Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 No očividne áno..)
@kudusko moja nie si stará to nehovor verím že sa dieta podarí sme tu spolu už 3roky neboj my to dáme tento rok sa nám to podarí a budeme 🤰🤰
@olylili Nádhernu brušenko 🤰👍
😍tak krasna tehulka ze dovi🙂nadherna si🙂😍
@butterfly333
@domci1203 ďakujem dievčatá ste zlaté 😊
@myskahryzka to fakt ju máš prekuknutu 😨😨😨🙆🙋🙌
@adria88 práveže neviem kedy sa to podarilo ale na fotke je to veľmi slabé ale v skutočnosti je trosku viditelnejsie
@kudusko Mne je ona ukradnuta. V podstate je asi velmi nestastna osoba a mali by sme ju polutovat. No uz par krat tu bola konfrontovana kvoli tym nezmyslom a vzdy to obisla ignoraciou. ✌
Som si prečítala predošlú diskusiu a som vážne zhrozená,nikdy by som nepovedala,že sa toto môže diať...asi som naivná:(Nerozumiem vsak preco admin,ak ma podozrenie nezablokuje takeho ucastika,ktory sa sprava nekalo:(
baby chcem sa vas pytata,.dnes som akoby 15DC -tolko mam od operacie ..nieeee,nejdem pisat ze som uz tehotna..😂 ale nie dost uz ironie..:D robim ovu testy,tie su biedne,BT dole..dr mi raz povedala ze sa mozme snazit hned,potom ze cyklus mi nabehne az po ms..citim ze ma este k tomu aj zapal chyta,ale hlien pri krcku mam normalne natahovaci..myslite ze moze byt aj bez ovu taky hlien??.alebo co to je,..😨

@kudusko ale prosim ta ☺to nezalezi od toho ale ako sa citis☺