Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela ahoj, prepac, ze sa miesam do diskusie..ja som bola dnes na pohotovosti..som presne 5+4 a foto takato..embryjko ma 1,9mm ale vravela, ze maju slabe sono, ze preto tak zle vidiet..ze na jej v ambulancii by uz bolo lepsie..
zeny kedy je najlepsie zacat testovat aby bolo nieco vidno mozno dusik? 🙂 dakujem
Dobre ráno dievčatá 🙂 konečne sa nemusím "slepacit" nad rannymi testami.od vrchu 1. Je 13.4 ráno,stredný je 14.4 ráno A zelený je dnes. Keby nebolo testov,tak ani neviem že som tehotná. Žiadne príznaky, nič.trochu ma pobolievali prsia no už tuším prestávajú.v utorok sa chystám K lekárke tak uvidím čo povie.
@amelie2017 ahojky nie vôbec nevadí že sisa pridala do diskusie krásne vidieť na fotke už miminko 😍 Čo si mala nejaký problém že si bola na pohotovosti? Želám ti pekne a bezproblémové tehulkovanie 😊 Takze mám šancu že bude vidieť miminko 😃Ďakujem za info
@barborapavlikova blahoželám mamina krásne testiky 😍 Už mešká ms?
@karmela ahoj, no uz par dni ma chytali bolesti krizov a bruska a vcera to uz bolo neznesitelne, tak uz muz nevydrzal a ma tam dovliekol, tak ze mam trochu chytene oblicky a tehotensku cystu, ze ta sama zmyzne a musim vela pit, bo je pravda, ze pijem dost malo. Ale ze inak ok.
@amelie2017 no tak veru musíš viac piť aj ja sa nútim už lebo tiež pijem ako vrabec po trosku a tak zaťažujeme obličky..tak to je super že ste ináč Ok len tak ďalej v zdraví a pohode..a k svojej dr sa kedy chystáš ?
@nikuskaberuska tak dnes začíname 5tt a ty včera si začala tuším 😉
@karmela k svojej az v maji..dufam, ze mi da termin hned na 8. Lebo do 5.5. budeme na dovolenke. To uz by malo byt drobciatko riadne velke..🙂
@amelie2017 juuuj do mája bude aj babatko o dosť väčšie a srdiečko bude bit ako zvon😍
@karmela no veru, uz sa tak tesime, uzasny pocit...muz sa uz teraz skoro rozplakal..🙂 to ked uz naberie formu dietatka, tak si ho neviem predstavit
@amelie2017 je to najkrajšie obdobie ženy ja som vždy spustila slzy šťastia keď som malú videla na sone ako sa šanti😍 No môj tiež na 3D spustil jednu dve slzy keď ju prvý krát videl.Tak sa pekne opatrujte a užívajte si krásne tehotenstvo..a kľudne sa hocikedy ozvy 😉 A pošli foto drobceka aj najbližšie 😉
@karmela áno mešká 4 dni. Dakujem 🙂
@karmela dakujem, aj vy sa drzkajte, nech vsetko ide ako ma a nech coskoro vidime ❤ a voniame k tym malym zazrakom
@karmela Vo štvrtok 😊 Dnes som 5tt+2 😊 Včera ma už začali bolieť prsia, najlepšie mi je bez podprsenky..
@amelie2017 ja som dnes 5tt+2 ale k doktorke som objednaná až na 26.4. :/ Dúfam, že teda aspoň už bude niečo vidieť ako tebe 😊 Gratulujem a užívaj si 😊
@nikuskaberuska aj ja tak chodím doma bez podpiri 😃 Mna začínajú fest bolieť večer keď idem spat..takze ty si o dva dni skôr ako ja takze ti ukazuje 4+2 😉
@barborapavlikova Gratulujem Barus 😘😘snáď to uz aj nám vyjde ❤👶
@amelie2017 ďakujem aj ja verím že to všetky potiahneme do úspešného narodenia miminká iné si ani nechcem pripúšťať.. a Všetky čo sa snažia verím že čoskoro sem pridajú pozitívne testy Rad za Radom a budeme všetky pekne tehulkovat 😊
@monic1804 blahozelam🙂
@barborapavlikova tak to už ms si dala odchod na úspešných 8 mes ešte..tak nech je všetko v poriadku a užívaj si krásne tehulkovanie
Ahoj baby, prosim vas, vcera ma pichlo v podbrusku, a zacal mi taky kremovy vytok, v nom su tahave lepkave kusky akoby. Prepacte za nechutny popis, fotku nemam :D mali ste to v tehotenstve? Ci mozem cakat menstruaciu? Este sa mi to fakt nestalo, mokro mi je odvcera stale ze musim mat intimku. Test ranny mam asi ducha, no neviem ci ho tam uz len ja vidim. Ine priznaky nemam. Iba mi vsetko smedi, napriklad vcera v sportissime som musela vyjst von, jak tam smrdeli nohy. Moj muz na mna kukal ze nic neciti. Som 12 dni po pozitivnom ovu teste, 42 den cyklu, no mam ho rozhadzany tak neviem kedy mam mat menstruaciu.
@misscelaneous no môže to byt znak tehotenstva a nemusí ja som si každý mesiac myslela že som takze to chápem úplne a na testíku sa podľa mna niečo rysuje..zo začiatku stúpa hcg rýchlo no aspoň mne to tak šlo tak držím palce mech silnie čiarka
@misscelaneous ešte jedna

@gabcca verím ti ze mas strach ale musíš veriť ze je vsetko poriadku 😊