a spodny dnesny...nazivo sa mi tam nieco zda...vidis tam nieco,prosim ta,ty nase bystroocko? 😘😊

nivea777
25. mar 2017

@soncita22 ak to je pepino,tak pepino nemá čiarku tam kde si zaznacila ducha...Resp. ja som ich mala ďalej od seba

olylili
25. mar 2017

@soncita22 jak pozerám tak pozerám žiaľ nič nevidím a fakt ťa čiarka má byť ďalej ako si naznačila môžem odfotiť svoj na porovnanie tiež pepino

domci1203
25. mar 2017

@trblietava ja som si aj sama dg problemy zo stitnou zlazou tak som sa objednala do Lubochne a tam mi to potvrdili. Niekedy zial si clovek musi byt dr samemu sebe. No ak nie tak dalsi cyklus a novy dr tak to pojdr lepsie🙂

trblietava
25. mar 2017

@soncita22 ja som ti to naznacila kde by mala byt 😀 ale ja na toto nemam velmi dobry zrak, skus testovat neskor..kolko meskas?

nivea777
25. mar 2017

@olylili ja som mala takýto..Ty tiež tak?
@soncita22

trblietava
25. mar 2017

@domci1203 tak to mas pravdu domi..v lubochni je nejaky liecitel? Urcite aj ja verim ze aj tebe aj ne novy dr pomoze, teda ty si mozno aj sama pomozes 😍

mirkovci
25. mar 2017

Všetky tehulky,druhorodičky...Mám na vás otázku? Prvé tehu a druhé tehu...mali ste rovnake príznaky? Zvracanie,únava,bolesti,nechutenstvo....pýtam sa preto že pri synovi som silno zvracala do 16 tt. Neviem.si predstaviť ako teraz budem fungovať ako matka. Vtedy som len ležala,spala,plakala a čakala kedy prestanú nevoľnosti. Za každý názor ďakujem

olylili
25. mar 2017

@nivea777 taký tak 😀 môj úplne prvý 😊 nostalgia 😊

olylili
25. mar 2017

@mirkovci pri prvej dcére non-stop v nemocnici na infuzkach všetko išlo von do 5 mesiaca pri druhej dcére absolútne nič ako keby som nebola tehotná a teraz pri treťom čakám chlapčeka celodenné nevoľnosti zvracanie len ráno do 16tt😉

soncita22
25. mar 2017

@trblietava Dakujem,si zlata...😜 Toto je dokaz toho,ze sa v tych testoch vobec nevyznam...😂 U mna je to take kadejake-ani neviem ci meskam ci nie,mavam dost dlhe cykly a nepravidelne...momentalne som 38 DC...ale vravim,ono je to este stale v pohode u mna...

nivea777
25. mar 2017

@olylili prvý test s // nemám asi odfotený,mala som lebo som posielala Kamoške(zmazala som aby mi foto nenašiel chlap) že asi som tehotná :D že čo teraz(prvotny sok) ...Drahému som povedala až o 4dni lebo sa mi test zdal malo pozitívny,slabá čiarka tam bola a nechcela som mu hovoriť pokiaľ tam nebudú viditeľne čiarky :D

olylili
25. mar 2017

@nivea777 ja som zase svojho ráno budila nech lušti so mnou som myslela že taká čiarka slabá sa neráta ani za pozitívnu 😀

trblietava
25. mar 2017

@soncita22 nemas za co 🙂 noo som na tom podobne 45 DC 😕 mas nejaky zdravotny problem?

soncita22
25. mar 2017

@olylili
@nivea777
Kocky dakujem krasne! 😉 Vazim si vas nazor...nevadi,ze tam nic nie je...raz sa hadam dockam! ✌

soncita22
25. mar 2017

@trblietava tak podla mna nieco nebude v poriadku,ked mavam take dlhe cykly...len nikto zatial neprisiel na to,co mi je...😕 ale stale verim,ze budem moct mat babatko...tuzim byt mamou velmi...tak mi nic ine neostava len verit...a ty mas nejaky zdravotny problem?

trblietava
25. mar 2017

@soncita22 a bola si hormonalnom profile? Mne zistili zvyseny testosteron aj ked tam nie je velka odchylka uz mi rozhadzal cyklus brani ovulaci niekedy mam anovulacny cykle myslim, tym padom aj tak dlhe naposledy ms prisla az na 56 DC to bol rekord 😀 no uz neviem ci sa smiat ci co..tiez chceme babatko a to ze ti ,, meska,,a teraz som tehotna? Ci blne cyklus? A ideme testujeme..na nic toto..ale da sa to upravit od aprila ideme s dr na to

trblietava
25. mar 2017

@soncita22 a prepac za pravopisne chyby zlomil sa mi necht a teraz neviem pisat 😀

soncita22
25. mar 2017

@trblietava nie,nebola som este na tom...len teraz si nemozem dovolit chodit po lekaroch kedze som v skusobnej dobe...ale urcite to budem riesit...aj som rozmyslala,ze ak mi nijako nepomoze,tak zmenim dr...a ako to ides riesit ak sa mozem opytat?

trblietava
25. mar 2017

@soncita22 urcite chod nech ti pozistuju ci mas hormony v poriadku, to uz ti mal navrhnut sam doktor, stava sa to casto ze mas take dlhe cykly? Praveze este neviem zatial som len zmenila dr a dufam nasadi liecbu ktora zaberie , kolko sa uz snazite?