Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili a pytam sa ho teraz som v 7 tyzdni a on vravi ze ano..
@archanjel007 daj si na googli ako sa počítajú týždne tehotenstva tam to máš vysvetlené
@olylili ok do jednej kalkulacky ked zadam vyhodi mi ste na zaciatku 8 tyzdna do druhej vitajte v 9 tyzdni termin porodu povedal 22.novemb😥
@archanjel007 http://tehotenstvo.academy.sk ja som si od začiatku počítala na tejto a presné sedelo len som si priratala 4 dní o toľko je malý väčší podľa usg
@olylili ok uz sa nad tym netrapim 28.4 idem na sono na krv a ma vsetky vtedy som bola ci som naozaj tehotna pre potvrdenie bilo srdiecko mi vravrl ze velkost 7.7mm ona aj asi zalezi ze kedy som otehotnela;)lekar vravel ze pre tento den je spokojny tam som si nahodila udaje tak mi ukazalo ze som 8 tyzden plus 0 dni🙂
@archanjel007 veď jasné že všetko ok len tie týždne sa takto počítajú ja som to úplne až teraz pri treťom pochopila 😀
@olylili ta to tak ja tiez som tomu nerozimela ale uz rozumiem🙂
@kotatko1232 Ahoj. Jasne, ze tmavne.
@ejuska2586 Supeer.si myslis ze zajtra bude silnejsia a viditelnejsia a MS nedojde..zajtra by mala dojst
@ria1989 no vyzerá to nádejne skús aj zajtra testik ráno
@kotatko1232 tak zajtra čakáme silnejšiu čiarku 😉
@karmela tak dufam ze mas pravdu 😉ze bude silnejsia ta ciarka...

@archanjel007 veľkosti neviem ak povedal lekár že je to v poriadku tak áno