Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofija18 to že nevstavas v rovnakú hodinu nevadí. Ja som tiez tak merala BT ..Jeden deň som vstávala o 4tej ráno,druhý deň okolo 7mej,tretí som bola po nočnej takže až okolo 10tej a štvrtý zasa okolo 7mej..A tak som točila tie 4dni dookola troška teploty kvôli tomu "skáču" ale podstata je tam..Vidno kedy je poovulacna fáza..😁😁 pozri februárový graf,víťazný 😁😁 pri tom som otehu 😁😁
@alilka práveže by sa mali merat každy den v rovnaku hodinu.
@butterfly333 Ano, ja mam k dispozícii 4 vajka 🙈2 menšie a 2 väčšie 😘ale možno sa nic pichat nebude ak uz praskli 😉
@butterfly333 áno to viem že by sa malo,ale nie každopádne to môže kvôli práci..A vidíš že ja som merala vždy tak ako som písala a pomohlo mi to 😊😊😉
Bt sa meria stále v tú istú hodinu aspoň po 6 hodinovom spánku a predtým než vstaneš z postele
@sofija18 ja idem v piatok na folik.a podla toho tiež si dam pichnut pregnyl beriem clostil tak uvidím.
@butterfly333 začala si brať clostylbegit ?Jeeej to držím palce šance sa zvyšujú 😚😁😁
@butterfly333 tak nech sú vajka tam a pripravené pre rybičky 😘😘😘držím palce!!!! 👍👍👍
@sofija18 aj ja som s tým z počiatku mala problém..😂 zabudla som s potom som si zvykla 😁 teplomer som mala na stolíku .Až do teraz ho tam mám,ale nepoužívam ho teraz..Nemá to význam..Bt mám teraz stále hore 😊 zvykla by si..A s testovaním ja to isté,test si večer nachystam na umývadlo aby som ráno nezabudla testnut 😂😂
@alilka áno davam 2x1 plus beriem fertipronu tak uvidím. Ak nič z toho tak ja už neviem vykašlem sa na to. Tebe moja držím.palčeky.
@sofija18 dakujem snád budu nejake. Ešte som tu injekciu nemala.
@butterfly333 ale veď to 3mesiace môžeš brať či?Ja som to tak mala na tretí som otehu..To budeš mať teraz super aspoň budeš vedieť s istotou že vajka praskli..Hoc ty si s tým problém nemala keďže ty aj testy aj by meras..Držím ti strašne palce nech nám už sem dáš 2//..😉 a ďakujem ..Verím že bude dobré a nasu zabku čoskoro uvidím tam kde mám 😍😍
@alilka ja viem že sa to berie 3 cykli no uvidím čo mi povie v piatok. Je pravda že nemám žiaden problem no aj tak sa nedarí. No verím že sa zadarí.😘
Baby mali sme s priatelom pohl.styk ale fakt uplne kludny ale na toaletnom papieri som si nasla trosku krvi. Neviete mi povedat preco? Mam ist radsej rano k doktorke?
Baby teraz ráno som vstala celá "mokrá"..Prídem na wc a Včera tam krv..Nie trocha ale veľa a čerstvá červená..Akoby na 1dc..Dnes mi už ak klesla BT tak snáď sa to už celé ukončí samo a ideme ďalej ..Uvidím dnešné výsledky..
@mdanka neboj sa po styku to je normalne pokial to nie je nejako moc alebo s bolesťami sam dr mi to vravel ze zeny po sexe trosku zakrvácaju a uz bežia na gyndu a zbytocne.ja by som asi k dr nešla podla mna to nic nie je 😉🙂ale ak ty budes spokojnejšia tak urcite chod lepsie ako byt v strese

@sofija18 budem čakať! 💓