Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 snad Ti tie tabletky zaberu 👍
@slniecko26 Slniecko nase krasne usmiate 🌞 ...Velmi Ti gratulujem, babätko je nadherne a som velmi rada, ze sa krasne vyvija v brusenku (pohladkaj ho za mna 😘)...No verim, ze si konecne usmiata a uzivas si vsetko plnymi duskami...Dakujem za krasnu spravu a fotecku...Potesila si ma velmi a prajem vam krasny dnik 🌞🌷😘...V ktorom si tt.?...Nemas to tu uvedene...
@miriamn76 urcite bude vsetko v ok!!!! Budem cakat na fotecku tvojho babenka 😊
@butterfly333 áno idem 😁 teraz idem z KE bola som na hematologii na krv a teraz na krv na HCG u nás..Potom po výsledky a k doki..Snáď bude už HCG klesať keď som sa rozkrvacala 😁 aby som začala nový cyklus a stíhala ešte december 😁😁
@alilka škoda myslela som že to bude v poriadku tek testík krásne silnel no verím.že gyn povie dobré spravy možno je všetko v poriadku. Držím palčeky.
Dakujem kocky za odpovede 😍 no ja praveze neviem ci meska mam dlhe cykly a neviem kedy a ci bola ovu..dnes som 46 DC...a robila som rano pepino test ale ako naschval mi spadol nalepil sa na neho vlas bol mokry a ja som po nom presla a rozmazal sa..ale bol tam skor len duch ale na kanalik hruby..taky ako ta 2 ciarka len nie ruzovy.idem do prace tak to skusim bud poobede alebo rano 🙂
@trblietava Tak uvidis, co bude na dalsom testiku...Asi to tak malo byt, ze Ti spadol atd...osud...No dalsi bude mozno krajsi 😉...Pekny den v praci prajem 😘
Bola som zienky pri dr. Trosku na mna nakricala ze mam obmedzit pohlavny styk, srdiecko bilo, ale pre istotu mi dala ten duphaston. Ale najviac ma trapy to ze mi prave volala moja obvodna doktorka. V januari a zaciatkom februara som bola chora tak mi zobrala vytery volala mi ze vysledky ok...a zrazu dnes mi vola ze prisli nove vysledky a zistili mi nejake mykoplazmy chlamydie take nieco tak neviem co to moze byt ...pri dalsej poradni to mam konzultovat s mojou gynekologickou :-/
@luta13 asi osud no alebo moja sikovnost 😀 uvidime co bude na dalsom ked nic nevadi budem cakat ms a na dalsi mesiac uz verim ze dr pomoze 🙂 ale ak sa objavi zas tak budem samozrejme rada. dakujem aj tebe pekny dnik😘
My sme mali na prieduskach
@mdanka Chlamýdie a tehotenstvo
Pokiaľ sa infekcia počas tehotenstva odhalí včas, nespôsobuje takmer žiadne problémy. Gynekológ vám nasadí vhodnú liečbu, ktorá neuškodí ani plodu. Ak však ujde pozornosti lekára, môže mať skutočne nebezpečné dôsledky. Obyčajne sa potom končí spontánnym potratom. Má za následok aj mnoho predčasných pôrodov. Ak sa baktérie nachádzajú počas pôrodu v maternici, choroba sa potom prenesie aj na bábätko. Môže mu spôsobiť zápal spojiviek, nosohltana, priedušiek alebo čriev. Hneď po narodení, preto musí podstúpiť liečbu. I preto je veľmi dôležité nepodceniť príznaky a liečbu chlamýdií, extra, v tomto dôležitom období.
Toto som nasla na nete, takze myslim, ze ked Ti nasadia vhodnu liecbu, bude vsetko v poriadku...No myslim, ze by si to mala riesit co najskor...A neboj, bude vsetko v poriadku, zbytocne nestresuj...Mozno to mas len v slabsej forme a liecba bude ovela lahsia...Dolezite je, ze babätko je v pohode a pekne rastie...Pohladkaj za mna brusenko 🤰😘

@alilka ano moja pijem aj čajík.😘A ty ako ideš dnes ku gyn?