Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka ja mam este odlozeny jeden blister clostylu doma ak nahodou by nova dri.ho chcela predpisat🙂...juuj mimomaternicove?:( to ma mrzi:(....my by sme.chceli aby sa zadarilo prirodzene 🙂...ja verim ,ze to tak bude🙂... Po velkej.noci idem na hormonalny profil tak som zvedava co moje slavne hormony povedia🙂
@domci1203 no áno mimomaternicove,preto som písala že som akoby 15dc som 15dni po operácii..Vzali mi pravý vajcovod a ideme ďalej 😑 nevadí zvládneme .Ja som už predtým 4x potratila a zistili mi problém s krvou..Tak picham kazdy deň do brucha fraxiparin..ale veď čo pre bábo neurobíme .Ja som vždy rýchlo otehotnela tak verím že aj teraz to tak bude hoc mám už len 50% šance keďže nemám ten jeden vajcovod 😖
@mariana1992 je tam slabá čiarka .Skus urobiť test o 2 dni .
@alilka
@domci1203 Momentalne sa celkom nudim tak vas tu citam.Sla som si precitat aj do tej druhej skupinky,aby som vedela o com hovorite,baby.Nevsimli ste si,ze to dievca ma 21rokov a uz jedno dieta?Ocividne nepozna az tak svoj cyklus a veci okolo toho a ked vidite co tam drista,tak co ju nejako neusmernite?
A inak baby,ja som vedela,ze som tehu uz na 6.dpo.Nie,netestovala som,ale uz vtedy mi bolo tak zvlastne zle ako ked som otehotnela par mesiacov pred tym,ale nedopadlo to dobre,tak som si bola na 100% ista. 🙂
@rebeka211 ale ako ju mám ja usmerniť?😁 Jedna vec je že ona už dieťa má ja ešte nie,čiže skôr by ona mala vedieť ako sa cítila dajme tomu pri prvom tehu. 😁 A zase ja som jej napísala že keď mala včera ovu tak najskôr nech testuje o 10dni..Tak čo iné môžem keď ona mi na to aj tak odpíše že urobí test ráno..No tak veď nech robí 😉 inak jej poradiť neviem 😁
@alilka budem drzat silno palce🙂 zadari sa aj s jednym vajcovodom urcite len to bude chciet cas trosku🙂...my sa dva roky snazime uz pred rokom sa nam to aj podarilo ale to skor skoncilo ako zacalo. A tak problem som ja. Moja stitna zlaza ktora nefunguje ako by mala a tiez mierne PCO ale tal nadej umiera posledna')..dame to tu kazda jedna co sa tu snazime🙂 budeme mat vytuzene krasne dve ciarky na teste a dotiahneme to do uspesneho konca🙂
@domci1203
@alilka nie je to pravidlo,ze ta co uz dieta ma,tak vie viac ako ta co este dieta nema. 😝 Ocividne to dievca ani nevie ako k tomu prvemu prisla.Ja som aj tak nejak nepochopila to co pisala.Vobec netusim kedy ma dostat mrchu.Ak ozaj testovala hned po ovulke,tak tam uz asi fakt rady nepomozu. 🙂
@rebeka211 ona mala zevraj niekedy februari poslednu mrchu co tu tak pisala. Takze ak by bola tehu tak by jej testy ukazali. Ako mohla mat aj ovu na 30DC ako tvrdila nase telo je hlavolam cele tak mozne je vsetko. Ale tak ked mi chyba of februara menstruacia a viem cca dlzku cyklu idem dr nech ma.pozrie ci nemam cystu a podobne. A vyhovorky typu neviem kedy mi ma dojst MS a nemohla som dr lebo preto a zato. K dr mala davno ist moj.nazor. ale jej vec. Ale takto tu salet pol Mak je chore na hlavu🙂 a ak jej tuzba po dietati druhom prerasta uz cez hlavu tak hanba neni navstivit psychologa🙂...a nie ze ma tu ukamenuju nejake😀
@domci1203 😂😂😂
@kotatko1232 smejes sa na samej sebe aka si hlupucka🙂 trosku tak sa vyjadrit k tomu vsetkemu okrem smajlikov nic?? Vidis,ze kazda jedna zenska ta tu ma na smiech za to aky karneval z tehu testami a grafmi tu dokazujes🙂 cez IP si pisala @kudusko ako ta najvacsia hrdinka a mne tu odpises blbych smajlov,? Ved bud hrdinka povedz svoj nazor vyjadri sa ci usekol ti jazyk niekto???!!! Trosku sa zamysli nad sebou si matkou ak si mas dceru tak sa tak spravaj,🙂

@domci1203 noo máš to teda ozaj "veselé"..Tak snáď ti už ten nový dr pomôže..Ja som tiež predtým brala clostylbegit ale na mňa zaberal a 3,ti mesiac som aj otehu len to bolo mimomaternicove..Ale ja som chodila na folikumetriu stále .😊