Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@elfi1 32 DC. viem ze nemusi, ale kedze som to zazila pred 4 mesiacmi a zacalo to rovnako 😔 zajtra idem k dr, skor nema vyznam, aj tak s tym nevedia nic urobit. ine je ked uz je srdiecko a zacnes spinit, tam je sanca ale teraz este nie. Baby toto je tema o krasnom ocakavani tak sa drzte a ja sa ozvem ze ako som dopadla
Baby vidite toho ducha aj vy? Som 28 den cyklu a v podstate uz treti den mam slaby menzes. Ale vcera som mala take zvlastne bolesti (ako ked som bola tehotna prvykrat) tak som si spravila test. Bol tam slabucky duch, myslela som, ze vidim len tien toho kanalika. Skusila som znovu dnes rano a tam toto.. No neviem, krvacala som aj pri prvom (ale trochu menej) a vtedy to skoncilo samovolnym potratom v 7tt. Neviem ci ide o biochemicke tehotenstvo, alebo je este sanca na zdrave tehotenstvo a mozem dufat 😒
@lemoni86 dakujem, aj ja drzim palce nech vam to skoro vyjde! Ja som skepticka ☹ Som 8 tyzdnov po kyrete. Tento mesiac sme sa to rozhodli znovu skusit, takze som sa natestovala az az (najprv ovulacne, potom od 7 DPO tehotenske).. Doteraz vsetky tehotenske testy vysli negativne... az dnes toto.
@vege1 pozri, viem ze je to tazke, ale skus sa na tie testy vykaslat.. fakt ! zbytocne sa stresujes.. viem o com hovorim, aj vela bab toto radi, netestovat sa. teraz vidis toho dusika tak vyckaj na tu menzes ci pride alebo nie, setri sa, najdi si nejaky konicek, fakt sa zamysli nad tym. ked si naozaj tehu tak to len pokazis stresom.. drzim ti velmi velmi palce nech ti to vyjde 🙂
@vege1 takéto testy mavam aj ja... neviem prečo, v posledných mesiacoch je to už pravidlo, ale menzes aj tak príde... tiež sa nazdávam že už to vyšlo, ale vždy prišlo sklamanie. A tento mesiac mám to isté dnes som 28 DC a test mám taký ako ty, možno o niečo silnejší tak čakám. Ale tvoj prípad môže byť celkom iný... baby tu pridávali fotky tehu testov a boli možno slabšie ako tvoj a maju doma pokladíky. Takže sa teš a pozitívne mysli 🙂
ako píše lemoni86, netreba sa stresovať, čo bude mať byť tak bude. Stres je najhorší nepriateľ.
@lemoni86 @ alexaba ja viem ze bude ako bude a ja s tym nic nenarobim.. Inak ani by ma nenapadlo robit si test po zaciatku menstruacie, len ten pocit a zvlastna bolest zo vcera mi nedali.. Pri prvom tehotenstve som si robila test az 6 dni po termine MS, ked sa mi to cudne krvacanie nezdalo. A ta ciarocka bola snad este slabsia ako dnesny duch 🙂 Dakujem vam za pozitivne myslienky a podporu 🙂
Toto je uz krasny ruzovy duch 🙂 gratulujem....
@blcha76
@titulienka meska mi jeden deň 🙂 cyklus mam 28 dňový 🙂 nato že jeden deň podľa Mňa pekne nie ? Ale nechcem sa veľmi tešiť ...Už som mala aj na teste 3 týždne digitálne ...a potom prišla mrcha :(
@valeriap tento vyzera velmi pekne, tak uz len nestresovat a verit ze tentokrat to vsetko dopadne ok 🙂 niekedy vela stresu je na skodu ....
NO budem sa snažiť :D ďakujem dúfam že po roku to už vyšlo 🙂
ahojte mam jednu otazocku dnes rano som si robila test mrcha mi meska 3dni rano bola druha ciarka uplne slaba ale asi po hodine uz bola viditelnejsia myslite ze by som mohla byt tehu snazime sa uz rok a uz som prestala aj dufat ze budeme mat stastie mrchu nemam pravidelnu preto som z toho na nervi lebo nikdy neviem kedy pride a ci pride pretoze niekeho vobec nepride aj dva mesiace tak neviem :(
a este som zabudla ze nemam absolutne ziadne priznaky
no dufam a kedy by som asi mala ist k lekarovi este by mi to teraz asi neprotvrdil ze ?

@nikitaf - ktory den cyklu teraz si? to este nemusi nic znamenat, pokial to nie je jasna krv. mas moznost ist k lekarovi?