Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 odfot potom tie testy jak ti silneli 🙂
@sofija18
@myskahryzka ,som myslela ze ked je takto tmavý,ze uz bude len tmavnut este som nikdy nemala ani takto tmavu ciarku,minuly mesiac som zacala testovat a testy boli bleducke preto som myslela ze ci ovulka nebude skor
@bembaa a kedy si zacala testovat? ktory den cyklu?
@sofija18 dakujeem 😍 myslis ze bude stacit ked bude dnes laska? Zajtra uz muz ide na nocnu takze nic nebude len dnes a este uvidim aky bude testik dnes aj zajtra 🙂
@kotatko1232 milacik a datum co?;)....doktor nemal razitko s datumom?🙂 na vymenny listok sa dava aj datum tak odfot vymenny listok aj s datumom dnesnym🙂potom ti tu uverime;)
@trblietava Tak urcite dnes a pozajtra teda 🙂 jasne sprav dalsie 🙂 ale podla mna dnes vecer, najneskôr zajtra vecer bude pozitivny 🙂
Ak môžem žienky poradiť neviem či je to tým ale keď sme sa snažili o drobca skôr som otehotnela keď sme to robili ráno o prvú sme sa snažili skoro rok a to stále len v noci druhá sa nám ani neviem ako podarila no bola splodena ráno a teraz keď sme sa snažili tiež sa hneď podarilo a zase z ranného sexiku😊 tak skúšajte aj ranné rychlovečky aj deň si vylepšite 😊😋
@karmela poznam a chápem ono to je normálne ale ozaj treba myslieť pozitívne 😙
@sofija18 dakujem tak ak bude dnes mohlo by to vyjst 🙂 spravim este poobede aj vecer testik 😀 aj ty si robis testy?
@myskahryzka dnes 6 ty,kedze minuly mesiac som testovala od10 dc a vsetky ciarky boli blede,preto som zacala skor
@martinap735 aaaano vidim gratulka
@martinap735 ano je tam aj druha ciarka potichucky blahozelam🙂
@trblietava Urcite ano 🙂 :-* ano robim, ale ja mam ešte slabuchy 😀 som dnes 13dc 🙂
@olylili Vážne? Supeer, veľmi sa teším 🙂 Nemám vôbec s testami skúsenosti. Prvý krát som vyskúšala test minulý mesiac, a to sme s priateľom už skoro 9 rokov 🙂 Takže, čiarka bude už len tmavnúť, nemám to brať ako "planý poplach"?
@bembaa zaujmave. Mozno si mala anovulacny cyklus. Ale kazdopadne testuj dalej. Ovulacia urcite pride. ja ti mozem poslat do sukromnej spravy moju seriu testov, pre porovnanie
@trblietava zlato tak skús aj 20 dnes ešte doobeda ak sa dá ale lásku už treba mat držím ti palčeky
@martinap735 vidím 😊😍

@bembaa Ahoj. Tento este urcite nieje pozitivny. A preco myslis, ze bude ovulka skor?