icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bluebell0412
19. apr 2017

@kotatko1232 wau gratulujem Daj potom vediet
@mdanka neboj vsetko bude v poriadku

kudusko
19. apr 2017

@kotatko1232 to akože nemyslí vážne že toto u tvoje tety? Haha možnože baby naleteli ale ja nie aby z ducha čo vyzerá na cca 12 dpo dnes ráno koľajnice ako na 18-20 dpo to môžeš tvrdiť takej čo seno žere 😉🙌🙋hneď mám lepšiu náladu normálne si mi chybala
@sofija18
@butterfly333 @myskahryzka @kchan @domci1203 pozrite ale koľajnice má naša kamoška 🙌🙋😁 gratulujem a daj vedieť ako si Janka dopadla u dr. Čakáme sme netrpezlive

alilka
19. apr 2017

@kudusko toto som akurát "riešila" 😁😁 včera duch a dnes koľajnice ako svet 😂😂 kto na toto môže naletiet?Zle to dievča domyslelo 😁😁 asi trojičky čaká 😂😂😂

sofija18
19. apr 2017

@kudusko Nerozumiem....😲 prišla som o niečo? Ja som tiež veľmi prekvapená, že m až takéto silne koľajnice má dnes, oproti vcerajsim 🙂 ale tak asi ano....ci nie? 🙄

myskahryzka
19. apr 2017

@kudusko Ty si dora blazniva 😀 Ja z teba nemozem.. Ale mas recht. Koncom tyzdna tymto tempom rodime 😀

patka33
19. apr 2017

@luta13 no dnes neni nic :(

bluebell0412
19. apr 2017

@kudusko ach až teraz som našla testy zo včera....no baby zdržím sa asi komentára😕

kudusko
19. apr 2017

@myskahryzka však kto jej to napíše jediné staršia múdrejšia skúsenejšia osoba ja niesom mešká puberta ja čo a snou potrebuje hádať ale čo je veľa je veľa som tu 3 roky tak som robila a videla tisíce testov viem ako silnejú toto je nemožné včera sme jej písali že má na 18 dpo slabé a vidíš dnes už dala ráno koľajnice chápete ona by fakt mala navštíviť lekára odbornú pomoc a nie je problém aj ja je ju dám keď chce😉 keď si všimnete originál foto keď chceš zväčšiť tak sa dá zväčšiť táto je skopírovana nedá sa ja ju nechápem čo si týmto dokazuje 😔
@sofija18
@alilka

sofija18
19. apr 2017

🙄🙄🙄 tak toto už je aj na mňa priveľa.....ach....to som si nikdy nevšimla, že skopírované fotky sa nedajú priblížiť, ale teraz som skúsil a a máš pravdu.... na čo je toto dobre? 🤐

myskahryzka
19. apr 2017

@kudusko Ja najma nerozumiem, preco vzdy da foto s dvomi testami... To mi je zahadou.

kudusko
19. apr 2017

@myskahryzka posielam môj raz keď sa pošťastí 🙌🙋😁😀😃😚
@sofija18 a dá pán Boh a keď aj tak mu ďakujem za 2 zdravé čo už mám 🚼👏🍼😍😘
@bluebell0412
@alilka a ja som šikovná môj sa dá lebo viem ako nato za tie roky niekto vie lepšie hľadať 👏😍🙋🙌🙌🙌🙌

myskahryzka
19. apr 2017

@kudusko Jej zlatko, ake kolajnice. V kolkom si ??? 65+15tt ?? 😀

alilka
19. apr 2017

@kudusko "pocurala" som sa teraz 😂😂😂

kudusko
19. apr 2017

@myskahryzka však to ešte 0+0 alemdufam ešte raz si ho nájdem 😉🙌🙋

alilka
19. apr 2017

@myskahryzka zlato čo si ved tento test je tak na 384dpo 😂😂😂
@kudusko

patka33
19. apr 2017

@luta13 pozri z dneska takze nic

myskahryzka
19. apr 2017

@alilka Pardon.. trosku som sa sekla v odhade.. 😀 Ale ty by si tiez nemusela byt taka malicherna.. par mesiacov hore dole... z toho sa nestriela. 😀

bluebell0412
19. apr 2017

@kudusko ako cloveku ozaj rozum zastavuje nechápem a asi áno nepochopím
Ale s tými foto uz chápem preto som sa divoká keď mi ešte dávnejšie niektoré priblížilo a niektoré nie

kudusko
19. apr 2017

@patka33 ja by som skúsila poobede nechcem byť že zavádzanie ale ja tam niečo vidím skús poobede

patka33
19. apr 2017

@kudusko ako mam este 3 dni do ms takze ja mam este casuuuu

sofija18
19. apr 2017

@patka33 no nahádzala by som flintu do žita 😉lebo ja tam slabucku ciarocku VIDÍM! Uz mešká MS? Verím ze bude silnieť!❤

patka33
19. apr 2017

@sofija18 nieeee ms mam dostat az v sobotu len vcera som mala toto kukni ci vidis

kudusko
19. apr 2017

@patka33 poradím ti test otočné stále doprava kontrolnou a skús poobede a ešte nemusí nič ukázať

sofija18
19. apr 2017

@patka33 z dnešného testíku vidím lepšie ciarocku 😘 verím, ze v sobotu mrska nedorazi 😘skús testik v piatok zopakovat. Ale správ aj z ranného aj z poobedneho 😘lebo môže aj poobede silnejšie ukázať 😘tfu tfuj ❤👍

patka33
19. apr 2017

@kudusko co? otocne stale doprava?

archanjel007
19. apr 2017

@kudusko ja som taketo silne testy mala 2 tyzdne ked mi meskala ms ukazem vam odlozene mam ich a predtym to boli viditrlne ciarky a slabe no za den neda aa aby tak zosilneli velmi smitne

archanjel007
19. apr 2017

@kudusko test v den ms menstruacie to bol 14 den po ovulacii

patka33
19. apr 2017

@sofija18 ja na to nic nevidim tak nevirm a ani na teste nevidim :D

cvikla12
19. apr 2017

@mdanka no čo moja ako si dopadla u Dr? verím že je všetko v poriadku

sofija18
19. apr 2017

@patka33 myslela tým aby si si ich dávala pekne pod seba a vždy rovnakou stranou 😘😉aby sme videli ako silnejú 😘