icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
12. apr 2017

@archanjel007 veľkosti neviem ak povedal lekár že je to v poriadku tak áno

maryemmq
12. apr 2017

@gabcca ved to, hned si clovek v hlave premieta vsetko mozne a mozno je zbytocne v strese...

gabcca
12. apr 2017

@maryemmq no tak.isto ma strasili pri prvej, a v juni bude mat 3 rocky 🙂 tak.ja uz neviem comu veriť. Ja sa zatial.citim fajn ani prsia ma.estw.nebolia

archanjel007
12. apr 2017

@olylili a pytam sa ho teraz som v 7 tyzdni a on vravi ze ano..

olylili
12. apr 2017

@archanjel007 daj si na googli ako sa počítajú týždne tehotenstva tam to máš vysvetlené

archanjel007
12. apr 2017

@olylili ok do jednej kalkulacky ked zadam vyhodi mi ste na zaciatku 8 tyzdna do druhej vitajte v 9 tyzdni termin porodu povedal 22.novemb😥

olylili
12. apr 2017

@archanjel007 http://tehotenstvo.academy.sk ja som si od začiatku počítala na tejto a presné sedelo len som si priratala 4 dní o toľko je malý väčší podľa usg

karmela
12. apr 2017

@gabcca krásny test určite bude všetko Ok uvidis babo je Ok koľko mešká ?

alilka
12. apr 2017

@gabcca no ale uz dost!!!! prestan!!!! prestan stresovat babo..🙂 vsetko je v potiaku!! citis sa dobre,testy pekne tmavnu..🙂 mas to dobre..🙂 hcg je nizsie,ved si kratucko tehu..tak bud pozitivna..🙂 ja verim ze je to dobre 🙂 uz chapes??ze mas byt spokojna..:D zlatko kluuuuud....🙂

maryemmq
12. apr 2017

@gabcca mna tak strasili a dost som z toho bola nervozna, bala som sa a bola som nesvoja...nedopadlo to na koniec dobre, ale nechcem ta stresovat...nemusi to byt tvoj pripad, ak sa citis fajn, tak je to hlavne 😉

gabcca
12. apr 2017

@karmela ak by som ratala 28 dc tak zajtra bude 7 dni co meska ale je.mozne.ze aj.neskor.lebo ja tie cykly mam rozne

gabcca
12. apr 2017

@alilka chapem. A.budem sa tešiť aj stale tomu drobcovi hovorim aby zacal počúvať a ukazal sa v plnej krase 🙂

karmela
12. apr 2017

@gabcca tak to sa nebojaj keď si mala všelijaké cykly..uvidis pôjdeš zase na krv a hcg len tak vyšupne hore testiky máš krásne

gabcca
12. apr 2017

@maryemmq dufam ze nie. Mna.aj.pri prvej strasili a vsetko bolo v poriadku len som neskor otehotnela. Tak verim ze to bude aj teraz tak ze som otehotnela neskor a babo sa ukaze

gabcca
12. apr 2017

@karmela dakujem. Verim ze ano

archanjel007
12. apr 2017

@olylili ok uz sa nad tym netrapim 28.4 idem na sono na krv a ma vsetky vtedy som bola ci som naozaj tehotna pre potvrdenie bilo srdiecko mi vravrl ze velkost 7.7mm ona aj asi zalezi ze kedy som otehotnela;)lekar vravel ze pre tento den je spokojny tam som si nahodila udaje tak mi ukazalo ze som 8 tyzden plus 0 dni🙂

olylili
12. apr 2017

@archanjel007 veď jasné že všetko ok len tie týždne sa takto počítajú ja som to úplne až teraz pri treťom pochopila 😀

archanjel007
12. apr 2017

@olylili ta to tak ja tiez som tomu nerozimela ale uz rozumiem🙂

alilka
12. apr 2017

@gabcca ale vážne..Kluud..Idú sviatky,pekne aj smutne..Ježiš Kristus sa za nás VSETKYCH obetoval,!!,ale potom VSTAL z mŕtvych .Robil to pre nas..uzi ich ,s rodinou a s pocitom že máš nový život pod srdcom 😉 nemáš dôvod sa stresovať 😊 si TEHOTNA 😉

ejuska2586
12. apr 2017

@kotatko1232 Ahoj. Jasne, ze tmavne.

gabcca
12. apr 2017

@alilka dakujem.moja velmi pekne za povzbudive slová, dnes som sa aj na spovedi rozpravala s kaplanom a podporil ma tak verim ze budu vypocute moje prosby aby vsetko bolo v poriadku

kotatko1232
12. apr 2017

@ejuska2586 Supeer.si myslis ze zajtra bude silnejsia a viditelnejsia a MS nedojde..zajtra by mala dojst

ria1989
12. apr 2017

Ahoj baby co poviete???bude to tam ci?

karmela
12. apr 2017

@ria1989 no vyzerá to nádejne skús aj zajtra testik ráno

@kotatko1232 tak zajtra čakáme silnejšiu čiarku 😉

mirkovci
12. apr 2017

@ria1989 niečo sa tam črtá,koľko dpo?

bembaa
12. apr 2017

Ja nie som dobrá"duchárka",tak ak mozem porosit o nazor skusenejsich zien,budem rada,nieje to moj test dakujem ste zlate

bembaa
12. apr 2017

@ria1989 mne sa tam črtá druhá,drzim palce

karmela
12. apr 2017

@bembaa no niečo tam je 😊

karmela
12. apr 2017

@bembaa
@bembaa a keď priblížim tak druha čiarka je ružová takze je to slabé ale bude silnieť si myslím

kotatko1232
12. apr 2017

@karmela tak dufam ze mas pravdu 😉ze bude silnejsia ta ciarka...