Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chantalka86 mne najviditeľnejšiu čiarku ukázali mamatesty ostatne až tak nie až postupom času tak nech ti to pekne silnie
@gabcca No neduchoval ti, lebo si bola tehotna. Tie testy maju slabuckeho ducha aj ked su negativne🙂
@karol221 ahoj, teraz az pozeram Tvoju fotecku z utz...Tesim sa s Tebou, ze je vsetko o.k. a budem cakat na dalsiu fotecku, kde uz aj drobceka Tvojho uvidim...Dufam, ze muz prestal fajcit v byte a Ty tiez nedas do pusy tie hnusne, smradlave cigarety - radsej cukrik, ci zuvacku 😉...Uzivaj zaciatky noveho zivota v Tebe, je to cele jeden velky zazrak 🤰😇😘
@kotatko1232 vcera foto 15:06h - na oboch vidim slabucke ruzove //...Drzim palceky 😉 😘
@kotatko1232 na spodnom vidiet lepsie 😉
@luta13 dakujem moja.cize na kazdom testiku vidis //?? no len nech mi tmavnu...
@kotatko1232 ano vidim 😉...Nech len tmavnu, drzime Ti palceky vsetky, co sme tu ❤
@luta13 dakujem.ved mi si všetky držime palčeky aby sme mali konecne vytužene //....
@luta13
@karmela
@gabcca
@bluebell0412
dakujem Vam za odpovede 🙂. fotku prikladam, ale tak ako pisem ani ju tam nie je vidno. Nazivo treba pomaly skulit..tak som myslela ze ci verit tomu testu. mala by som byt 13DPO.
@chuchu86 ahoj, ja som brala clostil tri mesiace a gyndos mi povedal ze ho mozem brat kludne dalej..ale druha doktorka mi povedala ze mam mat po troch mesiacoch pauzu, tak.som tak aj urobila. Sice folikuly rastli aj ovu bola, ale zial nezadarilo sa..teraz beriem stvrty cyklus (s mesacnou prestavkou)..ale su dievcata, ktorym hned pomohol, tak vela stastia nech sa k druhemu baleniu ani nedostanes 😊
@chantalka86 vidim
@chantalka86 nie veľmi dobre vidieť na foto keď máš ešte testik skús ešte na obed spraviť
@chantalka86 ale presne takto som začínala tehu že som myslela že ho vidím iba ja
@chantalka86 tak nech to je práve a silnie
@chantalka86 takto to vidim ja zatial 😉...Drzim Ti silno palceky, aby dusik silnel 😘

@chantalka86 ahoj ja som ich minulý mesiac mala zacali taký mini duchovia ze som ich ledva videla a postupne tmavli a tehu potvrdili