icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adria88
5. apr 2017

@gabcca tak vidíš, predsa len neboli falošní tí duchovia, držím palce, nech všetko ide ako má 😉

gabcca
5. apr 2017

@adria88 ano biidme dufam ze.vsetko bude ok zacalo.ma.boliet podbrusko

archanjel007
5. apr 2017

@gabcca blahozelam ti🙂

gabcca
5. apr 2017

@archanjel007 dakujem

suesue1983
5. apr 2017

Ahojte babulky tak my sme dnes presne v polke tehulkovania a dnes sme sa dozvedeli ze to bude chlapcek💙Ako vzdy snazilkam baciliky posielam💙pripajam aj foto s vybavou cez pol fotky hhh)

adria88
5. apr 2017

@gabcca neboj, bude dobre, musí 🙂

adria88
5. apr 2017

@suesue1983 gratulujem k chalaniskovi, fotka sa super vydarila

sticker
gabcca
5. apr 2017

@adria88 dakujem aj ja dufam.

suesue1983
5. apr 2017

@adria88 Ďakujeeem)

olylili
5. apr 2017

@suesue1983 gratulujem aj náš nám tak ukázal pekne na celú obrazovku 😂👶👣💙

gabcca
5. apr 2017

Baby to spinenie je pri utreti. Je to normálne?nemam ist na pohotovost?

olylili
5. apr 2017

@gabcca ak nemáš bolesti a nezosilnuje sa nemalo by to byť nič zlé

luta13
5. apr 2017

@lela123 Presne viem ako to myslis a po com tuzis!!!...Sice mam teraz doma skoro 18 mesacne batola, no zazit este raz tehulkovanie a vsetko s tym spojene (prva kontrola u Dr., prve sono, prvy tlkot srdiecka, prvy dotyk motylich kridiel, prve skutocne hemzenie az poriadne kopance pod rebra, vydute brusko na urcitom bode 😉 atd...) a potom si moct pritulit svoje vytuzene vonave babätko!!! ...Mam tuto tuzbu znova a rovnako silnu ako pred druhym tehu - ale este nie je ten spravny cas 😉 ...Dufam, ze sa mi to za 4 roky este raz - naposledy podari a hlavne vynosit do uspesneho konca, kedze mi primarka uz dalsie babätko neodporuca - nie doslovne zakazuje!...Tento mesiac mam 37 rokov, chcela by som to stihnut, no nechcem este teraz...Muz sa musi najprv ukludnit, co sa tyka plodenia, lebo on mi obcas pripomina, ze ci mi nestacia 2 zdrave deti, ja mu vzdy poviem len to, ze nech to teraz neriesi, ze budeme to riesit neskor a vo vhodnu dobu...On ze on uz nechce aj keby co ...Ja mu len poviem, ze nechaj to tak...Ved prve nechcel, ani druhe a stale mal cas...Tak ja mu ten cas teraz dam 4 roky, viac nie!...Potom na neho "zautocim" ako druhykrat, snad povoli - no toto je len moj velky sen, ze este raz mozno!...Necham to na Boziu volu, nech sa stane, co sa stat ma 😉...Boh nam vsetkym tuziacim matkam pomahaj! 🙏...Taktiez Tebe prajem, nech si co najskor na testiku najdes vytuzene // 😘

alilka
5. apr 2017

@gabcca ja na tvojom mieste idem..a co??vysetruju tam kade koho (opilcov,spoluobcanov...) a my co sa bojime stale len otalame..🙂 proste sa tam vyber a uz..nic za to nedas..🙂

luta13
5. apr 2017

@adria88 Dakujem - fotka bola z netu, mam ju v subore medzi podobnymi fotkami a vseliakymi gratulacnymi atd...😉

lela123
5. apr 2017

@luta13 ďakujem 😘

luta13
5. apr 2017

@karol221 Dakujem za pekny koment...No verim, ze priatel sa odnauci fajcit v byte uplne a ze bude navstevovat balkon 😉...Trvaj na Tom!...A Ty ak nahodou este pofajcievas, prestan s tym a necitaj o tom clanky, ani recenzie od mamiciek, a podobne, pretoze "logika nepusti"...Tehotna zena nema mat co v puse cigaretu!...Ved to dieta sa dusi aj v brusku tym dymom...Mam jednu fotku z netu, je to realna fotka, ako sa tvari dieta fajciarky a nefajciarky este v brusku...Dieta fajciarky si ruckou zakryva tvaricku, je to velmi smutna fotka - pripajam Ti ju sem, mozno si ju uz videla na nete 🙂 ...No je to realita!...Je to len na Tebe, ako sa zachovas...Ako som Ti pisala, ja som svoje rozhodnutie zacat zas fajcit pri prvom synovi uz olutovala...Nie je nic krajsie po porode, ako moct kojit vlastne babätko a treba si to uzivat...Bez cigariet a ostatnych hnusob, ktore su u nas dostupne...Proste to k babätku, k tehotenstvu, a aj k obdobiu kojenia vobec nepatri...No velmi Ti drzim palceky, aby si mala zdrave tehulkovanie a uzivala si si rastuce brusenko 😘...Krasny den este prajem 😉

alilka
5. apr 2017

@karol221 jednoznacne prestat fajcit..🙂 ja som tiez fajciarka a ako nahle som zistila ze som tehu,hned som s tym prestala..🙂 aj ked som mala chut,nemala som "odvahu" si ju dat..mna svedomie nepustilo,ale ze vobec..ja by som mala strasne vycitky,ze to babo takto ko´voly mne trpi..🙂 a to drahy fajci tiez..🙂 ale my nefajcime v byte,ja napriek tomu ze fajcim cez 17 rokov,mne by sa hnusilo aby som mala doma nafajcene..:D takze cigarety prec a tes sa z tehu..🙂

luta13
5. apr 2017

@olylili super "sladke" vysledky mas, tesim sa s Tebou 😉 ...Princovi asi chutila glukoza 👶

lela123
5. apr 2017

@gabcca a je toho veľa, ja by som to radšej so svojím Dr riešila radšej.

olylili
5. apr 2017

@luta13 on sladké rád potom pekne vyvádza od včera sa nevie zastaviť ako vrtulka 😀

luta13
5. apr 2017

@gabcca No tak dockala si sa!...Konecne...Dusikovia neboli plany poplach, tesim sa neskutocne s Tebou...Musis byt velmi stastna z toho a aj je preco sa radovat...Prajem Ti zdrave tehulkovanie a dufam, ze nas budes informovat priebezne o vsetkom...Ten hnedy vytok v hliene mozy byt uhniezdovanie, alebo roztahovanie maternice...No bolesti bruska ako na MS su normalne, je to v pohode...Vsak ak budes mat nutkanie ist na kontrolu kvoli tomu spineniu, len chod, necakaj na nic...Radsej ist viackrat a mat pokoj na dusi, ako mat stres a nevediet, ci je vsetko o.k...No pekny den este vam prajem a zhlboka dychaj - nestresuj zbytocne 😉🤰😘

luta13
5. apr 2017

@suesue1983 Gratulujem k "modrej"!!!...Pekne sa vam ukazal, ten hanblivy veru nebude 😂...No uzivaj vsetko 😉

maciatko950
5. apr 2017

@gabcca jeeej krásne gratulujem aby si to dotiahla do úspešného konca

maciatko950
5. apr 2017

Tak baby dnes ms mala prísť zatiaľ neprišla test robený pred hodinou ladymax je biely ako stena ...Takže skúsim ráno alebo počkám či príde 🙂

maciatko950
5. apr 2017

@bluebell0412 teba mi neoznacilo 🙂 🙂

candies
5. apr 2017

@karol221
@misscelaneous
@olylili nie baby ste ma teda nepotešili skúsim ist plávať v piatok dovtedy to musim nejako pretrpieť v skole..keby aspon cely den na nohach nemusim byt ...dnes som uz mala strašnú krízu bolo mi do placu normalne :( neviem ako zvladnem este 5tyzdnov 😢😢😢😢

bluebell0412
5. apr 2017

@maciatko950 juuuuj 😕 určite skús ráno keď ešte neprišla dúfam ani nepríde nedá sa ti lepšie odfotit?
A ako v nemocnici?

maciatko950
5. apr 2017

@bluebell0412 ako myslíš lepšie ? Drobatko bolo krásne pošlem do správy 🙂

bluebell0412
5. apr 2017

@maciatko950 tak mne sa tam niečo mari buď mi uz sibe z tých testov keď to priblizim rozmazane mi foto
Áno nadherneeeee😉