Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Pekne sa to tu tehulkuje teším sa každej novej gratulujem a želám každej a jednej nech sa vám splní túžba 🤰 👶
@bluebell0412 ten Tvoj zamestnavatel bol dobry hajzel!...Hentak s Tebou babrat a robit Ti nervy pocas tehu...Blbec sprosty...Ja som robila na linke - v stoji celych 8 hodin, no ak mi bolo treba ist cikat, ci sadnut si na chvilku (v neskorsom mesiaci tehulkovania), tak ma liderka zastupila na 10 minut v pohode aj viackrat za smenu - to som sa isla vycikat, ci napit, daco zhryznut do satne...Boli tam velmi mili na mna a vsetci ma "ospevovali", ze porodim PRVE dieta do nasej novej firmy 😉...No aj tak bolo veru, bola som prva tehulka v tejto novej firme 🙂...No pracovala som do doby, odkedy som mala uz narok na MD, takze to bolo cca. 8 tyzdnov pred TP a to som teda bola uz riadny "balon"...No zvladla som to...Kolegynky ma uz skor posielali domov, nech si oddychnem, no ja som bola vo forme, ako nikdy predtym 😉...takze tak 😉
@maciatko950 Dnes foto 9:15h - vidim dusika a prajem Ti aby silnel, aj ked mas MS, verim, ze si tehulka...Neviem preco, ale myslim si to...Kedze mas pocit silnej zmeny a byva Ti zle, nebude to len tak z nicoho nic...Drzim Ti palceky, nech vsetko dopadne tak, ako si si vysnivala 😉 ...Boh pomahaj! 🙏
@trblietava Ahoj, dakujem za spravu, no dufam, ze Ti tam zistia len dobe vysledky a prajem Ti, nech mas co najskor za sebou aj laparoskopiu a aj ine vysetrenia, keby bolo dajake treba a nech si co najskor v uplnom poriadku a najdes si na testiku vysnivane "palice" (//) 😉...Drzim palceky 😘
@chantalka86 testujes skoro, no je to len a len Tvoja vec 😉...Na vsetkych 3 foto vidim slabuckych dusikov, ked si fotky priblizim...Skusala som jednu upravit, vyzera takto...Vrchny testik slabulilinky dusik, spodny test o nieco vyraznejsi...No testuj odbed, nie kazdy den, lepsie uvidis, ako testiky silneju...No rataj s tym, ze to moze byt aj plany poplach...Drzim palceky a hod nam sem potom zas dalsiu foto, ked budes testovat...No ja by som urcite pockala tie 2-3 dni do dalsieho testu 😉
@alilka tak to mi je luto...drzim ti palceky uz si zasluzis aj ty a dotiahnut to do stastneho konca 🙂 podla mna vsetky co sme tu budeme tento rok tehulky 😉 zacalo sa to tu pekne rozrastat ❤ nemam teplomer krstna z kanady mi ma doniest koncom mesiaca tak zacnem merat od buduceho cyklu 🙂 teda ak sa uz ten nezadari 😀 ako si znacis teplotu? Robis graf?
@luta13 dakujeeem mojka 😘 dnes som nasla na ovulacnom ducha 😂 keby to bol tehotensky skacem 2 metre 😀
@gabcca su to testy od "karmely", ja som nevedela, ze ona ich sem dnes uz dala ☹...Najprv som citala od nej IP a hned som ich sem od radosti hodila a az teraz citam celu dnesnu diskusiu a som jej ich tu nasla z rana - som ako blbec 🙄...No trosku som jej ich stmavila, ale su super 😉...Velmi sa s nou tesim, ze aj ona sa konecne dockala 😉
@karmela mam ich vela 😀 urcite budem testovat sama som zvedava 🙂 nemas foto ako vyzerali tvoje ovu testy?
@trblietava tak tomu verim, ze by si skakala 2m 😉...Neboj, coskoro sa toho dozijes 🙏😘
Anonymne testy, co som sem pridala predvceom a vcera boli KARMELY-ne...Vcera som si nevsimla, ze ona ich sem uz doobeda dala, no ja som jej ich aj tak trosku stmavila, nech su lepsie vidiet tie krasne tmavnuce // 😍

@butterfly333 to mi je luto 😔 ale drzim palce nech sa zadari a je vsetko v poriadku 🙂 no pocula som o tom to je ako laparoskopia ale nie cez brucho ale zo spodu? Ked tomu dobre rozumiem ..

@luta13 to buď ozaj rada.Bol no riadny. Preto na vlastnej skúseností viem ze je zamestnávateľ a "zamestnávateľ" a hlavne ké chceš pracovať nič ti strašne neni a bez ohľadu na tehotenstvo idú po tebe llen kvôli tehotenstvu. Ale je to za mnou len spomienky hrozne ostali
Dnes 40dc, menzes mam nepravidelny od 28 do 41 dni ,

@karmela - dakujem 😍❤