icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

candies
26. mar 2017

@sofija18 budem čakať! 💓

alilka
26. mar 2017

@sofija18 to že nevstavas v rovnakú hodinu nevadí. Ja som tiez tak merala BT ..Jeden deň som vstávala o 4tej ráno,druhý deň okolo 7mej,tretí som bola po nočnej takže až okolo 10tej a štvrtý zasa okolo 7mej..A tak som točila tie 4dni dookola troška teploty kvôli tomu "skáču" ale podstata je tam..Vidno kedy je poovulacna fáza..😁😁 pozri februárový graf,víťazný 😁😁 pri tom som otehu 😁😁

butterfly333
26. mar 2017

@alilka práveže by sa mali merat každy den v rovnaku hodinu.

sofija18
26. mar 2017

@butterfly333 Ano, ja mam k dispozícii 4 vajka 🙈2 menšie a 2 väčšie 😘ale možno sa nic pichat nebude ak uz praskli 😉

alilka
26. mar 2017

@butterfly333 áno to viem že by sa malo,ale nie každopádne to môže kvôli práci..A vidíš že ja som merala vždy tak ako som písala a pomohlo mi to 😊😊😉

sofija18
26. mar 2017

@candies 😘😘😘😘😘

olylili
26. mar 2017

Bt sa meria stále v tú istú hodinu aspoň po 6 hodinovom spánku a predtým než vstaneš z postele

butterfly333
26. mar 2017

@sofija18 ja idem v piatok na folik.a podla toho tiež si dam pichnut pregnyl beriem clostil tak uvidím.

sofija18
26. mar 2017

@alilka ja mam problém sa nezabudnúť otestovať 😂ja som to raz skúšala a radšej som to vzdala 😂ja som vždy vystrelila z postele ako svihnuta a potom ze: aha? 😂🙄🙈🙊

alilka
26. mar 2017

@butterfly333 začala si brať clostylbegit ?Jeeej to držím palce šance sa zvyšujú 😚😁😁

sofija18
26. mar 2017

@butterfly333 tak nech sú vajka tam a pripravené pre rybičky 😘😘😘držím palce!!!! 👍👍👍

alilka
26. mar 2017

@sofija18 aj ja som s tým z počiatku mala problém..😂 zabudla som s potom som si zvykla 😁 teplomer som mala na stolíku .Až do teraz ho tam mám,ale nepoužívam ho teraz..Nemá to význam..Bt mám teraz stále hore 😊 zvykla by si..A s testovaním ja to isté,test si večer nachystam na umývadlo aby som ráno nezabudla testnut 😂😂

butterfly333
26. mar 2017

@alilka áno davam 2x1 plus beriem fertipronu tak uvidím. Ak nič z toho tak ja už neviem vykašlem sa na to. Tebe moja držím.palčeky.

butterfly333
26. mar 2017

@sofija18 dakujem snád budu nejake. Ešte som tu injekciu nemala.

alilka
26. mar 2017

@butterfly333 ale veď to 3mesiace môžeš brať či?Ja som to tak mala na tretí som otehu..To budeš mať teraz super aspoň budeš vedieť s istotou že vajka praskli..Hoc ty si s tým problém nemala keďže ty aj testy aj by meras..Držím ti strašne palce nech nám už sem dáš 2//..😉 a ďakujem ..Verím že bude dobré a nasu zabku čoskoro uvidím tam kde mám 😍😍

butterfly333
26. mar 2017

@alilka ja viem že sa to berie 3 cykli no uvidím čo mi povie v piatok. Je pravda že nemám žiaden problem no aj tak sa nedarí. No verím že sa zadarí.😘

dasaa
26. mar 2017

@cvikla12 Dakujem za informáciu uz som jej aj povedala

dasaa
26. mar 2017

@alilka krásne ti tmavie ciarocka .drzim pršteky naďalej 😊

mdanka
26. mar 2017

Baby mali sme s priatelom pohl.styk ale fakt uplne kludny ale na toaletnom papieri som si nasla trosku krvi. Neviete mi povedat preco? Mam ist radsej rano k doktorke?

meli8412
26. mar 2017

@mdanka Keď hneď po pohlavnom styku, nič to nemusí znamenať, podľa mňa praskla cievka. Takže kľud a oddych 🙂

meli8412
26. mar 2017

@mdanka Kontroluj sa, keď to nezmizne, šup na pohotovosť, alebo ráno k dr.

mdanka
26. mar 2017

@meli8412 mala som to len raz po utreti teraz uz nie ani po wc..tak dufam ze nic zle ci radsej skocit za doktorkou rano? :(

meli8412
26. mar 2017

@mdanka Podľa mňa bola to cievka, ale keď ráno budeš mať niečo na toaleťaku, tak zbehni.

alilka
27. mar 2017

Baby teraz ráno som vstala celá "mokrá"..Prídem na wc a Včera tam krv..Nie trocha ale veľa a čerstvá červená..Akoby na 1dc..Dnes mi už ak klesla BT tak snáď sa to už celé ukončí samo a ideme ďalej ..Uvidím dnešné výsledky..

nita216
27. mar 2017

@alilka je mi to luto ale drzim palceky nech je vsetko tak ako si prajes mozno to nic neznamena mozno je uz koniec tehotenstva !cakame na vysledky od teba!

nita216
27. mar 2017

@mdanka radsej si zbehni na gyndu istota je istota a kazde krvacaie sa musi hlasit!za to nic nedas urobi ti sono aspon budes kludnejsia ze vsetko je s babom ok!

biba12
27. mar 2017

@alilka držím palce, nech sa to už konečne vysvetlí a vieš na čom si.

candies
27. mar 2017

@mdanka neboj sa po styku to je normalne pokial to nie je nejako moc alebo s bolesťami sam dr mi to vravel ze zeny po sexe trosku zakrvácaju a uz bežia na gyndu a zbytocne.ja by som asi k dr nešla podla mna to nic nie je 😉🙂ale ak ty budes spokojnejšia tak urcite chod lepsie ako byt v strese

ria294
27. mar 2017

@alilka prajem ti , aby sa všetko vyriešilo a ak to tak má byť, tak veľa síl ....

nivea777
27. mar 2017

@mdanka krv/spinenie po styku je normálne,kedze je to dnu vsetko prekrvene a nachylne na "ranky"..tiez podla mna len nejaka cievka ..sleduj si to