Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 Ahoj moja.takze ja uz som doma.vzali by ma len jeden veeelky problem nemaju firemne busi na vikendovku a ja auticko nemam 😡..tak rozmyslam,spekulujem ako tam budem chodit...
@kotatko1232 a to by si iba cez víkendy robila?
@cvikla12 Ano Sobota,Nedela a cez tyzden doma 😉
@cvikla12 aby som mohla byt doma pri mojej malej princezničke ...
@kotatko1232 to by bola super práca. A co by si robila? A kde?
@cvikla12 V Peguote ..tak robi aj butterflly 🙂
kontrolovala by som Auta 😀
@kotatko1232 kamoska mi z tamad zdrhla pred 2 tyzdnami :D ze v zivote nevidela horsiu pracu na psychiku
Je to strasne nudne a monotonne.
@zuzanka_h tak momentalne mi je jedno..hlavne ze mam nejake peniaze..
rodicovska mi skoncila cize nedostavam nic a je to o zivot...
a pri MM praci mi nevyhovuje ziadna praca len cez vikend.. ☹
@kotatko1232 no moja však uvidíš ako to pôjde ďalej
@cvikla12 kedze moja polovicka robi na 3 smeny a nechcem nechat malu samu doma ani na 5 min ....
@cvikla12 akoze ja uz neplanujem pracovat lebo verim ze sa to podarilo ale ak by nahodou tak tu je zalozny plan 🙂
@kotatko1232 aj ja som sa už mala vrátiť do práce pi PN ale ostala som tehotná a som na rizikovom tehotenstve
@cvikla12 ja som bola pri prvej na rizikovom...
@matik7 ahooj no testik pozitivny nebol..jedine pozitivna som ja 🙂 nevadi, podari sa urcite 😉 cakam ms..a ty ako?
@domci1203 a ako to vyzera? 🙂 Bola ovulka? Robis 1 testik do dna?
@karmela tehu nie som takze uz len cakam kedy pride ms a ide sa od zaciatku, aj som s tym pocitala kedze vysledky z hp neboli uplne v poriadku..nasadime liecbu a potom sa budem tesit 🙂 tiez drzim palce 😘 pracujte pracujte aby boli // 😉 aj nadcasy 😀
@trblietava toto je dnesny🙂vecer spravim este jeden🙂 ale vyzera ze je za dverami ovu🙂
@trblietava ja ju zatial necakam🙂 aj ked priznaky mam jedine take, ze ma pobolieva podbrusko a vcera a dnes mi bolo nevolno pocas dna..ale to je u mna uplne rovnake, takze to vlastne ani za priznak neberiem😂
@domci1203 noo vyzera to super 🙂 uz ked je takyto tak mozno bude ovulka uz dnes alebo zajtra drzim palceky 😘
@matik7 a kedy (ne)mas dostat? 🙂 noo ved priznaky prsd ms a pocas zaciatkov tehu su vraj na nerozoznanie, takze nic nie je stratene 😉 netestujes?
Kočky prosím vás skúseností s testom Gravitest duchuju????
@trblietava este vecer spravim a ak bude pozitivny tak nasadim ten vitex jahnaci🙂 a snad sa zadari'🙂
@bluebell0412 áno

@cvikla12 neboj, všetko bude v poriadku, držíme palce 😉