Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@khnobhupka to uz nie je duch😃to je pekna ciarka gratulujem☺
@khnobhupka moja toto uz neni duch to je už krasna //
@khnobhupka test je pozitívny, gratulujem 🙂
Tak ja dnes poradna o 11:30.A rano na wc prekvapko zacala som zase špiniť tak rychlo citronik a už len sa modlim aby babatinko bolo v pohode
@nina4 och držím palce, nech je všetko v poriadku
Ahojte zienky.Stojte si vzdy za svojim slovom co sa tyka zdravia.Nedajte sa ziadnym lekarom odbyt.Kyretaz mam za sebou som uz doma.Ale vsetko mohlo byt uplne inak keby dotycny gynekolog ma neodbije.
@miriamn76
@dagaz mojej sestre sa to overilo..pekne jej rastla a ked ostala tehu zhynula..a az potom sestra zistila ze je tehu..:D a zasa jej svagrina ju mala neviem kolko rokov a mala ju uz brutalne velku nikdy nezhynula..a ani nikdy ona tehu nebola..a vraj by ti ju mal niekto kupit nie sama..no co je na tom pravdy neviem..:D ci tak ci ona,kvietky mam rada,takze nech si tam bude..:D
@khnobhupka pozitívny tehotenský test, super 👍🙂
@nina4 neboj, vsetko bude v poriadku..drzim palceky..a chceme foto..🙂
@missellis my sme mali styk 8.1. a ovulacny test bol pozitivny 11.1, mozno aj 10.1., ale vtedy som netestovala, boli sme mimo domu, takze to neviem...A zostala som tehu - nas zazrak ma 17,5 mesiaca teraz :Baby: ...Takze ak sa rybky rozhodnu hladat Tvoje vajko a pockat na neho, myslim, ze sanca je urcite...Silno drzim palceky, daj nam potom vediet, ako to prebieha, ci NE-pride MS atd...😉
@bluebell0412 na vrchnom vidim naznak dusika - cisty test nie je urcite...No a na spodnom je ducha vidiet ovela vyraznejsie oproti prvemu...Testuj zas o 2 dni tymto istym testom a priloz k tymto 2 fotkam...Ja verim, ze bude silniet...Drzim palceky 😘

babyyyyy, je tam duch, co myslite, je to nadejne? dnes mi meska 1 den.