Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 dakujem, viem ze kazde tehu je ine. Pri prvej som nemala ani nevolnosti, ani som nezvracala.
baby poradte mi ktore ste brali prednison..su tu vobec take??ja som strasne pribrala za to obdobie od kedy ho beriem..ake mate vy s nim vobec skusenosti..ja vlastne ani sama neviem na co ho beriem..:( a pritom je to take svinstvo..
@cvikla12 ahoj moja akoo?? ja dnes K.O Od 7:00-18:00 v praci a tam zase hotova lebo tlaky v podbrusku...zajtra zase rano o 6:00 do 19:00 v praci....asi umrem...
@butterfly333moja umierammmm.ved dnes skolenie+makacka. zajtra uz makacka celucky den.
@gabcca takze tebe uz testiky ukazali pekne // a kolko si Dpo??
ja zachvilku pridam tiez 😉
@missellis ahoj ja uz testujem dlho 🙂 keby si pozrela dozadu moje testy tak uvidis ake boli slabe. Priznaky zatial ziadne, iba ma boli podbrusko ako by som mala dostat a vcera som spinila kus aj predvčerom v den ked mala dojst ms ale to je vraj normalne. No citim sa unavena. Inak zatial nic, uvidime ako to bude pokracovat. V prvom tehu som.nemala ziadne problemy ani zle ani zvracanie nic. Tak dufam ze aj toto bude take iste.
@kotatko1232 tesim sa.na tvoje testiky, budem tu sledovat dalej vsetky, kazdej drzim palce. Ja.som dnes 13 dpo

@gabcca určite neboj každé tehu je ine ja osobne napr pri prvom vôbec nič som nemala druhé uplne od zaciatku cca do 16tt strašne nevoľnosti a zvracanie teraz ako tak v pohode no prvý krát má prsia nokia doteraz ani pri mrche ani pri tehu.