Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko ja mám 21 júla len bude to skôr lebo malý je väčší a idem sekciou tu robia skôr
@barborapavlikova ciarky tam vidim //, takze neboj, si tehulka...Mozno mas lepsie testiky poobede, ci navecer, tak testuj vtedy len...Je tu viac takych tehuliek, co maju intenzivnejsie testiky prave poobede 😉...Nestresuj a ver tomu, ze babätecko je krasne v Tvojom brusenku a buduje si tam teplucky "pelech" na zvysne mesiace do porodu...Drzim palcky, nech vsetko prebieha tak, ako ma 😘...A kludne nam sem pridavaj tmavnuce testiky a nezabudni sa objednat na prvu kontrolu potom 😉
@nikuskaberuska nadherny testik z 11.4...No uzivaj vsetko ❤👏
@chantalka86 testy z 11.4...aj ked po limite, ja vidim //...Verim, ze budu silniet...Ved ten test 7DPO bol slabucicky a tento z 10DPO - aj ked po limite je krasne //...No testuj znova...Drzim palceky...Neboj, za tyzden budes mat kolaje okolo sveta 😉
@ejuska2586 vidim dusika druhej / - je hruba ako kontrolna 😉 ...No nech testuje za 2 dni zas...Drzim palceky, nech kamoske testy krasne tmavnu 🙏🤰
@kotatko1232 na vrchnom slabulinky dusik, na spodnom o trosku silnejsi...Drzim palceky, aby silneli 😉🙏
@kotatko1232 na oboch vidim //
@misscelaneous "som najväcsi lovec duchov"...haha...to si ma teda pobavila 😂😂😂...No @karmela je TOP na duchov 😉
@karmela Jeeej gratulujem ❤
@patkaamirko no zatiaľ sa aj ja snažím nejesť za dvoch a dúfam že mi to vydrží🙈Ale čo si kde ty si veľká jedine bruško a je to krásne..veľká som bola ja keď som čakala malú ale to fakt priznávam ako Fiona shrekova a to úplne hlavne nohy opuchnuté ako Goliver..ale hlavne že sme to zvládli potom som behom roka a pól schudla 34kg čo som nabrala
@suesue1983 ďakujem pekne 😊
@nella15228 super, ze drobcek je v poriadku a fotecka zo sona je peknucka...Ak pojdes po 20tt na 3D sono, verim, ze sa vam ukaze aj pohlavie - teda snad, ak nebude zle otocene a velka hanblivka 😉...Uzivaj vsetko, za chvilku zacnu prve kopanceky - ak uz nahodou nezacali...Ale Ti to uteka, ved prednedavnom si sem testiky pridavala a uz si skoro v polovici tehulkovania ❤...Pohladkaj brusko za mna 😘
ahojte baby, prosim o radu aku mate skusenost s gravitestom 10. v pondelok som si robila rapiclear kazetovy a vysiel na nom viditelny duch. Dnes rano som si robila gravitest 10 a ta druha ciarka je taka svetlulinka, ze sa neda ani odfotit. Musim velmi skulit aby som to tam videla. je z vasich skusenosti gravitest 10 spolahlivy?
@dusana12 ahoj, ja na Tvojom testiku taktiez nic zatial nevidim...Skus testovat neskor...Asi si este malo DPO, ci mylim sa?...A neber to tak osobne, viem, ze sme Ti nikto neodpisali, len jedna baba Ti odpisala, no ja som tu vcera cez den nebola vobec a Tvoj test som pozerala len pred chvilkou...Drzim Ti palceky, aby si si co najskor nasla na testiku tmavnuce // 🙂
@chantalka86 Gravitest som nikdy nemala, no verim, ze Ti este zienky odpisu, ktore ho pouzivali 😉...No skus odfotit aj tak a hod sem foto, nech Ti na testik pozrieme 🙂...Verim, ze tam daco bude, kedze predtym si uz mala dusika 😉
@chantalka86 daj fotecku
@chantalka86 Zial gravitest duchuje presne tak isto ako Mamatest. Ak ciarka nesilnie, tak to bude falosny duch.
@alilka - ahoj 😁
Nebudem robiť ani ovu testy ani merať bt .
S manželom sme sa včera poistili 😊
Doki mi ešte vypísal clostibelgit, keď dorazí mrcha,tak budem brať, a potom zase na ultrazvuk 13-14 dc.
Len som trošku smutná lebo doki povedal, že s clostilom sa môže stimulovať Max.3 mesiace.
A keď sa nezadari tak ma pošle do centra neplodnych 😥
@missellis Je mi to luto, co si pisala vcera sem rano, ze sa Ti spusta asi MS ☹...No hlavu hore moja, co ma prist pride!...Tes sa aspon pri cudzich detickach zatial a neupinaj sa tak silno na tehu, lebo scvoknes...Kamoska moja sa tiez dlhsie snazili a ona zacala robit v detskom domove opatrovatelku, nemala tolko casu mysliet na "plodenie" a do zopar mesiacov otehotnela...Väcsinou to pride v case, ked to clovek najmenej caka, ci neupina sa tolko na tu myslienku...Verim, ze coskoro sa Ti na teste ukazu //...Prajem Ti to zo ❤...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@monic1804 vyckaj par dni, potom znova testuj...Ak sa Ti nakoniec potvrdi tehu, Dr.bude kukat ako puk...No ja by som ho potom hned zmenila urcite...Pretoze on Ti ani krv neodobral a urcil hned stanovisko, ze tehulka nie si, co je podla mna zly postup a jeho povrchny pristup k pacientke!!!...No testuj o zopar dni este a pripadne sem hod foto...A ked testy budu tmavnut, chod k Dr. na krv na Hcg...Drzim palceky 😉
@chantalka86 ja som mala gravitest a neduchoval ciarky boli slabucke ale silneli. Daj foto. Pozri moje

@kudusko PISALA SOM TI UZ SPRAVU..