Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zvolsiinylogin a ty ako sa mas??
@lubka1983 uz cela pos...ta, vo stvrtok ma byt srdiecko, uz,vraj........niekedy sa da, ale niekedy si uz hryzem nechty a vsetko predychavam... 😕 a dnes je iba pondelok... 😢
@zvolsiinylogin a teraz si kolky tyzden??ja som bola 23.juna mala som dutinku bola som 5+3 a teraz mam kontrolu v pondelok 7.7... a budem uz 7+3teda podla sona asi menej...
@lubka1983 podla ms 5 plus 4, dnes......kontrola tento stvrtok,budem 6 plus 0.........ten prvy krat som mala dutinku 2 mm......naposledy som bola v piatok,,prakticky tyzden od prvej kontroly, 5 plus 1 a videl 6 mm gestacny a zltkovy, a to mi povedal, ze uz cakal srdiecko... ☹ ....
@lubka1983 v 5 plus 3 si mala iba dutinku, alebo aj zltkovy?...
@zvolsiinylogin tak to si presne ako ja posledna ms16.5....ja neviem pozerali sme na ten ultr.,a jedine co mi povedal,ze je to v maternici mozno to aj spomenul,ale ja som bola taka sklamana ze tam není plod a povedal o par dni menej ze sme ze ja uz som nic nechcela pocut a znechutena som sla dole...som po MA v januari .
@lubka1983 ja vo februari.....uz treba len verit.....ja posledna 21..5.......chcela som ist prvy krat az niekedy teraz, ale zacala som krvacat.....a doki ide na dovolenku, tak teraz vo stvrtok a dalsia za tri tyzdne...
@zvolsiinylogin no ved uvidis.....daj vedet...a mas kratky cyklus ci?
@lubka1983 26 dc...mala prist 15.6.....
@zvolsiinylogin ved uvidime....ja ale si myslím,ze v mojom prípade bude zla sprava...pondelok je ale daleko
@lubka1983 nestresuj, to je vsetko kvoli ovulke....mozes ju mat aj o dva tyzdne posunutu.....ak tam videl bodku, alebo co, tak by to malo byt o.k...
@lubka1983 alebo ak chces, zavolaj, ci by ta zobral skor, ze si zvedava.....
@zvolsiinylogin nene ja pockam.......ked mi dal 7.7ja pockam na tie zle spravy 😒 aj tak som doktorovi asi nesympaticka a ja tiez nemam chut ho videt skor....nahodou tam este nic nebude a da ma zas o dva tyzdne???nene uz aj tak teraz dost cakam...este k tej ovu ja som nemohla mat neskor lebo ja mavam velmi kratke cykly tak 21dnove keby som mala neskor ovu tak aj ms by dosla neskor a to urcite nie ved ja som mala pozitívny tehu test uz 9.6 ms mala prist 13.6 chapes??
Ahojte žienky, dnes mi mala prísť MS, neprišla, tak mi to nedalo a spravila som si test..čo nevidím? dve čiarky! aj keď ta druha je taká slabulinká, je vidieť! skúsim testnúť ešte o par dni a uvidím či silnie 🙂 dúfam ze sa nam to konečne podarilo!!!
@lubka1983 - preco myslis, ze zla sprava? nemas nejake priznaky aj? si myslim, ze v pondelok bude akurat cas aj na srdiecko.
ja tiez trocha stresujem, lebo vcera ma viac prsia boleli ako dnes. uz sa moc pozorujem. ale k dr. nechcem ist, lebo srdiecko by este nebolo a potom vydrzat az po dovolenke...
ahojte baby.. tak moja radost netrvala dlho.. spinenie sa premenilo na krvacanie a slo to do haja... ja som vedela ze sa nemam az tak radovat, bolo to cekovo take divne cele.. ale uz som v pohode, dnes primar v nemocnici povedal ze som sa vycistila sama ze nebudem musiet podstupovat ten vyskrab ... pride mi dalsia ms a mozme ist nato znova 🙂.. .resp ked sa budem ja citi ok tak mozme 🙂
@lubka1983 -ved nechcem,presne by som bola bud.tyzden len 5+cosi a to som vzdy mala len dutinku.
Ale prsia som vzdy mala dost citlive.len neviem,ci hned,ci neskor.teraz mam menej.ale takto poobede mi byva troska zle.nie na vracanie,ale tak divne.
A maleho mam doma cele prazdniny a uz od prveho dna mi robi nervy 😠

@zvolsiinylogin no dufam, ze ma teda MS zajtra neprekvapi, lebo ju necakam uz.. 🙂