icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

candies
3. apr 2017

@sofija18 tak nerob a cakajme a dufam ze sa nedockame mrchy 🙂 stale na teba myslim, naozaj! 🙂 a strasne drzim palce...no uz sa neviem dockat kedy na povedia co to bude :D mne je to uprimne jedno hlavne nech je! a zdrave! 🙂 moja starka sa v sobotu na mna tak zahladela a vravi :D Lucka, budes mat dievca uvidis. (bola som uplne hrozna nenamalovana :D vyrazky po tvari a hovori sa ze ked caka zena chlapca opeknie cize podla nej som ocividne omrstela :D ) no aspon sme sa zasmiali a stavila som sa s nou o flasu palenky lebo ja si myslim ze to bude chlapec :D ..... mojko a preco si myslis, ze zas nic? ... niekde som citala, ze aj ked su obaja zdravi a nejde to, ze si proste partneri po tej stranke nesadli...neviem co na tom moze byt pravdy a co sa s tym da robit.... ale bol by v tom cert zakopany aby sa to nepodarilo! asi anjelik caka na ten spravny cas kym pride medzi vas

gabcca
3. apr 2017

@kotatko1232 kedy si.mala ovu?ja na 18dc

tiss11
3. apr 2017

@kythos21 asi od 10-11tt. Odvtedy stale.

kotatko1232
3. apr 2017

@gabcca ja pred 3 dnami.az na 33dc

mamana4
3. apr 2017

@gabcca skus este test life light...ukazal mi peknu ciarku,kym dalsi test takmer ziadnu.kolky si dpo?

gabcca
3. apr 2017

@mamana4 dnes 9dpo. Taky test som tu nevidela nikde ani v lekarni

gabcca
3. apr 2017

@nicole_01 pozeram ze ti nikto neodpisal. Nemozes byt tehu ked si malaaj spinenie?robila si si test?

luta13
3. apr 2017

@candies nadherna fotecka Tvojho babätka...Uzivaj vsetko 😉😘

luta13
3. apr 2017

@bluebell0412 Teraz az citam a srdecne gratulujem k tehulkovaniu...Uzivaj vsetko a vela zdravicka obom az do porodu prajem 😀

luta13
3. apr 2017

@nicole_01 bud si tehulka, alebo daco ine a to Ti povie Dr....No drzim palceky na stvrtok a potom nam sem daj vediet, ako dopadli vysledky 😀 ...Ja verim, ze si tehulka...To spinenie si mohla mat roztahovanie maternice, ak si tehu 😉

luta13
3. apr 2017

@alilka Pekna spravicka, ze uz sa mozete snazit 😉...Verim, ze najblizsi cyklus sa budes nahanat s dusikmi, ktore budu stale viac a viac silniet a budes si krasne tehulkovat az do porodu...Drzim palceky a prajem Ti to z celeho srdca...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

luta13
3. apr 2017

@gabcca nemozes spat, lebo si nervozna z toho vsetkeho, co? 🙄

luta13
3. apr 2017

@gabcca Dobru noc Ti prajem 😀🌜😘

bluebell0412
4. apr 2017

@luta13 ďakujem veľmi pekne 😉

mamana4
4. apr 2017

@gabcca skus sa opytat,ja som ho tiez videla tento rok prvy krat ;) a drzim palce!!!!

olylili
4. apr 2017

Tak sedím na tom glukozovom teste voda vypita a teraz dve hodinky čakať 🙄 dúfam že bude všetko ok 👶

gabcca
4. apr 2017

@luta13 ano myšlienky su vselijake

gabcca
4. apr 2017

@mamana4 dakujem skusim

butterfly333
4. apr 2017

@ria294 dakujem moja tak som už u gyn a čakám. Inak včera som mala ovu špinenie krv po utretí aj dnes ráno a v noci bolesti laveho vaječníka minuly mesiac bola ovu na pravo. No som zvedavá.

misscelaneous
4. apr 2017

@sasenka04 gratulujem 🙂 Inac ja som rodila dcerku KP, potvora sa vobec neotocila, vysla von ritkou a je krasna, zdravucka a sikovna, teraz ma dva roky a je uz skolkarka 🙂 mne porodnicka aj gynekolog odporucili nerobit nic aby sa otocila, ze babatko vie preco sa nechce otocit, nieco jej mohlo zavadzat, napriklad pupocnik alebo tak. Este raz gratulujem a posielam energiu 🙂

ria294
4. apr 2017

@butterfly333 no to som zvedavá aj ja 😉 To naše telo si same robí čo chce 😜

domci1203
4. apr 2017

19DC a moj ovu test. Uz neviem co si mam mysliet.

kotatko1232
4. apr 2017

@domci1203 preco nevies??

domci1203
4. apr 2017

@kotatko1232 bud mi ukaze co ma alebo nie. Preto neviem. A rad by sme stihli co chceme;)

kotatko1232
4. apr 2017

@domci1203 ja som mala ovulku si predstav az na 30 dc...co NIKDY som ju tak neskoro nemala...

butterfly333
4. apr 2017

@ria294 no moja už som doma,to čo som mala v noci bolesti bola ovu lebo folik bol už prasknuty no a povedal že mám málo vajíčok na to že mám to Amh 2,8 tak mi hned brali krv na Amh no a jedine umele mi odporučal čo najskor kedže v lete budem mat 38r.No tak neviem ako je možne že mám tak málo vajíčok beriem fertipronu od decembra,Vie mi niekto poradit čo je na kvalitu vajíčok a aby ich bolo dost??

alilka
4. apr 2017

@butterfly333 ahoj..a ked si mala ovu,preco odporucal umele??..na ten prednison si sa ho nepytala??..🙂

domci1203
4. apr 2017

@kotatko1232 no vidis🙂...stava sa;)....ale dr povedala ze zajtra pozajtra ovulacia by mohla byy tak snad aj bude lebo test vyzera celkom no schopne. Vies snazime sa uz dva roky sme dost mlady na to aby sme iski do CAR.

butterfly333
4. apr 2017

@alilka no umele mi odporučal lebo sa nám už 3r nedarí,no a ten prednison ma vysmiala ešte v piatok že ved to su steroidy že kde som na to prišla to sa len tak nedava že len pri nejakom náleze či čo.

kotatko1232
4. apr 2017

@domci1203 ja som tiez mlada 😉 a samozrejme aj ja by som este chcela druhe babo...mi sa snazime cca tiez 2rok...