icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofija18
26. mar 2017

@alilka hovorím 😍😍😍😍👶👶👶

lela123
26. mar 2017

@alilka vyzerá to super, no všetky sme tu zvedavé a držíme palce 🙏

ejuska2586
26. mar 2017

@alilka No ja stale tvrdim, ze budes tehulka a si podla mna na zaciatku 2. mesiaca len (4-5 tyzden). Dufam, ze sa v pondelok na sone ukaze aspon zltkovy vak. Ale ked ti mozem poradit, chod radsej do nemocnice, nie tej "doktorke" l, co ta rovno pod noz posielala.

luta13
26. mar 2017

@babikadaska Nerozculuj sa a uz vydrz do zajtrajska...Verim, ze sa ho dozijes a aj Hcg budes mat pekne...Testik je krasny s //...Mozno Ti len pomalsie stupa Hcg...Drzim Ti palceky 😉

bluebell0412
26. mar 2017

@alilka ja som viac asi zvedavá ako ty 😀 testy ti tmavnú dúfam a verím tak ako viaceré z nás ze si tehu.

luta13
26. mar 2017

@alilka nadherny dnesny test ❤...Verim, ze drobcek je uz v maternici a pekne si tam rastie...Neviem sa dockat Tvojej spravy zajtra po kontrole...Boh s vami 🙏😘

luta13
26. mar 2017

@eliska1986 najlepsie bude, ak si das vziat krv na Hcg,a vopred sprav testik, ci nahodou nie si tehulka...Mozne je vsetko...Daj potom vediet, pripadne hod foto testiku 😉

luta13
26. mar 2017

@ub Krasne tmavnu testiky, drzim palceky, len tak dalej...Potichucky gratulujem k tehu, uz len potvrdenie od Dr. a potom zdrave tehulkovanie 😉

luta13
26. mar 2017

@eliska1986 A to, ze Dr. tam nieco vidi a nevie, co je to?...Ved bud tam vidi plod a tehotenstvo, alebo nechapem ho vobec...Mal Ti hned vziat krv na Hcg...Co to mas za gynekologa?...Chod k nemu, nech Ti vezme krv a bez diskusie...Nech vies, na com si!...Prajem len tie najlepsie vysledky 😅...Inak sa Ti cudujem, ze si este nerobila tehutestik :-O

butterfly333
26. mar 2017

@alilka moja to vyzerá úplne supeeer mocc držím palce nech je všetko v poriadku.😘😘😘😘

eliska1986
26. mar 2017

@luta13 ja moc lekarom neverim ani tym testom,po dva mesiace mi testy duchovali a nic z toho.Kramy su a velmi silne s velkymi zrazeninami.A lekar ze zreniny to je normalne...

sofija18
26. mar 2017

Ahojte tehulky aj snazilky 👋😘ako sa máte? 😘ja uz sa neviem dočkať zajtrajška 😘😉

domci1203
26. mar 2017

@sofija18 ahoj moja:* dobre sa mam🙂 ideme odznova dalsi mesiac🙂 zajtra ides na folikulometriu?🙂

sofija18
26. mar 2017

@domci1203 Ano idem 😘a asi aj po injekciu 😂🙈uvidim co vajka.... ale boli sme u našich teraz a nemala som zo sebou testy, ale veeeeela hlienu 🙊a neskutočne bolesti v krížoch ľavej strany a podbruska ľavej strany. Samoska ze sme to poistili 😉a dnes po príchode test a ešte večer spravím, ze co. Tak bud ovu prebehla alebo ešte len prebehne.... len sa obávam ze zajtra ak sa pichne pregnyl ze prasknú všetky 4 a picne ma 😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈

salsalady
26. mar 2017

@mirkovci no ja som v 17.tt a je mi zle stále. Mam 2 ročnú dcérku a kvôli vracaniu som ležala aj v nemocnici. S malou som to ledva prežila. Pomáhala mi svokra a ja uz som nevarila ani nepamätám ked vidim jedlo je mi zle. Manžel nosil jedlo. Aj ja stále len placem a dufam ze bude lepšie a ako matka som úplne zlyhala lebo niekedy som s malou nevládala ani chodiť von a vstať ráno z postele bolo to najhoršie utrpenie. Dcéra nechapala prečo stále vraciam ale uz si zvykla a ja len dufam ze bude lepšie. Velmi držím palce nech si ok ;)

domci1203
26. mar 2017

@sofija18 drzim ti palce:* a nech prasknu aj 4 po tolkych rokoch snazenia o vytuzene babusko si to zasluzis velmi😘 prajem ti to z celeho ❤👶 potom daj vediet,ze co a ako🙂

sofija18
26. mar 2017

@domci1203 prídeš kočarovat!!! 😂😂😂😂jasne dám dám 😘😍ja viem, ale zas 4 naraz? 😂

mirkovci
26. mar 2017

@salsalady to ma teda mrzí,verím že to prejde rýchlo. A určite si nezlyhala ako matka,keď sa to nedá tak bohužiaľ musia pomôcť blízky. Držím palce aby si už bola ok a tešila sa z tehulkovania ☺

domci1203
26. mar 2017

@sofija18 tak by ste mali styri muchy jednou ranou😀ja chcem zase dvojicky mat bud dve babeny alebo parik chlapec dievca🙂..sialene ale to je moj sen ale potesim sa aj jednemu🙂

sofija18
26. mar 2017
sticker
candies
26. mar 2017

@sofija18 moja myslim na teba a drzim paluchy!!!🙂🙂🙂🙂

sofija18
26. mar 2017

@candies ďakujem krasne 😘zajtra podám Info 😘😇

alilka
26. mar 2017

@sofija18 a test dnes doma ti ako vyšiel?Podľa mňa to už aspoň jedno alebo 2 praskli a pregnyl už nebude potrebny 😁😁 bt nemeras?

butterfly333
26. mar 2017

@sofija18 moja držím palčeky aby sa už konečne zadarilo.😘😘😘

sofija18
26. mar 2017

@alilka bt nemeriam, lebo nevstavam v rovnaku hodinu... to by u mna nebolo možné. Robila robila poobede a večer 😂Ale otázka či ovu prebehla alebo ešte len príde....Vsak zajtra zistime 😂No radšej nech pichne 😂Dnes som 18dc

sofija18
26. mar 2017

@butterfly333 ďakujem moc 😘😘😘😘

butterfly333
26. mar 2017

@sofija18 aj si brala clostil?

sofija18
26. mar 2017

@butterfly333 nie 😌

domx
26. mar 2017

@alilka to súú úúplne prekrásne testíky.. 😍 držím palčeky.. všetky tu budeme netrpezlivo čakať, čo nám zajtra povieš.. 🙂 aaaa bože, neviem sa dočkať.. dúfam, že je všetko tak ako má byť, že je ten drobček zakutraný už pekne v maternici a ty budeš maminaaa.. 🙂 🙂 🤰 ❤ veľmi ti to prajem... tak ako každej snažilke tu.. 🙂

butterfly333
26. mar 2017

@sofija18 jaaaj ja že ano ked si ideš dat pichnut pregnyl. Či to pichnu aj bez stimulky?