icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chuchu86
8. apr 2017

@karmela - dakujem 😍❤

karmela
8. apr 2017

@miriamn76 budeme čakať len dobre správy a vy tiež babatko sa má určite dobre a je zdravucke ako rybka

sofija18
8. apr 2017

@miriamn76 ďakujem krasne ❤

olylili
8. apr 2017

Pekne sa to tu tehulkuje teším sa každej novej gratulujem a želám každej a jednej nech sa vám splní túžba 🤰 👶

adria88
8. apr 2017

@luta13 vidím 😊 gratulka, nech silnie

luta13
8. apr 2017

@bluebell0412 ten Tvoj zamestnavatel bol dobry hajzel!...Hentak s Tebou babrat a robit Ti nervy pocas tehu...Blbec sprosty...Ja som robila na linke - v stoji celych 8 hodin, no ak mi bolo treba ist cikat, ci sadnut si na chvilku (v neskorsom mesiaci tehulkovania), tak ma liderka zastupila na 10 minut v pohode aj viackrat za smenu - to som sa isla vycikat, ci napit, daco zhryznut do satne...Boli tam velmi mili na mna a vsetci ma "ospevovali", ze porodim PRVE dieta do nasej novej firmy 😉...No aj tak bolo veru, bola som prva tehulka v tejto novej firme 🙂...No pracovala som do doby, odkedy som mala uz narok na MD, takze to bolo cca. 8 tyzdnov pred TP a to som teda bola uz riadny "balon"...No zvladla som to...Kolegynky ma uz skor posielali domov, nech si oddychnem, no ja som bola vo forme, ako nikdy predtym 😉...takze tak 😉

luta13
8. apr 2017

Zienky, vcera co som sem pridavala fotky od anonymnej zienky, tak dnes mi znova poslala tmavnuce testiky...Takto to zatial vyzera...MS ma myslim dostat za 3-4 dni 😉...Ratam, ze uz nedostane, co myslite??? 😝

luta13
8. apr 2017

@erickatt nie moja, nie su moje, ale kamoskine 😉!...No verim, ze sa raz takych este dozijem v tomto zivote - tak za 4 roky by som prijala 😀..."Ak muz da a Boh pozehna" 🙂

gabcca
8. apr 2017

@luta13 ms uz nech ani necaka, krasne tmavnu testiky 🙂

luta13
8. apr 2017

@maciatko950 Dnes foto 9:15h - vidim dusika a prajem Ti aby silnel, aj ked mas MS, verim, ze si tehulka...Neviem preco, ale myslim si to...Kedze mas pocit silnej zmeny a byva Ti zle, nebude to len tak z nicoho nic...Drzim Ti palceky, nech vsetko dopadne tak, ako si si vysnivala 😉 ...Boh pomahaj! 🙏

luta13
8. apr 2017

@trblietava Ahoj, dakujem za spravu, no dufam, ze Ti tam zistia len dobe vysledky a prajem Ti, nech mas co najskor za sebou aj laparoskopiu a aj ine vysetrenia, keby bolo dajake treba a nech si co najskor v uplnom poriadku a najdes si na testiku vysnivane "palice" (//) 😉...Drzim palceky 😘

luta13
8. apr 2017

@chantalka86 testujes skoro, no je to len a len Tvoja vec 😉...Na vsetkych 3 foto vidim slabuckych dusikov, ked si fotky priblizim...Skusala som jednu upravit, vyzera takto...Vrchny testik slabulilinky dusik, spodny test o nieco vyraznejsi...No testuj odbed, nie kazdy den, lepsie uvidis, ako testiky silneju...No rataj s tym, ze to moze byt aj plany poplach...Drzim palceky a hod nam sem potom zas dalsiu foto, ked budes testovat...No ja by som urcite pockala tie 2-3 dni do dalsieho testu 😉

trblietava
8. apr 2017

@alilka tak to mi je luto...drzim ti palceky uz si zasluzis aj ty a dotiahnut to do stastneho konca 🙂 podla mna vsetky co sme tu budeme tento rok tehulky 😉 zacalo sa to tu pekne rozrastat ❤ nemam teplomer krstna z kanady mi ma doniest koncom mesiaca tak zacnem merat od buduceho cyklu 🙂 teda ak sa uz ten nezadari 😀 ako si znacis teplotu? Robis graf?

trblietava
8. apr 2017

@luta13 dakujeeem mojka 😘 dnes som nasla na ovulacnom ducha 😂 keby to bol tehotensky skacem 2 metre 😀

luta13
8. apr 2017

@gabcca su to testy od "karmely", ja som nevedela, ze ona ich sem dnes uz dala ☹...Najprv som citala od nej IP a hned som ich sem od radosti hodila a az teraz citam celu dnesnu diskusiu a som jej ich tu nasla z rana - som ako blbec 🙄...No trosku som jej ich stmavila, ale su super 😉...Velmi sa s nou tesim, ze aj ona sa konecne dockala 😉

trblietava
8. apr 2017

@karmela mam ich vela 😀 urcite budem testovat sama som zvedava 🙂 nemas foto ako vyzerali tvoje ovu testy?

luta13
8. apr 2017

@trblietava tak tomu verim, ze by si skakala 2m 😉...Neboj, coskoro sa toho dozijes 🙏😘

luta13
8. apr 2017

Anonymne testy, co som sem pridala predvceom a vcera boli KARMELY-ne...Vcera som si nevsimla, ze ona ich sem uz doobeda dala, no ja som jej ich aj tak trosku stmavila, nech su lepsie vidiet tie krasne tmavnuce // 😍

sticker
trblietava
8. apr 2017

@butterfly333 to mi je luto 😔 ale drzim palce nech sa zadari a je vsetko v poriadku 🙂 no pocula som o tom to je ako laparoskopia ale nie cez brucho ale zo spodu? Ked tomu dobre rozumiem ..

trblietava
8. apr 2017
sticker
luta13
8. apr 2017

Zienky, vsetkym vam prajem krasnu "Kvetnu nedelu" 🌴❤

luta13
8. apr 2017

@karmela Gratulujem Ti moja a neskutocne sa s Tebou tesim 😘...Vidis, mini-pidi dusiky krasne tmavnu 🤰👶🤰

luta13
8. apr 2017

@chuchu86 Drzim znova palceky na tento cyklus 😉

bluebell0412
9. apr 2017

@luta13 to buď ozaj rada.Bol no riadny. Preto na vlastnej skúseností viem ze je zamestnávateľ a "zamestnávateľ" a hlavne ké chceš pracovať nič ti strašne neni a bez ohľadu na tehotenstvo idú po tebe llen kvôli tehotenstvu. Ale je to za mnou len spomienky hrozne ostali

gabcca
9. apr 2017

@luta13 ano to je fakt. No skoda ze najprv poslala a hned dala aj ona

monic1804
9. apr 2017

Ahojte, prosím povedzte mi, vidite na teste , to čo ja? Lebo ja už 2 ciarocky vidim všade. Zelena etika je vcperajsia a biely je dnešný.

monic1804
9. apr 2017

Dnes 40dc, menzes mam nepravidelny od 28 do 41 dni ,

gabcca
9. apr 2017

@monic1804 je to tam,gratulujem

bevab
9. apr 2017

@monic1804 Ahoj, ja vidim. Gratulujem 🙂

monic1804
9. apr 2017

@gabcca
@bevab
Ďakujem 🙂))))
dufam, teda že bude vsetko oK, akurat na stredu som sa objednala k dr., nech mi nieco predpise, alebo pichne injekciu, pretože som bola na nervy :((, takze snad to potvrdi aj on 🙂 🙏

sticker