Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 nemas lepsiu foto original fotky? Nieco tam slabe vidim len neviem či to nieje tym sklonom ako to je odfotene
@maciatko950 ak môžem tak ja osobne tam nevidím vôbec nič
@luta13 ahoj no takze bola som u noveho dr a som rada 🙂 pojdem na laparoskopiu kde mi budu zistovat priechodnost vajecnikov..trosku sa bojim ale zaroven aj tesim ze sa pohneme ❤
@ikonica ahoj 🙂 nevies ako je to s poplatkami za laparoskopiu? U nas v Presove na jednodnovej gynekologii Gynstar..nenasla som nikde ci sa doplaca alebo hradi poistovna
@trblietava ahojky moja mne sa zdá že to prepláca poisťovňa ale v centrách si zato asi niečo opýtaju ale šainu nemám koľko..držím ti palčeky nech sa zadarí 😘
@trblietava ahoj..neviem kvoly comu ides na laparku,ale pokial to mas odporucane od gyndosa,mala by to normalne preplacat poistovna..🙂 aspo ja co som bola pred rokmi tak to tak bolo,ale mala som to na odporucanie mojej gyndy..a vlastne aj ona mi to robila,kedze spolupracuje aj s nasou nemocnicou..🙂
Caute baby, mozete prosim kuk co si myslite o mojich testoch. Viem ze to je skoro ale nevedela som si pomoct 🙂 vrchny 7 dpo poobede vcera a spodny je 8 dpo dnes rano. Prva fotka original, dalsie dve upravene, ako spravny ghost buster 🙂 zda sa mi ze na tej v negative na spodnom vidno slabulinku druhu ciarku. Myslite ze by sa mi podarilo ju upravami na fotke vytvorit ak by sa tam realne necrtala? Dakujem za nazory 🙂
@trblietava netusim... preco by sa malo doplacat? skus este sofic klinik ci jak sa to vola...
@karmela ahooj dakujem za odpoved 🙂 tak to uz jedno ci sa doplaca lebo pojdem tak ci tak ja len orientacne som chcela vediet na aku sumu sa pripravit 😀 lebo ako ikonica pise za vsetko platis a pritom platis zdravotku..dufam ze to pomoze a pridu na nieco 🙂 zvlastne je ze dr vravel ze aj ked mam zvyseny testosteron nemam polycysticke vajecniky podla sona co som rada.myslela som ze to mam automaticky ked je vyssi ten hormon.som zvedava velmi na co pridu najradsej by som sla hned 😀 a ty ako? Netestovala si? 🙂 ja som dnes 8 DC a chcem zacat robit ovu testy, lenze asi neskor trosku
@chantalka86 nic nevidime 🙂
@chantalka86 neviem 😕 je to fakt skoro ....
@chantalka86 tak uz si dala aj foto.... na spodnom sa nieco crta.... testujes moc skoro... drzim palce nech si najdes kolajnice... skus tak na 12-13dpo..
Dakovala baby 🙂 viem ze to je skoro ale ked to je take napinave :D skusim byt trpezlivejsia..
@alilka ahoj no mam noveho dr a ten vravel ze je to jedno zo zakladnych vysetreni..snazime sa o babo uz to bude rok a muz je ok len mne zistili zvyseny testosteron.a vcera pri sone pri pohlade na vajecniky na 1 videl nie cysty ale asi folikuly no take cierne akokeby bodky ale len zopar a na 2 len trosku viditelne..a to mi 5.aprila skoncila ms..dakujem za odpoved 🙂 mala si potom bolesti?
@trblietava mojeno a koľko dňový mávaš cyklus ? Všelijako?
@karmela ked byval pravidelny tak cca 32 dnovy.testiky uz mam doma len rozmyslam kedy zacat u mna to je premiera.posledne 2 cykly boli 50dnove.ale od buduceho mesiaca zacnem merat bazalku k tomu ty merias?
@chantalka86 ja so.tiež tak testovala na 7 dpo a nic tak som zas si poplakala ze tak zas nic a nakoniec ms nedosla,takze este neni nic stratene aj ked su teraz testy biele)vela stastia 😊
@chantalka86 no mne sa zdá že sa tam niečo rysuje
@chantalka86 tak nech to nieje falošné a postupne tmavne
@trblietava Noe zlato ja nemeriam iba ovu testy som robila a tento cyklus som vôbec ani ovu testy nerobila..OÚ to sú dlhé cykly a dr ti na úpravu popri snazeni neporadil niečo? Držím paluchy aby to vyšlo..berieš nejaké vitaminky na ovu alebo baby plán femibion?
Dakujem @karmela 🙂
@trblietava a preco ti prv nesleduje ci mas vobec ovulku a tak prejst k tomu??mne nevedeli zistit preco potracam,tak som na laparku vtedy musela,ale aspon mi potvrdila ze je tam vsetko ako ma byt..bolesti som mala len ako pocas ms,no trocha silnejsie,ale nic hrozne,ja bezne nemavam skoro vobec bolesti pri ms..takkze pohoda..a budes mat 3 dierky na bruchu..pri pupku a 2 na boku..ale nic hrozne..teraz mi robili laparoskopicky vyber vajcovodu,lebo som mala mimomaternicove,ale teraz som to cel znasala omnoho horsie,aj bolesti,aj po narkoze..ale mam tyzden a pol po a som relativne okey..🙂

@karmela vyzerá to dobre no ja by som radšej skusila inu značku. Držím palčeky.
@butterfly333 ďakujem moja áno ja mám už odskúšané aj iné značky len mamatesty vyzerajú naj tie čiarky

@ejuska2586 drzim palce nech sa zisti, co za to moze.... ja idem o mesiac po vysledky z hemato, tiez az o mesiac mam termin na endokrino... a este sa mam pokusit dostat na alergo kvoli histaminovej a potravinovej intolerancii.... zatial toto mam nariadene.... zaroven sa snazime uz... cakam na druhu mrchu, do zajtra, najneskor do pondelka by mala dorazit... zatial sa nic nedeje, ak ma prist nech pride a nech nerobi problemy 🙂... stredajsi ranny test bol negativny - pre istotu som spravila pred tou hematologiou... to bol nejaky 12dpo... stale narazam na krutenie sa lekarov, ked mi maju vypisat listocky na vysetrenia... vraj to sa robi az po druhom potrate... preco to mam zazivat znova? na endokrino a alergo ma odporucila hematologicka ja som si to sama nevymyslela, a moja obvodna sa krutila, ze na to nie je dovod, ked som mala pred rokom ci dvoma hodnoty v poriadku... hej lenze za ten rok som si presla stresovym peklom v praci, tak tam mozu byt uz uplne ine hodnoty.... no ale nakoniec mi to dala aj ked s velkou neochotou... ja ktora som k lekarom stale chodila vacsinou len na preventivy, nemozem mat urobene vysetrenia, ked kazdy mesiac jak somar platim tej poistovni nemale prachy... a ked nieco potrebujem, tak sa mam citit ako chudak, co nema na nic narok? cele zle toto nase zdravotnictvo... to by som si radsej tie peniaze ukladala na svoj speci ucet a ked by trebalo, platila by som si z toho sama... prepacte za vylev 🙂