Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kudusko
@alilka
@myskahryzka kaslem ja na temu "kotatko"...ja nebudem uz nic pisat...To, co ste vy od nej citali predtym, som ja necitala, nie som v strede zaujmu a tak sa nebudem uz dalej k tomu vyjadrovat - je to vasa vec a tak si to rieste same s nou atd...Ja som len chcela, nech je tu klud v tejto teme...Lebo duchovia sa z nas zblaznia a utecu 😉...Idem krmit deti, majte krasny den este zienky 😘
@archanjel007 po ničom inom netúžim

Ahojte, je test woman secret dobry? Ten druhy kanalik vidno, este ked nieje pouzity🙄
@karmela pekne si to napísala je ri reálne aj tak aj ja som tak mala prvé tehu ok super druhé od zaciatku do konca komplikácie az predčasný pôrod nevravim a nepíšem sem co všetko teraz sa u mňa rieši a celé tehu bude s obavami a u nas definirivne posledne viac aj leby sme chveli nemozme mat proste to ze to tehu je neznamená xe všetko je hneď super ale človek sa snaží myslieť pozitívne napriek všetkému a verit v šťastný koniec......a ozaj je trosku neprijemne citat komentare urciteho typu kazda zena si zasluzi byt matkou bez ohladu na to aka je.

@bluebell0412 mám doma angelsounds na počúvanie srdiečka tak ma to trošku ukludnuje keď počujem nášho drobčeka 👶😘
@bluebell0412 mojko aj ja som si s malou tehu prežila dosť ostro od začiatku preto som šťastná že ju mám zdravú a sme obe nažive.Preto viem že tehu je fakt dar ale porodiť dieta a vidieť ho zdravé je najväčší dar na svete..Želám ti hlavne zdravicko tebe aj drobcekovi nech si užívate v pohodicke 😘
@kessica presne tak a moze sem davat foto pisala som uz ze v dnesnej dobe sa da zihnat poz test staci ti pregnyl alebp tehotna kamoska alebo prve tehu ale to js uz jedno koncim nazaujima ma uz viem svoje a to co napisala ze nepraje druhej ako navazala namna tak mi stacilo nechapem kde sa v nej berie tolko zla a klamstva ale to sa neda ze nekomentovat ked ta niekto uraza zle mi je z nej chudera a keby si vedela ake spravy som ja dostala aka je chora co vselico ja mam 40 rokov ale taketo debiliny by ma nenapadli 😉
@trblietava eja eja vyzerá to dosť dobre moja ešte sú síce negatívne ale verím že čo chvíľa pekne stmavne na pozitívny takze určite pred ovulkou poistiť aj počas aj po 😘

@cvikla12 ďakujem 😉 6rokov som naň čakala 👶😍