icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko1232
11. apr 2017

@gabcca dakujem.duufam ze mas pravdu a budu tmavnut 😉

dusana12
11. apr 2017

Čím to je že jedna žena sem dá test a idete sa roztrhnúť jak jej ho upravujete a povzbudzujete a druhej len jedna odpíše a aj to je na tom tak isto ako ona...?

kotatko1232
11. apr 2017

@dusana12 no lebo na tvojom teste nic nevidiet..je tam iba / a nic viac...skus testnut o 2 dni..

chuchu86
11. apr 2017

@dusana12 - na tvojom teste zatiaľ iba jedna /.
Už ti meška ms?

mamana4
11. apr 2017

@kotatko1232 ak mas ovulku vyznacenu 30.3. Tak si dnes 13dpo a na teste to je dost nejasne,ci je to kanalik,alebo dusik.to su ake testy?

bembaa
11. apr 2017

@dusana12 🙂Vzniklo tu mnoho priatelstiev...... Ja som povacsine tiez iba čítajúca ,fandiaca.,aby každá ,ktorá si to praje ostala tehu .Ja na mojich testoch tiež som videla všeličo ,tak ako Ty🙂Neviem upravovat foto a ani nie som zástankyňou ,lebo niekedy to človeku dá falošnú nádej .Ty raz budeš mat také čiarky ,počkaj🙂Budeme ti tíško závidiet ... ...Držím palčeky

kotatko1232
11. apr 2017

@mamana4 kanalik to nieje je to Ružova ciarka...

dusana12
11. apr 2017

@chuchu86
@bembaa ten test je čistý ako lalia. Ja viem že je tam len jedna čiarka čo som.vlastne aj napisala k tomu. Skôr ma.zamrzela tá ignoracia. Nič viac. Hlavne keď sa tu tak často píše o porozumení,súdržnosti atď.

bembaa
11. apr 2017

@dusana12 a to tak zas neber🙂Ja som sa tiež včera zhodou okolností niečo opýtala a nedostala som odpoved🙂)Svet sa mi nezrútil,a stalo sa aj ,že som odpoved nečakala a dostala som ju ..niekdy baby aj prehliadnu,alebo tu zrovna nie sú také čo vedia odpoved ,aj tak to treba brat ... je nás vela cakateliek na bábatko ,treba verit ono to raz isto príde .Napr .ja som Tvoj príspevok videla predtým ,ako som sla k lekarovi ..ale pohopila som ho tak ,ze to beries ,ako realitu,uz si presne nespominam ..ale asi si sa nepytala ,len si tak povzdychla nad testom ...brala som to ,ako triezvy pohlad na vec ...No ale pevne verím ,že tie čiarky budú ,netreba sa poddat ...,

kotatko1232
11. apr 2017

@mamana4 trosku sa mylis dnes som len 11dpo.😉

dusana12
11. apr 2017

@bembaa to je ok,nechaj to tak. Ďakujem za koment

cvikla12
11. apr 2017

@kotatko1232 na tých čo ti upravila
@archanjel007 aj ja už vidím. Držím palčeky aby tmavli.

kotatko1232
11. apr 2017

@cvikla12 ano ano na tych 🙂 dakujem no uz musi tmavnut leboo aj ja chcem baaabo ako ty a mokilko 🙂

cvikla12
11. apr 2017

@dusana12 moja kukala som ti na testik aj som skúšala upraviť ale je tam len jedna / koľko DPO si?

cvikla12
11. apr 2017

@kotatko1232 nebojkaj dočkáš sa 😉

chuchu86
11. apr 2017

@dusana12 -
Je to pravda, že niektoré sme tu už dlhšie.
A ja iba sem- tam som tu.
Aj ja som tím prešla, že na každom teste som videla čiarku.
Chápem tvoju túžbu.
Treba tomu čas, a hlavne kľud.
Nemysli nato a uvidíš podarí sa 😉

dusana12
11. apr 2017

@cvikla12 nie je tam nič,ja to viem.

matik7
11. apr 2017

@trblietava ahoooj🙂 no co, objednana na laparku? Kedy ides? Tesim sa s tebou z toho, ze ste sa posunuli dalej, aj psychike to pomoze a nehovoriac o tom, ze sa veci pohli vpred..aj na tvoje testiky som zvedava, ako a kedy sa ovulka ukaze 🙂
Co sa mna tyka, tak ja som dnes bola u novej dr a som maximalne spokojna..bude mi brat krv na HP na zaciatku cyklu aj u koncu..robila aj sono, folikulometriu, mala som 16mm folik, co som bola prekvapena kedze som len 8DC. Bohuzial mam zas mykozu, uz som z toho na prasky, zase mam antb.tak nemozme snazilkovat par dni..a neviem alo mi to vyde s ovulkou ked mam uz celkom velky folik🙂 takze ja zatial takto..som prestastna, ze sa hybeme dalej a ideme sledovat cyklus a ovu🙂

cvikla12
11. apr 2017

@dusana12 hlavu hore 😉 ms už mešká?

chuchu86
11. apr 2017

Babi,
Zajtra idem k dokimu,pozrie sa na vajka v akom sú stave.
Clostil som dobrala.
Ale chcem sa opýtať na ten pregnyl ?
Načo to vlastne pichaju?

butterfly333
11. apr 2017

@chuchu86 aby praskli folik.

chuchu86
11. apr 2017

@butterfly333 - ale potom ako sa to oplodni?
Prepáč za hlúpe otázky ale uz mám mismas.
A pregnyl sa môže pichnúť kedykoľvek?

butterfly333
11. apr 2017

@chuchu86 picha sa vtedy ak je dostatočne velky folik. No mne ho gyn nechcela dat že to oni nerobia iba v centrach.Aj ked viem že normalne to u gyn pichaju.

chuchu86
11. apr 2017

@butterfly333 - tak švagrinej to pichali normálne u gyndosa.
Síce ja neviem či mi môj dá pichnúť
Uvidíme zajtra

alilka
11. apr 2017

@chuchu86 ahoj..Mne pri clostyle nepichala pregnyl 😁 stále mi nechala nech samé prasknú vajka 😁

chuchu86
11. apr 2017

@alilka - rozumiem.

Snzilkujete sa? Či ešte nie?

mamana4
11. apr 2017

@kotatko1232 jaaaj dnes je len 11.4. :D a podla grafu ti nesedi ovulka?

dasaa
11. apr 2017

@kotatko1232 nevidno veľmi dobre ked tak skús o 2 dni

alilka
11. apr 2017

@chuchu86 aj hej len dr mi raz povie tak potom inak..Prv mi povedala že môžme sa snažiť a že keď potom dostanem ms mám prísť..ale že kľudne môžem otehu .ze má tak vycistili aby som mohla aj hneď .. včera mi povedala že zbytočne robím ovu testy že to su zbytočne vyhodené peniaze že až dostanem ms tak sa mi obnovy cyklus..Tak ja už neviem..Dosť som včera z toho ostala sklamaná..Áno neviem kedy ms čakát ani nič..Povedala vraj mi musia klesnúť všetky tehu hormóny a vtedy sa spustí..Ale zajtra je 2tyzdne po operácii a nech mi nikto nepovie že ešte mám HCG v krvy keď som ho mala len 260 keď ma brala operovať..

kotatko1232
11. apr 2017

@dasaa Ahoj.ano je to slabi dusik...skusim skusim... c🙂