icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
28. mar 2017

@esperanzita sprav si zajtra alebo pozajtra ešte jeden test,prosím nie Mamatest ani gravitest a keď tam čiarka nebude, pravdepodobne išlo o biochemické tehu..Ešte nič nie je stratené,treba zopakovať test držím palce

luta13
28. mar 2017

@esperanzita tak to mi je luto, ze na testiku, ani dusik nebol...No ak mas nejake pochybnosti kvoli tomu krvacaniu, zbehni k svojmu Dr., budes vediet viac 😉...Drzim palceky, nech si v pohode 🙂

peppermint
28. mar 2017

@esperanzita Ahoj. Mamatesty nie su najspolahlivejsie testy, ake dostat kupit. Nic ine ti nezostava, len testovat dalej. Skus testovat kazde rano, alebo obden jednym druhom testu. Ak ti ciarka bude silniet, tak to je dobre znamenie a ak nie, tak je tam predpoklad biochemickeho tehotenstva. Drzim palce, aby to krvacanie nic nebolo a babatko sa uchytilo!!!! 😉

luta13
28. mar 2017

Zienky, ktore ste na PC, aj vy ste mali stranku c.1786 uplne roztiahnutu, a neslo vam na nej pisat ani citat poriadne komenty???...Teraz mi to preskocilo uz na stranu c.1787 a je vsetko v pohode...Nechapem tomu vobec 😵😵😵

adria88
28. mar 2017

@luta13 anooo, aj ja som kukala, čo sa to deje, som myslela, že ja mám chybu v PC, no vidím, že nie som jediná 😉

esperanzita
28. mar 2017

@peppermint
@nivea777
Ďakujem, vyskúšam.
Ja som si práve iné testy nerobila,kúpila som hned Clearblue digitálny a do 5 minút bolo plusko a 1-2 čo by malo byť cca. nejaký 3-4 týždeň.
Teraz som už o tampóne ale krvácanie nie je také klasické ako pri menštruácii.

ejuska2586
28. mar 2017

@esperanzita Skús ešte zajtra ráno jeden test. A ak tam nič nebude, tak asi sa oplodnené vajíčko neudržalo. To sa, žiaľ, občas stáva.

ejuska2586
28. mar 2017

@esperanzita Nedávaj si tampón. Rýchlo ho vymeň za vložku. Ak si tehotná, tampóny by si nemala používať.

luta13
28. mar 2017

@adria88 chvala Bohu, som myslela, ze mi sibka...Aj som skusila novy start na PC, aj sa odhlasit z MK a nic nezaberalo...A cakala som, ci to bude ine, ked prejdeme na dalsiu stranku...No v kazdej inej teme diskusnej som to mala normalne, tak som nechapala, ze preco prave v "Duchovi" to takto blbne 😵 😠...Ved ano tema DUCH - uz aj duchovia tu strasia 😂...Prajem Ti krasny den 😉

luta13
28. mar 2017

@esperanzita Tampon urcite nie, aby si aj videla, ci daco z Teba zas nevyteka atd...A tampony nie su dobre ai pre moznu infekciu...No ako pisu baby, testni este zajtra rano a uvidis, co bude...No ja by som aj tak pre pokoj duse zbehla na krv 😉...Daj nam potom vediet, ako si dopadla, ak pojdes...No drzim silno palceky, ak si tehulka, aby sa bojovnicek u Teba udrzal v brusenku 🙏❤

adria88
28. mar 2017

@luta13 asi tak, aj mne to v inej téme išlo normálne.. nuž asi ozaj tí duchovia 😝 Ďakujem pekne, aj Tebe prajem pekný slnečný a pohodový dník 🙂

miriamn76
28. mar 2017

@luta13 moja mne to robilo aj na fone vzdy ked bola na stranke pridana daka fotka tak som ju mala roztiahnutu tam kde fotky neboli tak bola ok☺

nicole_01
28. mar 2017

Ahojte baby testik opat negativni :(

patkaamirko
28. mar 2017

@luta13 No Ahoj moja, včera som tu nebola,cítila som sa dobre,nič ma nebolelo a krásne slniečko bolo,tak sme boli V parku po ceste zo sona 🙂
Taak je zdravá, Dr jej pozerala vnútorné orgány atď..Všetko vraj vyzerá dobre 🙂 dĺžku mi nepovedala,ale odmerala stehennu kosť 🙂 Keďže sme jej povedali že sme boli na privátne Sono pohlavia; tak to len pozrela a povedala že to vyzerá na dievčatko,ale keby to je chlapček; myslím,že vajíčka by bolo už dostatočne dosť vidieť 😃
Malinka pekne kopka, a včera v brusku lezala na boku a mala hlavičku položenú rúčkou, presne ako jej ocinko 😂😂😘😘😘
Prikladám fotku nožičky;ale kedže sa pohla tak je to dosť rozmaznane,ale mne to nevadí 🙂

patkaamirko
28. mar 2017

@luta13 chodilo som tam chcela napísať miesto nožičky 🙂
Moje bruško..Dnes som podla sona 19+5tt

ejuska2586
28. mar 2017

@patkaamirko Malinka je krasna ❤ Teším sa s Vami 🤰👶

cvikla12
28. mar 2017

@patkaamirko Jeeej krásne fotky gratulujem krásna princezná 😍

patkaamirko
28. mar 2017

@ejuska2586 Ďakujem moja ❤❤bože neviem sa jej už dočkať..
@cvikla12 Ďakujem moja 😘😍 aj riadna bacula asi bude 😂😂😂 vraj 346g +/- 52 g 😃😃🙈🙈🙈🙈

cvikla12
28. mar 2017

@patkaamirko pekne bude riadna baba 😍 nech len pekne rastie

mirkovci
28. mar 2017

Keby som aj pradlo mala také biele ako testy 😅😀

cvikla12
28. mar 2017

@mirkovci koľký DPO si?

mirkovci
28. mar 2017

@cvikla12 13 dpo

cvikla12
28. mar 2017

@mirkovci a ms už mešká?

mirkovci
28. mar 2017

@cvikla12 noe,mám dva dni do ms. Ovu mávam skôr. Pri synovi mi už ukazal na 10 dpo pekného dusika. Nerobím si plané nádeje.

luta13
28. mar 2017

@nicole_01 skus ho odfotit nie priamo na slnku, ale len na dennom svetle a priamo voci fotaku, nenaklanaj ho nijak...Ak sa ti teda chce 😉

cvikla12
28. mar 2017

@mirkovci no uvidíš každé tehu je iné. Ja keď som bola tehotná prvý raz tak som to zistila až v 9 tt. Ms meškala 4 dni a tes negatívny. A teraz už 10 DPO som mala slabú čiarku

luta13
28. mar 2017

@patkaamirko Babika je super na fotecke 😉...Ta prva fotecka su nozky roztiahnute, dobre som to pochoplia, ci?...Ty si nadherna medzi narciskami a brusenko mas krasnucke - pekna fotecka do albumu tehulkovskeho 😍...Som rada, ze ste obe uplne v pohode a ze pekne rastiete...Daj mi vediet o tej prvej fotke, ci ju dobre chapem 😉

luta13
28. mar 2017

@mirkovci testik zatial snehobiely...No "nehadz flintu este do zita", nadej stale je, kym nie je MS...A kazdy zaciatok tehu moze byt iny...Pri prvom synovi Ti test ukazal 10DPO dusika, druhykrat nemusi tak skoro...Drzim palceky, nech MS nepride 😀

luta13
28. mar 2017

@cvikla12 Kedy presne mas TP? ...Ja len tak zo zvedavosti sa pytam 😉

mirkovci
28. mar 2017

@cvikla12 som si vedomá toho že je každe tehu iné. No snáď sa to ešte v dobré obráti