icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
14. apr 2017

@lucynecka krasne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉🤰

luta13
14. apr 2017

@kchan
@alilka
@kudusko o kom je tu rec?...Mate na mysli kotatko1232?...Ci mylim sa? 😲

luta13
14. apr 2017

@kchan @alilka @kudusko asi som sa teraz riadne sekla, co?...Tymto sa ospravedlnujem @kotatko1232, no myslela som, ze je rec o nej, ale zjavne som sa mylila...Aj ked ma v profile Marcovky 2017, aj Majovky 2017 , aj Julovky 2017 - tiez divne pre mna osobne, ze naco?! 😒

luta13
14. apr 2017

@mariana1992 vidim //...Drzim palceky, aby silneli 😉

luta13
14. apr 2017

Zienky, citala som teraz celu vasu diskusiu o kotatko...Ja sa k tomuto nebudem vyjadrovat, ja ju osobne nepoznam, neviem o nej vlastne nic - je to jej vec, co tu robi a ako sa prezentuje - kto chce jej odpovie, kto nechce jej neodpovie...Ja tu problem s nikym zatial nemam a tak nebudem prilievat olej do ohna - nerada by som si to tu pokaslala u vas - mam vas vsetky rada bez rozdielu!...Myslim, ze ziadnej z vas nestoji rozculovat sa nad tym, kazda mate svoje vlastne problemy a tie si treba riesit...A este jedna vec...Co ked je ozaj az tak zufala a tuziaca po babätku, ze si nevie inak pomoct, len pisanim sem do fora a aj do inych diskusii?...Mozno prave to ju upokojuje a pomaha jej zabudnut na jej trapenie...Pozrite sa na to z uplne opacneho uhla trosku - alebo jej ocami, aj ked tazko je to asi casto pochopitelne, no zeny dokaze pre svoju tuzbu urobit cokolvek...Ak som vas tu nejak urazila vsetky, ktore ste "proti nej", tak prepacte, no toto je moj nazor na vasu diskusiu nech sa jedna o kohokolvek - ci uz teraz konkretne o nu, alebo o ine zienky na MK...Kazda si robime vlastne meno tym, ako a cim sa prezentujeme a ci sme ferove voci ostatnym zienkam 😉...Kazda sme ina a kazda znasame nezdar inak a vysporiadavame sa s tym ako vieme - aj ked je to obcas loz, kedze inak to asi povedat, ci vyjadrit nevieme, ci mame strach, alebo sklamanie tak silne...Samozrejme klamanie sa nevyplaca, lebo loz ma kratke dno a vzdy sa pride na to, ze clovek klamal...Je to smutne, no netreba hned odsudzovat!...Boh s nou nech sa jej splni jej dlhovysnivany snik o // - ja jej to len prajem, nech je to skutocne a nech su jej testiky len a len tmavnuce 🙏...Mozno som tento koment ani nemala pisat, no nedalo mi to a pisala som, co citim - mozno som to prehnala, ale neviem pisat strucne - prepacte mi to babulky 😘

luta13
14. apr 2017

@kudusko ak mas tuzbu, chod si za nou!...Vek nehra v tomto myslim ziadnu velku ulohu, ak mas zdravie na jednotku 😉...Velmi Ti drzim palceky, aby sa vam este podarilo jedno babätko a Ty si si to krasne naplno uzila vsetko odznova...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

nita216
14. apr 2017

@olylili ahoj odbocujem od temy ale ja by som sa len chcela spytat ze od ktoreho tyzdna tehu citis maleho kopkat ale tak na dotyk bfuska s rukou!bo ja som uz na to zabudla kedy pocitim vlnenie bruska a kopkanie do ruky!ako ja uz citim kopkanie ale este na dotyk nie!dakujem za odpoved

kudusko
14. apr 2017

@luta13 si fakt anjel ale nesekla si sa vobec a ona si nezasluzi ziadne ospravedlnenie a to duplom od teba 🙂

kotatko1232
14. apr 2017

@luta13 dakujem moja

karmela
14. apr 2017

@luta13 ty si náš poklad ako vravím od začiatku pekný dnik moja 😘

ejuska2586
14. apr 2017

Zeny, kde sa vo vas berie tolko hnevu? Neviem, ci si kotatko vymysla, ci nie-nemam pravo toto posudzovat. Ale tento mesiac jej graf sledujem a ja som ju nahovorila, nech skusi testnut. Mozno som naivna. Mozno. Ale neodsudzujem. Kazda z nas tuzi po babatku. Ale ako mozete vediet, ci tie testy kradne? Ci si bazalki vymysla? Ak jej neverite, ignorujte jej prispevky. Ja verim. A dufam, ze ma nesklame. Ale aj keby, tak si to snou vyriesim a napisem priamo jej. Nie takto ju riesit vo fore.

alilka
14. apr 2017

@luta13 ahoj zlatko..😉presne chapem čo si chcela napísať ohľadom #kotatko1232..Ale pozri..Každá máme neskutočnú túžbu mat bábo..Z môjho pohľadu je to zavádzanie nás ostatne,ktoré sme ti s čistým štítom..Ja mám skoro 32 rokov..Mám za sebou 4potraty,z toho jedného boli dvojičky+mimomaternicove..Vieš ako sa so mnou naposledy telo zahrávalo,kde som viac než mesiac nevedela na čom som,bojovala som a ak napriek tomu som prišla o vajcovod.. Každodenné od decembra si picham injekcie do brucha (to sa neľutujem,aby to tak nevyznelo),od decembra..Brala som lieky-kortikoidy,od ktorých som tak hnusne pribrala,že by som neverila..Za 4mesiace asi 15,kíl..A v neposlednom rade predstava že mi vzali vajcovod a ja mám už len 50% šancu na tehu má vnútorne zožiera..Snažím sa držať "nad vodou",ale to len vonkajskom.. Vnútorné to nesiem ťažko..A teraz ťa podstata..Myslím že som si malo zatiaľ vytrpela,aby som sa dopracovala k bábätku??Ale to mi nedáva povolenie zavádzať tu ostatné baby,ktoré túžia..Nedáva mi to právo ťahať kade koho za nos,vytvárať si iné nicky, a Klátov tu všetkých..Ona je dospelá žena,MATKA!! Má dcéru tak nech je to jej útechou ..Ten pocit byť matkou už zažila a zažíva..Nik nevravi že nemôže túžiť,ale nech sa spamätá ako to robí..Ksd má trápenie,nech sa nám sem vystavuje,ale bez klamstiev a podrazov.!! Tod vsio môj názor 😉😉

karmela
14. apr 2017

Babule prajem Vám všetkým pekne veľkonočné,požehnane sviatky veľa zdravia,vody a úspechov na skóre tehotenstvo a tehotným úspešne bezproblémové tehu 😘

olylili
14. apr 2017

@nita216 no tak ja na dotyk už od 17tt ale malý je väčší možno aj preto

nita216
14. apr 2017

@olylili dakujem.za odpoved!aj moj je vatsi ale zas ja mam "vankusiky"na bruchu mozno to tlmy kopanceky!dnes koncim 18+6tt tak uz mozno bude silnejsie kopkat a pociti kopkanie uz aj mpj muz ,ked bude zas hladkat brusko moje!

olylili
14. apr 2017

@nita216 tak ja som zase chudá že mám pocit ako by bol len mojou kožou obtiahnuty😀 manžel stále pozerá ako sa vytláča povedal že on ho celého vidí že sa mi cez brucho von vytlačí 😀👣

luta13
14. apr 2017

@alilka Viem, ze to mas neskutocne tazke a obdivujem Tvoju silu bojovat a nevzdavat to...Ja len verim, ze coskoro si najdes na testiku // a konecne sa Ti splni tuzba po zdravom tehulkovani a vonavom babätku v naruci...Neviem si ani len predstavit, co vsetko si zazila...No myslela som to tak ohladom kotatko, ze nech si pise, co chce, kde chce, je to jej vec, ja si ju nechcem zastavat, no je to jej vyjadrenie, co sem prida a ako to poda...Kto jej neveri, nech nereaguje na jej prispevky...Nie kazdy dokaze uprimne bojovat a su zeny, ktore nedokazu pripustit svoj nezdar, ci sklamanie vyjadruju tak, ako vyjadruju, aj ked necestne...Ja som nepostrehla zatial, zeby sem davala cudzie testy atd., nemam dovod bojovat proti nej a rada jej odpisem aj keby sem davala kazdy den nejaky test...Ja odpisujem na to, co vidim na monitore, odkial to je sem pridane, ci je to "cudzia" fotka ma nazaujima...To nie je moje svedomie a neriesim to...Ja som cestna a vzdy pisem to, co je realita, co citim a snazim sa co najviac byt uprimna...Nic v zlom, no takto som to myslela...Prajem Ti krasny den 🌞😘

nita216
14. apr 2017

@olylili joooj to je ake pekne ked tak to uz vidiet!no ja asi mam este na to cas s mojim vankusikom! 😀 aspon ma tam teplejsie ked je tak zima vonku! 😀

nikuskaberuska
14. apr 2017

@luta13 ďakujem krásne 😊❤️ Dnes takto 😊

cvikla12
14. apr 2017

@candies to si riadne skoro počula 😉 ja som do 12tt počula len svoje teda nejaké tepny. A až potom som našla drobčeka a teraz už bez problémov nájdem na prví šup. Prajem aby ste boli zdravučkí 😘

luta13
14. apr 2017

@karmela aj vam pekny dnik prajem - dnes velky post bez mäska, tak idem varit - Misko si zaziadal sosovicovu kyslu, smotanovu polievku so zemiakmi a ja som sa rozhodla k tomu urobit tvarohove gulky vyvarene vo vode, obalene v oprazenej struhanke (samozrejme, ze gule kupovane ako polotovar - len vyvarit 😉 )...No zo vcera mame este spenat so zemiakmi a varenym vajickom 😘

luta13
14. apr 2017

@nikuskaberuska nadherne //...Uz len potvrdenie od Dr. a prajem Ti krasne a zdrave tehulkovanie...Tesim sa s Tebou, ze pekne tmavne testik 🙏🤰😘

cvikla12
14. apr 2017

@candies Zlatko asi to bolo počuť tvoje srdiečko teraz keď si tehu tak všetko je tak prekrvene a naozaj je tam hodne ciev ktoré počuť. Kukni na YouTube tam je super počuť aj ma bit to srdiečko dieťatka aj nám je už tak počuť.

karmela
14. apr 2017

@nikuskaberuska krásny testik blahoželám 😍

candies
14. apr 2017

@cvikla12 ano nad lonovou kosťou hned na pravej strane ale po chvíľke vzdy ušlo babo niekam asi sa mu to nepáčilo 🙂 lebo som musela trosku silnejšie pritlačiť .....a Dakujeme 😘😘😘

cvikla12
14. apr 2017

@candies no ja som tam počula aj svoje ❤ a či je tvoje alebo malého pekne zistíš keď budeš počuť nahmataj tepnu na krku aby si cítila tep a porovnaj s tým čo počuješ

archanjel007
14. apr 2017

@alilka
@luta13
@kotatko1232 zdravim vas zienky docitala som si diskusiu aj vsetko co ste tu pisali a moj nazor je taky myslim si ze mk je tu nato aby sa zeny UPrimne podelili so svojim trapenim.Ja ked som sem zacala chodit tiez som bola smutna lebo 2 roky sa nam nedarilo kazda v rodine uz bola tehotna a ma to mrzelo ze mne tento pocit este nebol dany.Ale raz v noci ked som isla spat modlim sa kazdy vecer a vtedy som sa obratila na pannu mariu a povedala som jej este si asi nezasluzim byt mamou...prijimam to od teba no v ten mesiac aj ked ani jeden test ovulacny nebol pozitivny tak som si nasla na teste krasne dve ciarky a premma to je zazrak..a co sa tyka kotatko jedna dieta uz ma zenie ju tuzba za druhym ale myslim si ze ak sa jej nedari skor uprimnost a napisat sem pocity a skutocne napisat ako to je by jej to skor pomohlo lebo vtedy je to tak ak nieco velmi chceme sa nam to nedari
Kazda zena ktora tu napise prispevol je uprimna nema dovod zavadzat preco by ona mohla?to jej nepomoze ak ma byt tehotna tak bude ak nema tak nebude.uz ked nemam ms od 27.2 a je dnes uz 13 april je cas navstivit lekara na testoch nieje nic vidiet treba uz nato lekara a odbornika.a nie je pekne tahat zeny za nos a si myslim ze skoro kazda jedna sme tu uprimma apridavame tu svoje sukromie.
Uz ked ma niekto viac nickov.
Ved pisem pod jednym vsade a na rovinu ..ak mam dva znamena ze sa pred niecim schovavam.Najlepsie bude ak sa kotatko sama nad sebou zamysli a zacne byt uprimna ..a ak nie tak si bude robit len sama zle a ak bude ozaj potrebovat podporu tak ju nedostane lebo tu si len piseme ale je clovek aj vo svojom zivote v skutocnosti taky nestabilny tak si dokaze velmi poskodit...moj nazor

karmela
14. apr 2017

@luta13 ahoj zlatino ja mám ešte s predvcera sviečkovú na smotane tak budú jesť bez maska dnes..😂 Akurát varím vajíčka lebo mala chce už maľovať.vidis dobrý nápad mám tiež v mrazaku guľky jahodové spravím 😘Na raňajky sme si dali chlebík zo syrom vajkom a zeleninkou😉

luta13
14. apr 2017

@karmela my ideme teraz ranajkovat cerealie s mliekom a malickemu dam jogurt 😉...Tak pekny piatok este raz...papa 😉

luta13
14. apr 2017

@archanjel007 Pekne si to napisala a pravdivo...No je na kazdej jednej z nas, ci sme uprimne, alebo klameme...Je to nasa vizitka a nase svedomie!...Ak niekomu nevadi, ze klame, nech klame, ked mu to robi dobre...No ja za seba hovorim, ze som vzdy uprimna a nestaram sa do druhych, ak sa ma to osobne netyka...Mne ona nijak neublizila, nemam dovod jej neverit...To, ze ma 2 nicki je jej vec, ak to nevadi administratorom a celemu vedeniu MK, mne je to jedno...No nebudem to uz riesit, nemam na toto zaludok sa dohadovat...V konecnom dosledku je toto forum, ako Ty pises, o uprimnosti a vsetky zienky by mali vediet vyjadrit svoje pocity uprimne, bez klamstiev a zbytocneho okolkovania...Prajem Ti krasny den 🌞🌷😘