icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barborapavlikova
18. apr 2017

@elenita áno myslím že mi bude brať krv.no už som najedena. 🙂 sama som si povedala že mi nebude robiť testy na cukor A podobne.tak som si dala 🙂 A ďakujem za odpoveď

miriamn76
18. apr 2017

@karmela ahoj moje. My dobre 😊ty ako tehulka?

karmela
18. apr 2017

@miriamn76 aj my v pohode len neviem čo mám ribit s tým nočným budenim.Neviem spávať potom zaspim od 4:30 a som hore najneskôr od 7:00 asi som na hlavičku..bola si v lidli moja?

karmela
18. apr 2017

@barborapavlikova určite sa radšej napapaj ako by ti malo byt zle moja

miriamn76
18. apr 2017

@karmela moja aj ja som to tak mala na zaciatku teraz uz v poho☺. Moja nie a ani neviem ci pojdem je zima a vobec sa mi nechce trepat do mesta a mozno kym by som tam dosla uz by nic poriadne nemali. By som isla az na ten 10:10 bus. Neviem moc sa mi nechce ist ked zajtra sa tam musim trepat na sono a stvrtok piatok.zase lebo mam posledne dve jazdy

kotatko1232
18. apr 2017

@miriamn76 ahoj moja tlaky 220 na 180 C

kotatko1232
18. apr 2017
patka33
18. apr 2017

@kotatko1232 krasne vidis nieco tu

candies
18. apr 2017

@karmela moja aj ja zle spávam vraj to k tomu patrí :-/ a po novom mi stačí nieco male zjesť a cítim sa tak ze ma ide roztrhnúť posledných par dni :( nafúknutá od rana byvam :-/ no nic moc veru :D a testiky mas krasne Dr urcite len potvrdí zdravé tehu 🙂

kotatko1232
18. apr 2017

@patka33 moja je tam nieco slabuckeeee

karmela
18. apr 2017

@miriamn76 jeeeej zajtra ideš na sono tak sup potom peknú fotecku poslať..Ja som sa teraz vrátila z lidlu mali ešte všetko len malej som chcela viac legin a našla som len jedny jej veľkosť a postelne prádlo frozen odomna vydrankala potvora

karmela
18. apr 2017

@candies takze aj vy ste nie veľmi dobre spavali.Ja už že či mi hrabe na hlavu alebo čo.No ja tiež má nafukuje poriadne hoci len ovocie zjem..ďakujem pekne už sa teším fakt veľmi a dúfam že dr len potvrdí zdravé tehu

karmela
18. apr 2017

@kotatko1232 jeeeej čo to vidím takze sa zadarilo super

kotatko1232
18. apr 2017

@karmela dakujem no asi ano podla testu.. ale som trosku v soku este...😅

karmela
18. apr 2017

@patka33 nevieš lepšie odfotiť? Niečo sa mi tam marí

karmela
18. apr 2017

@kotatko1232 nebuď v šoku ale teš sa veď sa konečne zadarilo 😉😊

candies
18. apr 2017

@karmela ano ja som musela ist o 9 spat mŕtva a o ool1 uz vyspata potom dlho zaspať som nemohla a zas rano od 6 sa budím ale to budenie zavcasu mi zostalo lebo teraz mi treba cikat casto :D a vzdy musim, vcera sa mi snívalo ze som sa pocurala do postele som sa zobudila v takom soku :D boze...a neboj sa ale viem ako to je ja som sa tiez bála a pred každou kontrolou som. Strese ze co mi ide povedat hlavne ci bije srdiecko ale teraz ked sme uz našli s angelsoundom tak sme kľudnejší 🙂 aj vcera sme počúvali,bije ako zvon!

nikuskaberuska
18. apr 2017

@karmela @barborapavlikova Tak baby mám to potvrdené ❤ Videla som aj moju bodečku 😍

kotatko1232
18. apr 2017

@karmela dakujem 🙂

karmela
18. apr 2017

@nikuskaberuska jeeeej zlatíčko tak veľmi sa teším paradicka hurá hurá hurá super a fotecka?

nikuskaberuska
18. apr 2017

@karmela Fotečka bude čoskoro 🙂

karmela
18. apr 2017

@candies ja som pri malej spávala dobre a teraz presne večer odpadnem skôr a potom kuvikam..joooj ten pocit sa veľmi teším že budem zažívať ešte raz keď budem počuť srdiečko..takze ti verím že sa rozplyvas od šťastia keď ho počuješ..😍 Mne ho požičia kamoska ona vraj od 9tt počúvala

karmela
18. apr 2017

@nikuskaberuska prídas potom keď bude 😘 Až mám chuť ísť aj ja dnes k dr ale ešte vydržím ale svrbia má päty 😂

karmela
18. apr 2017

@nikuskaberuska tak svoju bodecku za nás pohladkaj 😘❤️

barborapavlikova
18. apr 2017

@karmela
@nikuskaberuska tak baby som vybavená.no je tam zatiaľ len dutinka tak ma objednala O 2 týždne že už by malo byť vidieť.musim ísť na hematologické vyšetrenie.predpisala mi fraxiparin 0,4 tak zas budem mať úžasné"pichacie " dni 😀 A nechala má PN. Tak idem odratavat dni do kontroly.
@nikuskaberuska super,teším sa že už si videla aj vytuzenu bodecku. A teším sa samozrejme na fotecku 😍

karmela
18. apr 2017

@barborapavlikova mojecko aj od teba je to dobrá správa vak bolo vidieť a o chvíľu sa ukáže bodecka tvoja 😍 Super že tá dala na pn budeš oddychovať mojko a hladkať bruško budeme odratávať stebou mojeno.No tie pichance ti nezávidím ale pre bábätka spravíme všetko 😘

gabcca
18. apr 2017

@nikuskaberuska ktory si tyzden?

nikuskaberuska
18. apr 2017

@gabcca 4tt+5 🙂

nikuskaberuska
18. apr 2017

@barborapavlikova Na čo je ten fraxiparin?

gabcca
18. apr 2017

@nikuskaberuska tak gratulujem, dufam ze aj mne bude na sone uz vidieť