Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ako pokracujete žienky?Dufam ze mrska ani jednej neprisla 😉
Ja som dnes 27.DC a zatial chvalabohu nedorazila 🙂
@lemoni86 skus o dva,tri dni rovnakou znackou a uvidis ci silnie....
@simis105 spodny troch rozmoceny.....nehybala sa ta ciarka dalej? skus este dalsi...
@janaochi kocica, kde si sa nam stratila? este nahanas duchov, alebo uz kolajnicky? daj vediet....
@lemoni86 😀 😀 tak cakaamee na info..... 😀 😀 a gratulka 😀
@dominikakdakujem, ja som po Ivf..som uz 18dpo no a kramy som mala dostat vcera.....spinila som hnedasty vytok uz od piatka...vacsinou ked spinim tak to dostanem na dalsi den, prinajhorsiom na dalsie rano...som 32 dc..k doktorovi idem prave teraz predpisat lieky dalsie co musom brat..drzim ti tiez palce a gratulujem
No a baby, vysledky krvy z piatkoveho odberu budu az na obed och...pokazil sa im stroj v piatok...co uz
@lemoni86 neboooj,to uz bude za chvilocku 🙂
Som nedockava aj ja,tak potom daj hned vedieť 🙂
@lemoni86 no, obed uz je pomaly tu 😉
@nicolettka2126 skus pockat do toho zajtra, poripadne pozajtra a urob test...natom najspodnejsom sa zatial nieco crta... 🙂
@zvolsiinylogin, nicolettka2126 som nedockava ako pes :D za chvilku volam .. drzte palceeee
babby na porazenieeee... az o druhej mam volat ze este furt nic oooooch 😠
@lemoni86 neboooh;ved vies ako sa hovori,na dobré sa oplati cakat 🙂
Takze este hodinku a pol budeme netrpezlivo s tebou ocakavat ibfosky 🙂
@zvolsiinylogin ono je to 1test len odfoteny z roznych uhlov 🙂
Ja na nom tirz cosi vidim len sa tomu bojim uverit kedze beriem antikoncepciu..Tym sa sanca dost znizuje..A aj keby to nebolo planovane aj tak by sme sa veelmi tešili a o to by to bolo krajsie 🙂
Baby ahojte, mam taku otazku, omylom som vyhodila tehot.test znacky mamatest,ten pruzkovy do kosa,ale bol vybraty aj z toho ochranneho sacku, cely den aj noc bol v kosi,myslela som ze je davno znehodnoteny, dnes som ho vytiahla,ze len tak skusim spravit, mam 1den do MS, hned vysiel pozitivne. Neverila som tomu, sla som do lekarne kupit druhy, tiez mamatest, ale kazetovy, a tam vobec nic, okrem jednej ciarky cista beloba emoticon Je mozne, ze ten prvy bol znehodnoteny a vysiel falosne?
@nicolettka2126 taku fiarku som mala vcera rano..kolko dni mas do ms? Ja som dnes 32 dc, mrcha mala dojst vcera
@lemoni86 ja som dnes 28DC ms by mala prist zajtra alebo potajtra..Len sa bojim verit tomu dusiku kedze beriem antikoncepciu..vies tam je mala sanca..ale tak nadej je 🙂
@lemoni86 noooo?????????????
baby toto asi neni normalne... volana osoba je docasne nedostupna... cakam dalej ako puk 😠 😠 😠
@nicolettka2126 drzim ti velmi palce... je tam ta ciarka takze nadej urciteee 🙂)
@lemoni86 dakujem pekne,velmi by som sa tesila keby to bola pravda 🙂
No uz som hroooozne zvedava na teba,kazdu minutu sem chodim kukat ze co 😀
baby je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 ... hodnotu ale este nevedel povedat, ze az zajtra ... ale je to taaaaaaaaaaaaaam
@lemoni86 supeeeeeeeer,moc moc moc moc ti gratulujeeeeem 🙂

@melanka21 nie, pisala som ze som mala pred 17. dnami OPU 🙂 takze ET, je to nase prve IVF...mame aj mrazaciky