icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
27. mar 2017

@alilka ano moja pijem aj čajík.😘A ty ako ideš dnes ku gyn?

luta13
27. mar 2017

@butterfly333 snad Ti tie tabletky zaberu 👍

luta13
27. mar 2017

@slniecko26 Slniecko nase krasne usmiate 🌞 ...Velmi Ti gratulujem, babätko je nadherne a som velmi rada, ze sa krasne vyvija v brusenku (pohladkaj ho za mna 😘)...No verim, ze si konecne usmiata a uzivas si vsetko plnymi duskami...Dakujem za krasnu spravu a fotecku...Potesila si ma velmi a prajem vam krasny dnik 🌞🌷😘...V ktorom si tt.?...Nemas to tu uvedene...

slniecko26
27. mar 2017

@miriamn76 urcite bude vsetko v ok!!!! Budem cakat na fotecku tvojho babenka 😊

alilka
27. mar 2017

@butterfly333 áno idem 😁 teraz idem z KE bola som na hematologii na krv a teraz na krv na HCG u nás..Potom po výsledky a k doki..Snáď bude už HCG klesať keď som sa rozkrvacala 😁 aby som začala nový cyklus a stíhala ešte december 😁😁

butterfly333
27. mar 2017

@alilka škoda myslela som že to bude v poriadku tek testík krásne silnel no verím.že gyn povie dobré spravy možno je všetko v poriadku. Držím palčeky.

luta13
27. mar 2017

@miriamn76 moja mila, velmi sa tesim, ze dnes si uvidis svoju malu babiku, nezabudni nam sem hodit fotecku - verim, ze bude krasne vidiet vsetko zu...A uzi si kontrolu - prajem vam krasny den 🌷💃😘

luta13
27. mar 2017

@alilka napriek vsetkemu stale verim az do poslednej minuty, ze babätko sa udrzi 🙂 ...Boh s vami a nech Ti pomoze, aby babätko zilo a bolo v poriadku 🙏🙏🙏

trblietava
27. mar 2017

Dakujem kocky za odpovede 😍 no ja praveze neviem ci meska mam dlhe cykly a neviem kedy a ci bola ovu..dnes som 46 DC...a robila som rano pepino test ale ako naschval mi spadol nalepil sa na neho vlas bol mokry a ja som po nom presla a rozmazal sa..ale bol tam skor len duch ale na kanalik hruby..taky ako ta 2 ciarka len nie ruzovy.idem do prace tak to skusim bud poobede alebo rano 🙂

luta13
27. mar 2017

Zienky, ktore verite v Boha, prosim pomodlime sa za alilku a za jej babätko, ktore nosi pod srdcom, aby sa udrzalo a aby vsetko dobre dopadlo...Ja stale verim v pozitivne vysledky ❤🙏

luta13
27. mar 2017

@trblietava Tak uvidis, co bude na dalsom testiku...Asi to tak malo byt, ze Ti spadol atd...osud...No dalsi bude mozno krajsi 😉...Pekny den v praci prajem 😘

sofija18
27. mar 2017

@luta13 ja na ňu myslím od rana 🙁ja takisto do poslednej chvíle verím, ze bude vsetko v poriadku......

luta13
27. mar 2017

@sofija18 mne az slzy idu, ked rano pisala, ze krvacala a pred 2 dnami sa tesila, ze prestala spinit 😢

miriamn76
27. mar 2017

@luta13 dakujem dnes som si zas nasla ten vytok tento raz pri utreti neviem co to je. Mala som ist az zajtra a preto idem uz dnes. V noci som vracala tak neviem ci ztoho napinania alebo co. Uvidim co povie doky.

mdanka
27. mar 2017

Bola som zienky pri dr. Trosku na mna nakricala ze mam obmedzit pohlavny styk, srdiecko bilo, ale pre istotu mi dala ten duphaston. Ale najviac ma trapy to ze mi prave volala moja obvodna doktorka. V januari a zaciatkom februara som bola chora tak mi zobrala vytery volala mi ze vysledky ok...a zrazu dnes mi vola ze prisli nove vysledky a zistili mi nejake mykoplazmy chlamydie take nieco tak neviem co to moze byt ...pri dalsej poradni to mam konzultovat s mojou gynekologickou :-/

alilka
27. mar 2017

@luta13 ty si poklad 😊 ja každý večer Bozicka pýtam aby mi bábo nechal aby bolo zdravé..Ale asi to tak malo byť..Boh jediný vie,prečo sa to tak deje a aké má umysli so mnou 😊 ja mu verím hoc je ako je a je to ťažké .😉

trblietava
27. mar 2017

@luta13 asi osud no alebo moja sikovnost 😀 uvidime co bude na dalsom ked nic nevadi budem cakat ms a na dalsi mesiac uz verim ze dr pomoze 🙂 ale ak sa objavi zas tak budem samozrejme rada. dakujem aj tebe pekny dnik😘

luta13
27. mar 2017

@miriamn76 neboj moja, podla mna si uplne o.k...Mozno spinis len z roztahovania maternice...Vela zien spini pocas celeho tehu 😉...Tesim sa na vysledky a hlavne na fotecku 😍

luta13
27. mar 2017
sofija18
27. mar 2017

@luta13 je to cele veľmi nevyspytateľné.... 😨ako naozaj sa tu nemôžme tešiť zo zdravých tehu? Co sme komu spravili ze sa nám to musí tak komplikovať? Ach... 😓

luta13
27. mar 2017

@mdanka kde si mala tie chlamidie na plucach, ci na mocovych cestach?

lela123
27. mar 2017

@mdanka ešte je dôležité v akom sú štádiu. Lebo ja aj mama sme mali micoplazmy, ale už prechodene, takže vtedy sa už nič nemusí brat. Podľa mňa ti gyn.zoberie znova krv, že ako to máš teraz. Si myslím. Ale to ma veľa ľudí, ani o tom nevedia

cvikla12
27. mar 2017

@alilka moja aspoň budeš konečne vedieť na čom si

lela123
27. mar 2017

My sme mali na prieduskach

mdanka
27. mar 2017

@luta13 no ja som mala problemy s dychacimi cestaami... tak podla mna na pluchach..lebo aj vytery mi brala z nosa a hrdla

lela123
27. mar 2017

@alilka hlavne veľa zdravia ti praje 🙏

cvikla12
27. mar 2017

@dasaa nemáš za čo dúfam že som pomohla.

luta13
27. mar 2017

@mdanka Chlamýdie a tehotenstvo

Pokiaľ sa infekcia počas tehotenstva odhalí včas, nespôsobuje takmer žiadne problémy. Gynekológ vám nasadí vhodnú liečbu, ktorá neuškodí ani plodu. Ak však ujde pozornosti lekára, môže mať skutočne nebezpečné dôsledky. Obyčajne sa potom končí spontánnym potratom. Má za následok aj mnoho predčasných pôrodov. Ak sa baktérie nachádzajú počas pôrodu v maternici, choroba sa potom prenesie aj na bábätko. Môže mu spôsobiť zápal spojiviek, nosohltana, priedušiek alebo čriev. Hneď po narodení, preto musí podstúpiť liečbu. I preto je veľmi dôležité nepodceniť príznaky a liečbu chlamýdií, extra, v tomto dôležitom období.

Toto som nasla na nete, takze myslim, ze ked Ti nasadia vhodnu liecbu, bude vsetko v poriadku...No myslim, ze by si to mala riesit co najskor...A neboj, bude vsetko v poriadku, zbytocne nestresuj...Mozno to mas len v slabsej forme a liecba bude ovela lahsia...Dolezite je, ze babätko je v pohode a pekne rastie...Pohladkaj za mna brusenko 🤰😘

lela123
27. mar 2017

@mdanka ak už nemáš nejaké problémy, tak by to nemal byť problémom. Dcéra mala na pľúcach, keď mala zápal pľúc, tak brala dva týždne lieky. Ale moje telo si s tým poradilo samé. Ajkeď mi dal pre istotu doktor lieky.No veď uvidíš, čo ti povie tvoj doktor

cvikla12
27. mar 2017

@miriamn76 jej krásna fotecka mi ideme v stredu hádam aj mi budeme mať takú krásnu fotku.