Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@gabcca *bolia
@bluebell0412 dakujem, viem ze kazde tehu je ine. Pri prvej som nemala ani nevolnosti, ani som nezvracala.
@gabcca testy mas super urcite sa nestresuj zbytocne 😉
@lilianna1988 mozem poprosit viac info cez postu a cenu
baby poradte mi ktore ste brali prednison..su tu vobec take??ja som strasne pribrala za to obdobie od kedy ho beriem..ake mate vy s nim vobec skusenosti..ja vlastne ani sama neviem na co ho beriem..:( a pritom je to take svinstvo..
@cvikla12 ahoj moja akoo?? ja dnes K.O Od 7:00-18:00 v praci a tam zase hotova lebo tlaky v podbrusku...zajtra zase rano o 6:00 do 19:00 v praci....asi umrem...
@kotatko1232 noo vidím ze už zarazávaš tak ako?
@bluebell0412 dakujem
@butterfly333moja umierammmm.ved dnes skolenie+makacka. zajtra uz makacka celucky den.
@gabcca takze tebe uz testiky ukazali pekne // a kolko si Dpo??
ja zachvilku pridam tiez 😉
@missellis ahoj ja uz testujem dlho 🙂 keby si pozrela dozadu moje testy tak uvidis ake boli slabe. Priznaky zatial ziadne, iba ma boli podbrusko ako by som mala dostat a vcera som spinila kus aj predvčerom v den ked mala dojst ms ale to je vraj normalne. No citim sa unavena. Inak zatial nic, uvidime ako to bude pokracovat. V prvom tehu som.nemala ziadne problemy ani zle ani zvracanie nic. Tak dufam ze aj toto bude take iste.
@kotatko1232 tesim sa.na tvoje testiky, budem tu sledovat dalej vsetky, kazdej drzim palce. Ja.som dnes 13 dpo
@kotatko1232 no tak ti prajem aby si to tam.zvladla viem o čom to tam je.
@gabcca ja som len 8dpo..cize to az v pondelok-utorok..

@gabcca určite neboj každé tehu je ine ja osobne napr pri prvom vôbec nič som nemala druhé uplne od zaciatku cca do 16tt strašne nevoľnosti a zvracanie teraz ako tak v pohode no prvý krát má prsia nokia doteraz ani pri mrche ani pri tehu.