Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborapavlikova určite sa radšej napapaj ako by ti malo byt zle moja
@karmela moja aj ja som to tak mala na zaciatku teraz uz v poho☺. Moja nie a ani neviem ci pojdem je zima a vobec sa mi nechce trepat do mesta a mozno kym by som tam dosla uz by nic poriadne nemali. By som isla az na ten 10:10 bus. Neviem moc sa mi nechce ist ked zajtra sa tam musim trepat na sono a stvrtok piatok.zase lebo mam posledne dve jazdy
@miriamn76 ahoj moja tlaky 220 na 180 C
@kotatko1232 krasne vidis nieco tu
@patka33 moja je tam nieco slabuckeeee
@kotatko1232 jeeeej čo to vidím takze sa zadarilo super
@karmela dakujem no asi ano podla testu.. ale som trosku v soku este...😅
@kotatko1232 nebuď v šoku ale teš sa veď sa konečne zadarilo 😉😊
@karmela ano ja som musela ist o 9 spat mŕtva a o ool1 uz vyspata potom dlho zaspať som nemohla a zas rano od 6 sa budím ale to budenie zavcasu mi zostalo lebo teraz mi treba cikat casto :D a vzdy musim, vcera sa mi snívalo ze som sa pocurala do postele som sa zobudila v takom soku :D boze...a neboj sa ale viem ako to je ja som sa tiez bála a pred každou kontrolou som. Strese ze co mi ide povedat hlavne ci bije srdiecko ale teraz ked sme uz našli s angelsoundom tak sme kľudnejší 🙂 aj vcera sme počúvali,bije ako zvon!
@karmela @barborapavlikova Tak baby mám to potvrdené ❤ Videla som aj moju bodečku 😍
@karmela dakujem 🙂
@nikuskaberuska jeeeej zlatíčko tak veľmi sa teším paradicka hurá hurá hurá super a fotecka?
@karmela Fotečka bude čoskoro 🙂
@candies ja som pri malej spávala dobre a teraz presne večer odpadnem skôr a potom kuvikam..joooj ten pocit sa veľmi teším že budem zažívať ešte raz keď budem počuť srdiečko..takze ti verím že sa rozplyvas od šťastia keď ho počuješ..😍 Mne ho požičia kamoska ona vraj od 9tt počúvala
@nikuskaberuska prídas potom keď bude 😘 Až mám chuť ísť aj ja dnes k dr ale ešte vydržím ale svrbia má päty 😂
@nikuskaberuska tak svoju bodecku za nás pohladkaj 😘❤️
@karmela
@nikuskaberuska tak baby som vybavená.no je tam zatiaľ len dutinka tak ma objednala O 2 týždne že už by malo byť vidieť.musim ísť na hematologické vyšetrenie.predpisala mi fraxiparin 0,4 tak zas budem mať úžasné"pichacie " dni 😀 A nechala má PN. Tak idem odratavat dni do kontroly.
@nikuskaberuska super,teším sa že už si videla aj vytuzenu bodecku. A teším sa samozrejme na fotecku 😍
@barborapavlikova mojecko aj od teba je to dobrá správa vak bolo vidieť a o chvíľu sa ukáže bodecka tvoja 😍 Super že tá dala na pn budeš oddychovať mojko a hladkať bruško budeme odratávať stebou mojeno.No tie pichance ti nezávidím ale pre bábätka spravíme všetko 😘
@nikuskaberuska ktory si tyzden?
@gabcca 4tt+5 🙂
@barborapavlikova Na čo je ten fraxiparin?
@nikuskaberuska tak gratulujem, dufam ze aj mne bude na sone uz vidieť

@elenita áno myslím že mi bude brať krv.no už som najedena. 🙂 sama som si povedala že mi nebude robiť testy na cukor A podobne.tak som si dala 🙂 A ďakujem za odpoveď