Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 ja pri babach absolútne a teraz pri fešákovi od 7do 11 týždňa a všetko bolo stále v poriadku
@olylili tak to je hlavne ze je vsetko v poriadku...ale to spinenie bolo uhniezdovanie mi doky povedal vtedy....
@kotatko1232 to áno veľa žien vtedy trocha spini niektoré aj pri ovulke len je to nepríjemné človek sa prelakne či je všetko ok
@bluebell0412 tebe držím palce nech pridete do úspešného konca
@olylili no potesila by som sa keby sa to podarilo konecne....inak teraz som.nastupila do novej prace ak som v skusobnej dobe mozu ma vyhodit ak by som im povedala ze som tehotna?? to iba pre info...
@olylili dakujem..cize.ak mu dam nejaky doklad tak by ma nemohol vyhodit....
@kotatko1232 áno presne oznámiť mu to a predložiť doklad a hlavne sa nedať oklamať ja som mala väčšinou šťastie a poriadne svine treba si presadzovať svoje práva lebo sa mi zdá že na tehotných ženách a mamickach čo sa týka práce je veľká diskriminácia
@olylili aj som si vytlacila doklad ohladom toho ze nesmu vyhodit tehotne 😉
@kotatko1232 musis mu v papierovej forme ked uz to budes mat potvrdene od lekata oznamit a zakon je tsk postaveny ze si v ochrane a nemoze ta vyhpdit🙂
@kotatko1232 super niektorým to treba takto pripomínať 😊
@kotatko1232 ak si v skúšobnej dobe prepustiť ťa môže skôr by som počkala a oznámila to po skúšobnej dobe... Lebo myslím že zákon neurčuje kedy máš oznámiť že si tehotná
skúšobnej dobe môže zamestnávateľ aj zamestnanec skončiť pracovný pomer z akéhokoľvek dôvodu alebo bez uvedenia dôvodu, ale s tehotnou ženou, matkou do konca deviateho mesiaca po pôrode a dojčiacou ženou len výnimočne a z dôvodu, ktorý nesúvisí s jej tehotenstvom alebo materstvom, musí ho náležite písomne odôvodniť, inak je neplatné.
@maciatko950
@archanjel007 dakujem babulky.ja sa len pytam keby naaahodou...co mam take tušenie ze to budem potrebovat 😉
@nivea777 Ahoj,no ako sa mavate aj s drobčekom?)
Boze baby aj vam je takto skoro rano tak zle? Prave idem na odbery a ta cesta autobusom ma zabije vzdy ku koncu mi pride tak zle ze prosim boha nech sa nedovraciam 😖
Prvé sono za mnou.... drobcovi som videla už aj biť srdiečko. 💓 😄 💓 Okrem toho mi našiel aj cystu veľkú ako vajce, ktorá tam pred vyše mesiacom nebola. Doktor by bol najradšej,keby mi ju pod narkozou vypustili. No mám strach aby sme neprišli o mimčo. 😦
ahojte babule..dnes som 9DC,podla tej laparky som si to ak vyznacila..testy su slabe ,BT stale dole,ale mam dost silny hlien..pijem alchemilku,myslite ze to moze byt z nej??
@maciatko950 ďakujem no stále cakam ze nas dobehnes ako s mrchou ?
@bluebell0412 ahooj asi nedobehnem keď tak o mesiac 😁 ms je normálna ako má byť ale skúsim testnut po nej keďže pri prvom som mala ms prvé 3 mesiace normálne len kratšie 🙂 takže ešte nič nieje stratené ale skúsim keď skončí a uvidím ale myslím že asi nie takže o mesiac hádam už nepríde 🙂
@suesue1983 ahoj..dakujem za opytanie,utorok nas pustili domov tak si zvykame na novu postielku a ludi :D prva noc bola "des"..mne to az tak nevadilo lebo ja si mozem aj cez den pospat s nim ,ale manzel bol chudacik rozbity v praci ..zvysili sme davku mliecka( sme na um) lebo byval nepokojny.tak som zvedava ci to bude lepsie.. a ty ako? rastiete?
@maciatko950 no myslím na teba som zvedavá tak teda šanca tam stále je ☺

@butterfly333 drzim palce... ja tiez verim.... ze budu dve... dievca a chlapec :D