icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
6. apr 2017

@butterfly333 drzim palce... ja tiez verim.... ze budu dve... dievca a chlapec :D

olylili
6. apr 2017

@kotatko1232 ja pri babach absolútne a teraz pri fešákovi od 7do 11 týždňa a všetko bolo stále v poriadku

kotatko1232
6. apr 2017

@olylili tak to je hlavne ze je vsetko v poriadku...ale to spinenie bolo uhniezdovanie mi doky povedal vtedy....

looola
6. apr 2017

@sofija18 veď to je najhoršie keď nevedia zistiť príčinu, lebo potom sa nemá čo liečiť ... Niekedy môžu brániť otehotneniu aj protilátky proti spermiam čo sa pri laparoskopii ani HSG nezistí.

olylili
6. apr 2017

@kotatko1232 to áno veľa žien vtedy trocha spini niektoré aj pri ovulke len je to nepríjemné človek sa prelakne či je všetko ok

maciatko950
6. apr 2017

@bluebell0412 tebe držím palce nech pridete do úspešného konca

kotatko1232
6. apr 2017

@olylili no potesila by som sa keby sa to podarilo konecne....inak teraz som.nastupila do novej prace ak som v skusobnej dobe mozu ma vyhodit ak by som im povedala ze som tehotna?? to iba pre info...

kotatko1232
6. apr 2017

@olylili dakujem..cize.ak mu dam nejaky doklad tak by ma nemohol vyhodit....

olylili
6. apr 2017

@kotatko1232 áno presne oznámiť mu to a predložiť doklad a hlavne sa nedať oklamať ja som mala väčšinou šťastie a poriadne svine treba si presadzovať svoje práva lebo sa mi zdá že na tehotných ženách a mamickach čo sa týka práce je veľká diskriminácia

kotatko1232
6. apr 2017

@olylili aj som si vytlacila doklad ohladom toho ze nesmu vyhodit tehotne 😉

archanjel007
6. apr 2017

@kotatko1232 musis mu v papierovej forme ked uz to budes mat potvrdene od lekata oznamit a zakon je tsk postaveny ze si v ochrane a nemoze ta vyhpdit🙂

olylili
6. apr 2017

@kotatko1232 super niektorým to treba takto pripomínať 😊

maciatko950
6. apr 2017

@kotatko1232 ak si v skúšobnej dobe prepustiť ťa môže skôr by som počkala a oznámila to po skúšobnej dobe... Lebo myslím že zákon neurčuje kedy máš oznámiť že si tehotná

archanjel007
6. apr 2017

skúšobnej dobe môže zamestnávateľ aj zamestnanec skončiť pracovný pomer z akéhokoľvek dôvodu alebo bez uvedenia dôvodu, ale s tehotnou ženou, matkou do konca deviateho mesiaca po pôrode a dojčiacou ženou len výnimočne a z dôvodu, ktorý nesúvisí s jej tehotenstvom alebo materstvom, musí ho náležite písomne odôvodniť, inak je neplatné.

kotatko1232
6. apr 2017

@maciatko950
@archanjel007 dakujem babulky.ja sa len pytam keby naaahodou...co mam take tušenie ze to budem potrebovat 😉

suesue1983
7. apr 2017

@nivea777 Ahoj,no ako sa mavate aj s drobčekom?)

nella15228
7. apr 2017

Boze baby aj vam je takto skoro rano tak zle? Prave idem na odbery a ta cesta autobusom ma zabije vzdy ku koncu mi pride tak zle ze prosim boha nech sa nedovraciam 😖

zunajda
7. apr 2017

Prvé sono za mnou.... drobcovi som videla už aj biť srdiečko. 💓 😄 💓 Okrem toho mi našiel aj cystu veľkú ako vajce, ktorá tam pred vyše mesiacom nebola. Doktor by bol najradšej,keby mi ju pod narkozou vypustili. No mám strach aby sme neprišli o mimčo. 😦

alilka
7. apr 2017

ahojte babule..dnes som 9DC,podla tej laparky som si to ak vyznacila..testy su slabe ,BT stale dole,ale mam dost silny hlien..pijem alchemilku,myslite ze to moze byt z nej??

pat_ka
7. apr 2017

Ahojte. Robila som tri testy. Prvý včera cca o pol 3 poobede, druhý cca pol 8 večer v ten istý deň a tretí dnes ráno okolo 9. Je tam ta druha čiarka(?) ... No mne sa zdá že čím ďalej tým slabšia. Testy sú zaradom zdola. Co myslite?

adria88
7. apr 2017

@pat_ka ano, je tam druhá čiarka, ale testuj každý druhý deň, nie takto často 😉

olylili
7. apr 2017

@pat_ka čiarky sú super gratulujem

olylili
7. apr 2017

@zunajda no môj názor asi lepšie vypustiť ako by ti mala prasknúť začala by si s tak veľkej cysty silno krvácať a mohlo by to strhnúť aj plod no každopádne aj jedna aj druhá možnosť má svoje riziká prajem veľa šťastia

bluebell0412
7. apr 2017

@maciatko950 ďakujem no stále cakam ze nas dobehnes ako s mrchou ?

cvikla12
7. apr 2017

@pat_ka krásne čiaročky ms už mešká?

maciatko950
7. apr 2017

@bluebell0412 ahooj asi nedobehnem keď tak o mesiac 😁 ms je normálna ako má byť ale skúsim testnut po nej keďže pri prvom som mala ms prvé 3 mesiace normálne len kratšie 🙂 takže ešte nič nieje stratené ale skúsim keď skončí a uvidím ale myslím že asi nie takže o mesiac hádam už nepríde 🙂

nivea777
7. apr 2017

@suesue1983 ahoj..dakujem za opytanie,utorok nas pustili domov tak si zvykame na novu postielku a ludi :D prva noc bola "des"..mne to az tak nevadilo lebo ja si mozem aj cez den pospat s nim ,ale manzel bol chudacik rozbity v praci ..zvysili sme davku mliecka( sme na um) lebo byval nepokojny.tak som zvedava ci to bude lepsie.. a ty ako? rastiete?

bluebell0412
7. apr 2017

@maciatko950 no myslím na teba som zvedavá tak teda šanca tam stále je ☺

karmela
7. apr 2017

@alilka treba mat pre istotu aj lásku a veľa šťastia želám tak ja som ju pila ale hlien bol keď som bola tesne pred ovu cca 2-3 dni nech sa zadarí 😉