Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko ano, vidim uz nozku, aj prstiky - to je zlateeeeeeeee 😲😍
@trblietava ovu testiky fajne🙂silnie ciarka dnes este len pojdem zrobit ovu testik🙂...tak za cca hodinu🙂
@cvikla12 Ten Tvoj syncek ma stale velmi mrzi, chudacik malicky ☹...No mate v Nebi anjelika a dava na vas pozor...Teraz obzvlast dava pozor na Teba a na svojho surodenca...Neboj, raz sa vsetci stretnete v Nebi a budete znova spolu...Verim na zivot po smrti a tak verim aj tomu, ze ak sa nam milovani ludia pominu z pozemskeho zivota, v tom Nebeskom - po smrti sa s nimi znova uvidime a budeme sa z toho tesit...Verim este jednej veci...Ze Boh Ti poslal z Neba znova synceka a tentokrat zdravuckeho...Jedneho anjelika Ti zobral, druheho poslal...Kiezby som mala pravdu 🙏👶🤰...Prajem vam krasny den a pohladkaj za mna drobceka v brusenku 😘
@patkaamirko Keby to mal byt u Teba chlapcek, bolo by na obycajnom sone vidiet taketo daco...Prva fotka prvy syn, druha fotka druhy syn 🙂
@patkaamirko nás krpec roztiahol nôžky poriadne keď sme boli na 3D :D takže u nás niet pochybností o pohlaví :D
@luta13
@nivea777 Jeeej, ty uz si 40tt? Ja odpadnem. Ako rychlo to ubehlo.
@luta13 Áno ano ved to vy sme hneď na Sone videli 😘 my to make potvrdené vlastne aj na 4D Sone tak sa báť nemusím, už keď v 20tt nedorastol pipik tak už isto nedorastie 😃
Baby mimo temu duch :D viem ze je vas tu vela co ste uz boli alebo ste tehu...ten výtok tehotenský moze po zaschnutí byt taky trosku nazltly?a je normalne ze jeho množstvo sa pomaly zvyšuje? Som asi nechutná prepáčte 😀 Len niekedy ked mam taky vlhký pocit hned bežím na wc ci to nie je krv
@nivea777 My sme boli na 4D a tam nám povedali že je to baba a potom aj včera sme boli na Sone 🙂
@ejuska2586 najprv sa to vlieklo hrozne a odkedy som prekonala 37tt tak to ide veľmi rýchlo..Začínam mať strach či budem vedieť ako zaobchádzať s takým malým človiečikom ..Ale ja to zvládnem :D
@candies na prvý apríl.. :D cize sobotu..Som zvedavá kedy sa vypýta,podľa Dr som mala byť už 2tyzdne porodena..Ale som šťastná že sme to dotiahli až sem,od 13tt vkuse nejaké problémy a to som nikdy nemala žiadne zdravotne ťažkosti čo sa týka gyn stránky a som mladá,dávala som si na seba pozor ..Ďakujem za prianie
@luta13 Dakujem moc krat ale uz citim ze ani tento mesiac nic 😦brucho ma uz pobolieva testy biele vo stvrtok mam dostat 😟
@nivea777 Jasne, ze to zvladnes. Je to v Tebe ako v kazdej mame 😘
@sofija18 zlaticko citala som si pravr ako si pochodila u lekara. Hlavku hore micka;)...tie dve vajka praskli urcite ovu bola a tie dve co mali 14mm to su uz tie ktore nestihli dorast uvidis,ze budes tehulka ovu bola citila si ju snazili ste sa tak je tam nadej🙂..ja ti to prajem uplne ze najviac😘kaslat na dr asi jej sadol ovad na nos ked bola taka "privetiva". Viem ako si sa citila ale jej chovanie ktore voci tebe predviedla nestoji za to aby si vyronila nejake slzy a trapila sa. Si super zena🙂...mas velke srdiecko pre vsetky co sme tu🙂 😘posielam jedno velke objatie🙂
@patkaamirko bože, veď ty si tiež už v polke, nedávno sme vyvolávali duchov 😉❤
@lela123 Ahoooj ☺ áno ide to rýchlo za chvíľu ani sa nenazdam a budem rodiť.❤

@luta13 Ahoj ďakujeme za pekné slová 😍😍 tam je len chodilo.Päta a prsty..Nema tam roztiahnute nozky 🙂