icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

denuss
30. jún 2014

@zvolsiinylogin no dufam, ze ma teda MS zajtra neprekvapi, lebo ju necakam uz.. 🙂

lubka1983
30. jún 2014

@zvolsiinylogin a ty ako sa mas??

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@lubka1983 uz cela pos...ta, vo stvrtok ma byt srdiecko, uz,vraj........niekedy sa da, ale niekedy si uz hryzem nechty a vsetko predychavam... 😕 a dnes je iba pondelok... 😢

lubka1983
30. jún 2014

@zvolsiinylogin a teraz si kolky tyzden??ja som bola 23.juna mala som dutinku bola som 5+3 a teraz mam kontrolu v pondelok 7.7... a budem uz 7+3teda podla sona asi menej...

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@lubka1983 podla ms 5 plus 4, dnes......kontrola tento stvrtok,budem 6 plus 0.........ten prvy krat som mala dutinku 2 mm......naposledy som bola v piatok,,prakticky tyzden od prvej kontroly, 5 plus 1 a videl 6 mm gestacny a zltkovy, a to mi povedal, ze uz cakal srdiecko... ☹ ....

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@lubka1983 v 5 plus 3 si mala iba dutinku, alebo aj zltkovy?...

lubka1983
30. jún 2014

@zvolsiinylogin tak to si presne ako ja posledna ms16.5....ja neviem pozerali sme na ten ultr.,a jedine co mi povedal,ze je to v maternici mozno to aj spomenul,ale ja som bola taka sklamana ze tam není plod a povedal o par dni menej ze sme ze ja uz som nic nechcela pocut a znechutena som sla dole...som po MA v januari .

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@lubka1983 ja vo februari.....uz treba len verit.....ja posledna 21..5.......chcela som ist prvy krat az niekedy teraz, ale zacala som krvacat.....a doki ide na dovolenku, tak teraz vo stvrtok a dalsia za tri tyzdne...

lubka1983
30. jún 2014

@zvolsiinylogin no ved uvidis.....daj vedet...a mas kratky cyklus ci?

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@lubka1983 26 dc...mala prist 15.6.....

lubka1983
30. jún 2014

@zvolsiinylogin ved uvidime....ja ale si myslím,ze v mojom prípade bude zla sprava...pondelok je ale daleko

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@lubka1983 nestresuj, to je vsetko kvoli ovulke....mozes ju mat aj o dva tyzdne posunutu.....ak tam videl bodku, alebo co, tak by to malo byt o.k...

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@lubka1983 alebo ak chces, zavolaj, ci by ta zobral skor, ze si zvedava.....

lubka1983
30. jún 2014

@zvolsiinylogin nene ja pockam.......ked mi dal 7.7ja pockam na tie zle spravy 😒 aj tak som doktorovi asi nesympaticka a ja tiez nemam chut ho videt skor....nahodou tam este nic nebude a da ma zas o dva tyzdne???nene uz aj tak teraz dost cakam...este k tej ovu ja som nemohla mat neskor lebo ja mavam velmi kratke cykly tak 21dnove keby som mala neskor ovu tak aj ms by dosla neskor a to urcite nie ved ja som mala pozitívny tehu test uz 9.6 ms mala prist 13.6 chapes??

kacka93
30. jún 2014

Ahojte žienky, dnes mi mala prísť MS, neprišla, tak mi to nedalo a spravila som si test..čo nevidím? dve čiarky! aj keď ta druha je taká slabulinká, je vidieť! skúsim testnúť ešte o par dni a uvidím či silnie 🙂 dúfam ze sa nam to konečne podarilo!!!

elfi1
30. jún 2014

@lubka1983 - preco myslis, ze zla sprava? nemas nejake priznaky aj? si myslim, ze v pondelok bude akurat cas aj na srdiecko.
ja tiez trocha stresujem, lebo vcera ma viac prsia boleli ako dnes. uz sa moc pozorujem. ale k dr. nechcem ist, lebo srdiecko by este nebolo a potom vydrzat az po dovolenke...

lemoni86
30. jún 2014

ahojte baby.. tak moja radost netrvala dlho.. spinenie sa premenilo na krvacanie a slo to do haja... ja som vedela ze sa nemam az tak radovat, bolo to cekovo take divne cele.. ale uz som v pohode, dnes primar v nemocnici povedal ze som sa vycistila sama ze nebudem musiet podstupovat ten vyskrab ... pride mi dalsia ms a mozme ist nato znova 🙂.. .resp ked sa budem ja citi ok tak mozme 🙂

lubka1983
30. jún 2014

@elfi1 nie nemam ziadne príznaky je mi skvele....a ty nevadí ze ta prsia bolia ved to je dobre preco by si mala z tioho stresovat???a ty ani este nechod este nebude v maternici......teraz si urcite len 4+

elfi1
30. jún 2014

@lubka1983 -ved nechcem,presne by som bola bud.tyzden len 5+cosi a to som vzdy mala len dutinku.
Ale prsia som vzdy mala dost citlive.len neviem,ci hned,ci neskor.teraz mam menej.ale takto poobede mi byva troska zle.nie na vracanie,ale tak divne.

A maleho mam doma cele prazdniny a uz od prveho dna mi robi nervy 😠

nataly315
30. jún 2014

Ahojte dievcate co na poviete vidite tam nieco?Je tam slabulinka ciarocka test je robeny skoro rano asi 5.30 potom som si cez obed robila este kazetkovy test a tam to tak nebolo vidno tak neviem teraz....Vas nazor?

karmela
30. jún 2014

@nataly315 ze tam vidieť čiarky na oboch 🙂

nataly315
30. jún 2014

@karmela aj ja som ich tam videla na prvom hned slabu na druhom az po limite po 5min. 🙂 Manzel tomu stale neveri...Ja neviem ci sa tesit ci nie ale o cislo vascie prsia asi hovoria za vsetko 🙂

ajkacovi
30. jún 2014

@reva6 vidis tam nieco? Alebo aj ine snazilky je tam? Popripade poprosim do negativu dat , meskaju mi 2 dni a mam priznaky tehu dakujem

lubka1983
30. jún 2014

@ajkacovi ten test sa da vybrat ,vyber ho...bude lepsie vidiet

lubka1983
30. jún 2014

@ajkacovi na tom prvom mozno pidi dusik 🙂

reva6
30. jún 2014

nooo vidim take som mala aj ja ...... pred vcerom .... pockaj dako dam aj ja ten moj :D

@ajkacovi

ajkacovi
30. jún 2014

Tak to bol dobry napad otvorit ho teraz ho tam vidim viac len moj si mysli ze mi hrabe a skoda vyhodenyych penazi :(

lubka1983
30. jún 2014

@ajkacovi no vidis....nieco sa tam crta...chlapy oni vidia az ked su jasne ako trn v oku.....

ajkacovi
30. jún 2014

Baby a tato? @reva6

tatianafox
1. júl 2014

Ahojte baby, 4 dni mi meska. Co si o tom myslite? Dakujem 😨