Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela ja som si našla prvý tienik 2 dni pre ms 😊
@karmela prečo si mala prvé rizikové?
@nikuskaberuska tak to som aj ja nedočkava Oto to bude krajšie keď budeš počuť a vidieť svoje mominko 😍
@karmela áno 😍❤️
@karmela poslednú ms som mala 16.3.
@nikuskaberuska nam sa zadarilo na 2 cyklus 😉...Bolo to vymodlene a pozehnane tehotenstvo 🙂
@karmela presne tak 😍
@nikuskaberuska od druhého mesiaca som začala mat vysoký tlak a nalievať sa vodou jedno ráno som Sa prebudila a bola som opuchnuta tvar ruky nohy tak som bežala k dr hneď má dala na pn a potom sa to zhoršovalo potvrdená preklapsia aj gestoza..ale verím že tento krát nás to obíde..ja som šťastná mala sa narodila na začiatku 38tt ale zdravá a krásna 😍 A už ma skoro 8 r a je za dvoch chlapcov a nemenila by som nikdy 😃
@nikuskaberuska a ja 17.3. 😃
@nikuskaberuska
@karmela to ste potom obe rovnako tehulky - super 😘
@luta13 Paráda 😊 My sme dosť plodná rodina 😂 Sesternice rodia ako na bežiacom páse 😃 Jedna ja v 7 mesiaci a čaká dvojičky, druhá má mesačného chlapčeka a tretia 8 mesačného 😃😂
@nikuskaberuska a ako ti ukázuje tehu kalkulačka ? Týždne?
@luta13 áno 😍 To budú krásne vianočné darčeky ❤️
@nikuskaberuska veruze budú to krásne Vianoce buď s bruškom ešte alebo už s voňavým bábätkom..mne tehu kalkulačka ukazuje dnes 4+0
@karmela dôležité je, že to výborne dopadlo 😊 Toto bude moje prvé, takže vôbec neviem, čo ma všetko čaká 😃
@karmela tehu kalkulačka mi ukazuje prebiehajúci 4tt a termín pôrodu 21.12. A tebe?
@nikuskaberuska len najkrajších 8 mes tehotenstva do všetkého časom prídeš a budeš si uzivat..tak potom aj ty začínaš 5t moja..
@nikuskaberuska mne 22.12 termín pôrodu a keď budeš mat 4+1 tak začína piaty týždeň tehu 😉 No aspoň mne to tak dr vysvetlila pri malej lebo som z toho mala hokej 😂 Tak potom len 1 deň je rozdiel cca 😊
@karmela ďakujem za vysvetlenie 😊 Ja som z toho mala doteraz tiež úplný hokej 😂 Lebo keď si to rátam podľa dátumu poslednej ms v kalendári, tak mi vychádza 5tt ale keď to hodím do tehu kalkulačky, tak mi to vyhodí 4tt 😃
@nikuskaberuska áno áno aj mne píše 4t len keď tam už bude +1az po 6 tak začína a konci 5t 😉 Ani ja som to nevedela až kým mi to dr nevysvetlila..tak potom daj určite vedieť keď pôjdeš od dr a uvidis svoju bublinku 😍 A prajem pekne bezproblémové tehulkovanie len si užívaj 😉😍
@karmela konečne tomu rozumiem 😊😂 Ďakujem 😘 Aj ty daj vedieť a užívaj si 😊 Aké máš zatiaľ príznaky? 😊
@nikuskaberuska vieš čo ti poviem pravdu keby má neboleli prsia kríze a sem tam podbrusko tak neviem že som tehu..Zatiaľ mi nieje vôbec zle len som unavená rýchlo..A ty?

@luta13 ja som hlavne dosť netrpezlivá ale nejako to už vydržím 😊 No my sme sa snažili len prvý cyklus a hneď // 😊😃