Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 no len ked si tehu tak v psa nemožeš pracovat. Unas v psa ked je žena tehu nemoze tam pracovat ja som sedela v zvt miestnosti. No ja som tam 5rokov ty ked si ešte len nastupila tak asi ti daju vypoved. No neriskuj zbytočne a ked si na lakovni zvlašt tie vypari ti možu užkodit hlavne bábätku.
@kotatko1232 Je to zvlastne, ako z jedneho dna na druhy stmavli tie testy...Nic v zlom, ale mi to nepride pravdepodobne.
@kotatko1232 inak fakt ti tie testy riadne stmavli parádička. Budeš robit aj digi?
@butterfly333 pojdem tam do konca tyzdna a dohodneme sa.
@butterfly333 ano chcem spravit ale este trosku pockam 😉 ja ti to potom poslem ako mi vyssiel..
@kotatko1232 ok len to v robote oznam.aj ked je skoro no neriskuj zbytočne.
@peppermint aj mne to bolo divne ale nemoze byt to ze to su odlisne znacky testou?
@butterfly333 ano samozrejme.pytala som aj doklad aby som im ukazala.
@luta13 Ano, kazda si zahresi v nervoch.. ale ked pisem nieco, asi aj rozmyslam, nie? a najma ak to ide dat na verejne forum, tak by si mala premysliet, ako sa odprezentuje. Ona si vybrala, ze to spravi ako neinteligentna vulgarna zena.
@kotatko1232 to je dobre tak im to ukaž a pekne bud radšej doma. A čo tvoj drahy už to vie? Potešil sa?
@peppermint
@butterfly333
@kotatko1232 je mozne, ze by tak prudko zo dna na den stuplo Hcg?...Este som takto silno stupajuce Hcg nevidela, no myslim, ze vsetko je mozne, alebo je to zazrak 😉
@karmela dobre budeme čakať..ja som.práve staršiemu oznámila novinu tak na moje prekvapenie sa teší no prosí si sestricku 😀
@luta13 vcera nebol prvy moc.a aj som pila.a dnes som nic nepila
@bluebell0412 jeeej zlatý moja to už vie chce ísť zajtra somnou k dr lebo chce vidieť bračeka alebo sestričku🙈 Je pn ale neberiem ju ostane doma s tatkom..my mame medzi sebou dohodu že je to naše rodinne tajne tajomstvo ❤️
@myskahryzka mas pravdu, no do mna keby dakto verejne takto rypal a nepravom, tiez by som ho uz asi poslala do pi...Takze je to otazka, ako bola dotycna v danej chvili vytocena...Ako sa vyjadruje je jej vec, je to jej obraz a ja by som sa asi vyjadrila o trosku miernejsie - tazko povedat...Aku taku slusnost na verejnosti mam, ak ozaj nejde do tuheho alebo o zivot...Vtedy nerozmyslam vobec asi 😉
@luta13 to nie je zázrak to je klamstvo ani nevieš koľko báb starých mi píše že je chorá mala by sa ísť liečiť len neviem či jej snúbenec o tom vie 👏🍼😍iste nie musí ti stačiť ako sa vyjadruje čo na teste napíše to normálny človek nenapíše u nás takéto stavy riešia na 4 poschodi tam ani výťah nezastaví psychiatria
@myskahryzka ja som inteligentna vyjadrujem sa slusne..ale ked ta niekto vytoci a stale tvrdi ze klamem ked som neklamala tak som uz musela...ja nemam preco klamat ked sa jedna o tehotenstvo....tehotenstvo je dar..a nedostane ho KAZDY!!.😍
@luta13 Ďakujeeem 🙂 Neverila som, že by sa to mohlo tak rýchlo podariť
@martinap735 stihli ste pekne ovulku a podarilo sa😙 drzim palceky moc...
@kotatko1232 fíha ... nieže by som Ti neverila,šak ani nechápem prečo by si mala klamať čo by Ti to prinieslo 😂😂😂😂 ale skok je to riadny to Ti poviem ....
@kessica ano.skusim este digi a potom poslem foto.. 😉😉
Baby je ozaj sranda toto tu celé čítať 😁
@luta13 Zlatko ako by niekto niekoho mohol len tak neprávom obviniť?Ona si to sama urobila že jej nik neverí..Vidíš že to nieje 1,2,3 baby čo o tom píšu ale je nás tu kvantum .To nehovorím koľko ich je v inej téme .Nevravím že nemôže byť tehu,nech aj,ale po predošlých excesoch jej už nikto neverí..Ja byt na jej mieste uz doma asi plačem..Toľko nakladania na jednu ženu..Ale má len čo chcela .
@karmela juj ja by brala mojich no neviem si to predstaviť keď predsa ešte usg zo spodu u nás uz rodičia vedia povedali sme druhého sme dlhšie držali v tajnosti a teraz to akosi samo išlo ☺
@kotatko1232 Ano. Namiesto rozumneho argumentu vulgarizmus. To je velmi inteligentne riesenie. A tvojch klamstiev v suvislosti s tehotenstvom je plny modry konik. Ten ma dlhu pamat. Ja neviem vobec, preco sa este na tvoju adresu vyjadrujem. Vacsinou takych ludi ako ty obchadzam zdaleka. Nepamatas ani co si vcera pisala.. rano o siedmej si dala test a teraz napises, ze si ho nerobila rano.
@kotatko1232 čo myslíš tou poslednou vetou??? Že tehotenstvo je dar a nedostane ho každý??!!! Vysmievaš sa snáď ženám ktorým sa ešte nepodarilo otehotnieť?? Váž slová, zvlášť keď si na takej chulostivej stránke ako je MK! Keby sa tehotenstvo Rozdávalo podľa zásluh, ty by si mala stáť asi posledná v rade za tvoje slová!!!!
@bluebell0412 no presne preto ešte nechcem že sono je zo spodu vezmem ju potom keď sa bude dať už cez bruško.Ona je papula hneď by vravela doma čo robili mamke 😂Aj dr by nedala pokoj a pýtala by sa prečo mi to robí tak 😂Už ju poznám
@kchan nevysmievam nemam preco moja😉
@karmela to presne by bolo u nás 😀😀😀

@kotatko1232