icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bembaa
12. apr 2017

@karmela mne sa tam nieco rysuje,kamoska mi to poslala ,ona by sa velmi potesila tehu je po 40tke a bezdetna....dakujem za odpoved

karmela
12. apr 2017

@bembaa tak nech testuje ďalej vyzerá to nádejne 😉

ria1989
12. apr 2017

@mirkovci vies co myslím že 10 dni

mirkovci
12. apr 2017

@ria1989 tak nech tmavne 😀

chuchu86
12. apr 2017

Ahojte Babi,
tak dnes doki potvrdil, že clostil krásne zabral, na ľavek strane mám 2 krásne veľké folikuly 15 mm, a na pravej iba jedno, ale a to pekne velké 12 mm.
Pravdepodobne ovu bude cez víkend, takže z manžela ani nezleziem 🙂

patkaamirko
12. apr 2017

@olylili Fiha teda ty máš pupček 🙂😇Heh je to krásny pocit, mne tiež mala tak vyvádza.Má riadnu silu, už to aj boli keď má kopne 😂Áno ano už je to za dverami 🙂 mám chuť všetko upratovať a chystať si tašku do nemocky.Aj keď staci nejaká väčšia kabelka keďže v teda deň pôjdem domov 😂😂😂 Upratovať asi nebudem lebo sa už budeme sťahovať do domčeka 🙂 tak sa teším a celkovo mám viac energie aj keď to viem niekedy poriadne prehnat 🤔😒🤓Aj mala je už viac aj cez deň aktívnejšia...Dúfam že sa nenahnevas, že som.ti poslala moju fotku 😃😃

patkaamirko
12. apr 2017

@karmela Ahooooj 😘 čo to vidím ? pozitívny tehu testík ? 🤗😇Veľmi sa teším s Tebou ! Gratulujem a prajem všetko len to najlepšie až do konca..Do úspešného konca 🙂

maryemmq
12. apr 2017

@ria1989 ja vidim, nieco sa tam crta, tak hlavne aby tmavla 😉

olylili
12. apr 2017

@patkaamirko jeeeeej aj vy ste už poriadne podrástli 😊👶 veď ja som tiež dostala druhý dych no ale zase začínam byť počas dňa ospala ako na začiatku tak ešte všetko robím kým mi sili stačia 😀

karmela
12. apr 2017

@chuchu86 super moja laskujte užívajte si a nech sa zadarí moja držím palce

karmela
12. apr 2017

@patkaamirko ďakujem krásne som sa dočkala a som šťastná veru nech sme zdravý do pôrodu aj vy s babulkou 😍 A ty máš aké krásne tehu bruško jeeej vy tenké baby tak pekne vyzeráte tehulky.😘

chuchu86
12. apr 2017

@karmela - ďakujem 😉😊

patkaamirko
12. apr 2017

@olylili Hehe vieš čo mám pocit že kazdym dňom mi rastie bruško 🙂 joj únava to aj mňa cez deň.Skôr som myslela s tou energiou že idem aj von čo som doteraz len doma bola.Posledné tri dni som.vkuse behala do mesta na celý deň 😃😆😆 ale slabiny má strasne bolia aj kríze a kostrc 🤔😣

karmela
12. apr 2017

@chuchu86 dajte lásku pred ovu počas no proste celé sviatky a verím že sa zadarí 😉

olylili
12. apr 2017

@patkaamirko ja tiež a teraz nákupy vlacim na sviatky mňa už parádne panva boli neviem sa na posteli otočiť

patkaamirko
12. apr 2017

@karmela Ďakujeme 🙂 Noo neviem či som tenká 😆určite mám minimálne 70kg čo je až moc na moju výšku 😒 (163cm) budeš aj ty za chvíľku guľatá, už čochvíľa budeme čakať na Tvoje fotky 😇 🙂

patkaamirko
12. apr 2017

@olylili toto mam aj ja už dlhšie :( mi vravia Dr že som ako pred pôrodom 😂

karmela
12. apr 2017

@patkaamirko ja sa nevojdem do záberu potom mojko ja mám teraz 70kil ale váhu neriešim až po pôrode..si tenucka aj olilyly vy máte len bruska zlate veľké..😍

dasaa
12. apr 2017

@gabcca krásne mas koľajničky .Nestresuj sa vsetko bude dobre .

olylili
12. apr 2017

@patkaamirko veď ja sa tak už aj cítim 😀

dasaa
12. apr 2017

Ahoj @kotatko1232 vidím tam nie co dúfam ze na 100%su to //.Drzim pršteky aby si tu pridávala ďalšie tehu testiky s krásnymi čiarkami //😉😊

gabcca
12. apr 2017

@dasaa dakujem dufam ze ano.

dasaa
12. apr 2017

@gabcca ake dúfam bude vsetko v poriadku testiky ti kradne ukazujú ze si tehuľka a co sa týka hcg este si len v 5 tt .

ejuska2586
12. apr 2017

@kotatko1232 Podla mna uz nepride.

dasaa
12. apr 2017

@bembaa ja tam nie co vidím slabučke

dasaa
12. apr 2017

@maryemmq ked si zväčším fotku tak tam nie co vidno ale je to veľmi slabucke.
Ak pozerám normalne na fotku tak nič nevidno len ked je zvečnená fotka

gabcca
12. apr 2017

@dasaa ved hej len ma strasi mimomaternicovym lebo este nic nevidno

alilka
12. apr 2017

@chuchu86 joooj moja zlatá 😁 velmi ti to prajem 😉 robíš aj ovu testy?Alebo bt?Len nech pekne mužík necha teraz spermosov oddychnut a cez víkend suuup na to..😁 kedy potom kontrola?

kotatko1232
12. apr 2017

😘 tak som zvedavaa 🙂

kudusko
12. apr 2017

@kotatko1232 pocuvaj ty mas 2 nicki? Lebo toto si dala na forum snazilky tak nechapem :$ https://www.modrykonik.sk/group/24/dievcata-11d...