Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte Babi,
tak dnes doki potvrdil, že clostil krásne zabral, na ľavek strane mám 2 krásne veľké folikuly 15 mm, a na pravej iba jedno, ale a to pekne velké 12 mm.
Pravdepodobne ovu bude cez víkend, takže z manžela ani nezleziem 🙂
@olylili Fiha teda ty máš pupček 🙂😇Heh je to krásny pocit, mne tiež mala tak vyvádza.Má riadnu silu, už to aj boli keď má kopne 😂Áno ano už je to za dverami 🙂 mám chuť všetko upratovať a chystať si tašku do nemocky.Aj keď staci nejaká väčšia kabelka keďže v teda deň pôjdem domov 😂😂😂 Upratovať asi nebudem lebo sa už budeme sťahovať do domčeka 🙂 tak sa teším a celkovo mám viac energie aj keď to viem niekedy poriadne prehnat 🤔😒🤓Aj mala je už viac aj cez deň aktívnejšia...Dúfam že sa nenahnevas, že som.ti poslala moju fotku 😃😃
@karmela Ahooooj 😘 čo to vidím ? pozitívny tehu testík ? 🤗😇Veľmi sa teším s Tebou ! Gratulujem a prajem všetko len to najlepšie až do konca..Do úspešného konca 🙂
@patkaamirko jeeeeej aj vy ste už poriadne podrástli 😊👶 veď ja som tiež dostala druhý dych no ale zase začínam byť počas dňa ospala ako na začiatku tak ešte všetko robím kým mi sili stačia 😀
@patkaamirko ďakujem krásne som sa dočkala a som šťastná veru nech sme zdravý do pôrodu aj vy s babulkou 😍 A ty máš aké krásne tehu bruško jeeej vy tenké baby tak pekne vyzeráte tehulky.😘
@olylili Hehe vieš čo mám pocit že kazdym dňom mi rastie bruško 🙂 joj únava to aj mňa cez deň.Skôr som myslela s tou energiou že idem aj von čo som doteraz len doma bola.Posledné tri dni som.vkuse behala do mesta na celý deň 😃😆😆 ale slabiny má strasne bolia aj kríze a kostrc 🤔😣
@patkaamirko ja tiež a teraz nákupy vlacim na sviatky mňa už parádne panva boli neviem sa na posteli otočiť
@karmela Ďakujeme 🙂 Noo neviem či som tenká 😆určite mám minimálne 70kg čo je až moc na moju výšku 😒 (163cm) budeš aj ty za chvíľku guľatá, už čochvíľa budeme čakať na Tvoje fotky 😇 🙂
@olylili toto mam aj ja už dlhšie :( mi vravia Dr že som ako pred pôrodom 😂
@patkaamirko ja sa nevojdem do záberu potom mojko ja mám teraz 70kil ale váhu neriešim až po pôrode..si tenucka aj olilyly vy máte len bruska zlate veľké..😍
@patkaamirko veď ja sa tak už aj cítim 😀
Ahoj @kotatko1232 vidím tam nie co dúfam ze na 100%su to //.Drzim pršteky aby si tu pridávala ďalšie tehu testiky s krásnymi čiarkami //😉😊
@kotatko1232 Podla mna uz nepride.
😘 tak som zvedavaa 🙂

@kotatko1232 pocuvaj ty mas 2 nicki? Lebo toto si dala na forum snazilky tak nechapem :$ https://www.modrykonik.sk/group/24/dievcata-11d...

@karmela mne sa tam nieco rysuje,kamoska mi to poslala ,ona by sa velmi potesila tehu je po 40tke a bezdetna....dakujem za odpoved