Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikuskaberuska ahojky krásne testiky intenzita super😍 áno ideme pekne postupne za sebou s termínmi 😍@barborapavlikova verím že uvidíme bábätka skôr či neskôr a všetko bude v poriadku ako má byt.
Ja tiež ešte testujem každé ráno sa uistujem že je to na dobrej ceste.Baby ja mám tiež sem tam obavy ale chcem myslieť pozitívne..takze naše miminká sú Ok ❤️
Baby moze pobolievat vajecnik?
Dnes mala dorazit.podla 32DC mrska zatial sa nic nekona. Dufam, ze zase nepride mrcha ako posledne dva mesiace do zadu pomocou vyvolavacky na 44-45DC😔ak do nedele nepride tak pojdem dr novej a bud povie dlho ocakanu radostnu spravu ze som tehulka alebo uz neviem: ( tvar mam krasne cistu po dlhej dobe tak netusim🙄ak by to bolo tehu tak 24.12 bude zivy darcek ktory si porodim🙂 tak uvidime🙂
@karmela
@nikuskaberuska
@barborapavlikova krasne ste si to naplánovali dievcence 😍😍😍teším sa s vami 👍 pohladkajte pupceky za mna a pošlite mi bacilky ❤👶👶👶
Ahojte Babi,
Potrebujem poradiť, dnes mám také pichanie v podbrušku,raz na jednej raz na druhej strane a ku tomu niekedy také tlaky .
To môže byť ovu? Alebo čo?
@sofija18 ja som dnes hladkala tehu bruško mojej sestry je v 17tt.Krasne bruško má 🤰
Ahoj.Dnes som sa konečne dočkala 2 paličiek na testíku,hneď cez týždeň utekám na potvrdenie od dr.Tešíme sa 🙂
😘dakujem🙂
@butterfly333 tak snáď sa aj nalepilo konečne ❤❤❤ tento cyklus to konečne dáme! 👍😍
@sofija18 no ja asi tažko zajtra pride ms. No zajtra idem kupit fytosoju matersku kašičku tak další mesiac sa zadarí.
@butterfly333
@sofija18 držím Vám silno paluchy babule.
@butterfly333 ja uz mam po MS... fuj ale tento mesiac bola extrémna 🤢dávala som len slchemilkuna sem tam gynex plus tie lieky od doktora... tak držím moc moc palce 👍ja som kasicku mala na 3 mesiace (cykly) a nic 😑tak verím te tebe pomôže ❤
@sofija18 ja som ju brala minuly rok jeden necely mesiac a hned sa zadarilo. No v 7tt to skončilo. Tak ju chcem skusit znova. No už aby prišla ms. Som 14dpo popijam od soboty červene vinko no zajtra ms snad pride.
@butterfly333 vidíš... a mne nic... nooo možno ani uz nepríde 😉a co ked sa zadarilo? Bolo by to super! Testik si si neskusala robiť? Ja douzivam tie lieky, mam ich do konca júna a ideme k doktorovi dohodnúť sa co ďalej.
@sofija18 nie ja testiky nekupujem až ked ozaj budem tehu a aj bt bude stale vysoko. No ved uvidim zajtra ale pochybujem že by sa zadarilo. Nijaku zmenu nič ani náznak na sebe nepozorujem tak ms určite pride to poznám.

@barborapavlikova Paráda 😊😂 Ty si 20.12., ja 21.12. a @karmela tuším 22.12. 😊 Krásne po sebe 😍