Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 blahoželám a pekne tehulkovanie prajem..
@gabcca no fakt včerajšie boli natom lepšie..😔Kedy čakáš-necakas ms?
@bluebell0412 supiško testíky krásne gratulujem že sa pridáš k nám tehulkam 😘
@bluebell0412 gratulujem a držím palce, super 🙂🙏
@cvikla12
@karmela baby ďakujem.
Sokova terapia hneď z rána volám dr ze mu poviem co je vo veci keďže v určitých veciachgynekologického hľadiska mám problémy a dohodnem si s nim nejakú termín dopredu aby som vedela aj mm nachystat keďže chodí na tyzdnovky a potrebovala som aby bol s detmi keďže ich nemám kde nechať.
A dr po opisani situácie ze mam dôjsť čím skôr a ja ze to je kedy a on ze dnes...tak sedím v čakárni čakám nervózna asi ako keby som tu bola prvy krat...(kedze ani pri jednom tehu som tak skoro u dr nebola az taký 7tt) juj držte palce
@bluebell0412 neboj moja určite bude všetko v poriadku. Aj ja sedím u Dr v čakárni idem do poradne. 😘 daj potom info.
@cvikla12 dám určite tak vieš cakala som cca týždeň dva termín v apríli som mala ísť k nemu tak ci tak no na dnes to som
Držím aj tebe palce nech je všetko ok
Babi ja som z toho zúfalá už tri mesiace beriem progesterón tabletky a vždy prišiel ms na 28 dc.
Minulý týždeň mi doki vypísal clostibelgit na ovulku s teraz nemám ms.
Ja tomu nerozumiem.
😥😕
@kythos21 Ja by som Tvoje spinenie pripisovala roztahovaniu maternice a kedze to bolo v obdobi, kedy si mala mat MS, tak by som aj v tom videla suvislost...Ja som tak mala pri prvom synovi, no to bolo vsetko...Zacalo to cervenou krvou, ako ked zacina MS, koncilo to takymto hnedym spinenim, no trvalo to len zopar hodin, potom nic - dalsi tyzden mi sono potvrdilo 6tt...No este teraz takto spinis, ci bolo to len jednorazovo?...Ak mas pochybnosti, zavolaj si k Dr., pripadne nech Ta este raz prezrie, ci ste o.k...Drzim Ti palceky, nech je vsetko ako byt ma 😉😘
@frederika91 Krasna fotka z profilu 😉...Nadherna ❤!...Gratulujem este raz a uzivaj vsetko...Tesim sa s Tebou, ze krasne rastiete 😀
@cvikla12 ja uz som po....na usg nič nevidel (myslela som si keďže je to skoro) zobrali mi krv okolo 13.30 h mám volať na výsledky ak mi potvrdí tehu kúpiť hneď vitamíny a o dva týždne znova usg aby videl ci je to v poriadku a hlavne tam kde ma byt
@missellis my sme mali styk 8.1. a ovulacny test bol pozitivny 11.1., no je teoreticky mozne, ze aj 10.1. bol pozitivny test, ale to som vtedy netestovala...Otehotnela som vtedy!...Takze je to mozne, ze aj Ty zostanes tehulka, ak mas uz "trpezlive a usilovne rybky v brusku", ktore cakaju na vajicko...Drzim palceky, nech Ti to vyjde 😉
@bluebell0412 perfektne testiky 😉...No u Dr. zatial nic nevideli, no verim, ze nabuduce uz budu vidiet a ze vsetko bude o.k...Zatial si snivaj svoj snicek o dalsej kontrole...Tesim sa s Tebou...Prajem Ti krasny den 😀😘
@luta13 ďakujem pekne
Tak uvidíme výsledok z krvi a potom to budú dlheeee dva týždne čakania ☺