icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mamana4
11. apr 2017

@barborapavlikova mavala som taketo testy 🙂 za par dni to vsak krasne zosilnelo,tak to bude aj u teba,uvidis.

mamana4
11. apr 2017

@megulik mari sa mi tam cosi ;) drzim palce!

karmela
11. apr 2017

@megulik no nechcem dávať pláne nádeje mne sa tam niečo marí kedy si robila test večer? Skús ráno a kúp si aj inú značku na porovnanie 😉

nikuskaberuska
11. apr 2017

@luta13 tak práve som opakovala test z ranného moču a takto to vyzerá 😊

chantalka86
11. apr 2017

@megulik tiez sa mi tam nieco zda, ze na zaciatku testu by sa ciarka chcela crtat 🙂

chantalka86
11. apr 2017

@nikuskaberuska gratulujem, nech ide vsetko ako ma 🙂

chantalka86
11. apr 2017

Ahojte dievcata, pred par dnami som tu davala testy zo 7 dpo, zhodnotili sme ze to je velmi skoro 🙂 vcera vecer o 17:30 10 dpo som robila zase. Do 10 min (do limitu) som nevidela skutocne testovaciu ciarku, o hodinu na to tiez tam nic nebolo. O deviatej vecer som pozrela na test ze posledny mrk a skoro som odpadla. Jasne viditelna druha ciarka, myslite ze je skutocna? A nie kanalik. Je aj do ruzova, nie seda. Ale vobec neviem kedy tam vybehla. Moze byt testovacia, aj napriek tomu ze je po limite? Foto robene dnes rano. Dakujem za kuk.

chantalka86
11. apr 2017
ariana195195
11. apr 2017

@luta13 ďakujem ti moja veľmi pekne že si stále namna spomenies áno cítim už pekne kopka je to krásny pocit mať v brušku bábätko ide to všetko tak rýchlo že čoskoro ju budem mať na rukách 🙂 drž sa pozdravujem 👶

olylili
11. apr 2017

@chantalka86 je mi ľúto ale po limite sa už vôbec neberie do úvahy

biba12
11. apr 2017

@chantalka86 ahoj, po limite je test neplatný. Skús znovu dnes, príp. zajtra ráno. Verím, že sa objaví do limitu 🙂

barborapavlikova
11. apr 2017

@karmela áno Je tam.len teda tieto "rána" sú zvláštne.clovek hneď rozmýšľa či to je dobre že je taký slabý. Dneska má prísť MS.zatial nič.

biba12
11. apr 2017

@barborapavlikova Tebe už nepríde 🙂

karmela
11. apr 2017

@chantalka86 paráda silnie

karmela
11. apr 2017

@barborapavlikova už nepríde môžeš mat silnejšie testy počas dňa u mna je to večer ale už aj ráno 😊

chantalka86
11. apr 2017

Okukej baby, tak zase v piatok skusim 🙂

mdanka
11. apr 2017

@luta13 mojko ked najhorsie je ze musim ist do roboty lebo ma nema kto zastupit :( tych 8 hodin je pre mna nekonecnych :(... pohladam andelku :-* no nieco uz vykukuje 🙂

sofija18
11. apr 2017

@barborapavlikova rob testy z jednej značky a každý druhý deň aby si vedela porovnať ako ciarka silnie 😘

adria88
11. apr 2017

@megulik Ahoj, no ako testovala si , či radšej až zajtra?

ejuska2586
11. apr 2017

Ahojte kočky,
viete mi pomôcť? Jedna kamoška mi posielala testík, tak som sa chcela spýtať, či tam niečo vidíte. Mne sa tam marí veľmi jemný dušík. Dúfam, že sa nemýlim.

dasaa
11. apr 2017

@ejuska2586 nie co tým jemnucko vidno ale neviem ci je to dobre nech si urobí neskôr test za pár dni

barborapavlikova
11. apr 2017

@biba12
@karmela
@sofija18 dievčatá ďakujem vám za podporu. Kiež by ste mali pravdu. Nič mi nieje, nijaké náznaky ničoho. Uvidíme čo ďalej.

megulik
11. apr 2017

Kocky, ďakujem, testovanie prevediem v piatok,až do vtedy nedostanem...🙄🙂

ejuska2586
11. apr 2017

@dasaa Hej, to je jasné. Ešte je skoro. Len zo zvedavosti sme robili, lebo teplota aj nejaké tie príznaky sú, tak sme boli zvedavé, či sa na testíku niečo neobjaví - nejaký náznak

missellis
11. apr 2017

Skusila som jeden test co som nasla, som 9dpo a bol uplne biely. Dalsi budem robit ak nepride ms, ktoru cakam nedelu. A ak pride tak je mozne mat implantacne spinenie bez toho aby ste boli tehu 😁 naozaj nikdy som nesplnila tyzden pred ms. Spinim cez ovu a den pred ms. To spinenie trvalo len par hodin a bolo ozaj bledunkoruzove a odvtedy nic. Tak som sama zvedava, ci moze takto falosne nieco ukazovat uhniezdovanie (nemala som pred tym sex, nemam policisticke, endo a ani problemy s hladinou hormónov)

karmela
11. apr 2017

@missellis a nemohla Sa posunúť ovu či ju sleduješ? No testik môže ukázať neskôr tak nech sa ukáže 😉

karmela
11. apr 2017

@ejuska2586 niečo sa mi tam marí nemáš lepšiu foto?

karmela
11. apr 2017

@chantalka86 to je aká značka testu? Máš ešte jeden ? Keď tak správ teraz další lebo ja tam vidím // hoci je slabá a po limite

missellis
11. apr 2017

@karmela ano sledujem, nemeriam bT kedze robim nocne aj denne takze sa mi neda stale rovnako ale robim ovu testy, 2 dni po pozitívnom ovu teste som mala aj spinenie ako mam vzdy pri ovu, bolelo podbrusko a odvtedy aj skoncil plodny hlien🙂 Nemavam dlhe cykly, lf mam 13 dni, raz sa stalo ze 12 a raz 14, ak by som ovulovala 22 c tak ms by som mala az 35 den co sa mi ozaj nikdy nestalo:D 27-29 mam vzdy. To spinenie bolo 22dc, potom ma pichlo dost silno v podbrušku a cely den ma bolelo brucho ako ms. Vecer stopol spinenie aj bolesti... A odvtedy nemam absolutne ziadne priznaky co ma dost desí, jedine ma bolia prsia ale to je u mna pravidlom tyzden pred ms.

missellis
11. apr 2017

@karmela a ked som mala to spinenie som bola 7, mozno 8 dpo