icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kessica
19. apr 2017

@cvikla12 ďakujem 😉 6rokov som naň čakala 👶😍

luta13
19. apr 2017

@kudusko
@alilka
@myskahryzka kaslem ja na temu "kotatko"...ja nebudem uz nic pisat...To, co ste vy od nej citali predtym, som ja necitala, nie som v strede zaujmu a tak sa nebudem uz dalej k tomu vyjadrovat - je to vasa vec a tak si to rieste same s nou atd...Ja som len chcela, nech je tu klud v tejto teme...Lebo duchovia sa z nas zblaznia a utecu 😉...Idem krmit deti, majte krasny den este zienky 😘

cvikla12
19. apr 2017

@archanjel007 po ničom inom netúžim

kessica
19. apr 2017
sticker
kessica
19. apr 2017

@luta13
Súhlasím

sticker
glopsa
19. apr 2017

Ahojte, je test woman secret dobry? Ten druhy kanalik vidno, este ked nieje pouzity🙄

alilka
19. apr 2017

@luta13 áno je to tu už akoby to napadol vírus 😂😂 tiež končím s touto témou "kotatko"..Nech je každému dobré 😁😁 aj tebe krásny deň 😉

cvikla12
19. apr 2017

@kessica moja tak to ma teší že sa podarilo želám hlavne veľa zdravíčka a aby ste bez problémov došli až do šťastného konca

kessica
19. apr 2017

@cvikla12
Tebe to isté ❤❤❤ nech si to

bluebell0412
19. apr 2017

@karmela pekne si to napísala je ri reálne aj tak aj ja som tak mala prvé tehu ok super druhé od zaciatku do konca komplikácie az predčasný pôrod nevravim a nepíšem sem co všetko teraz sa u mňa rieši a celé tehu bude s obavami a u nas definirivne posledne viac aj leby sme chveli nemozme mat proste to ze to tehu je neznamená xe všetko je hneď super ale človek sa snaží myslieť pozitívne napriek všetkému a verit v šťastný koniec......a ozaj je trosku neprijemne citat komentare urciteho typu kazda zena si zasluzi byt matkou bez ohladu na to aka je.

kessica
19. apr 2017

@cvikla12
Uzijeme ....
Pisem na 2x lebo moj telefon to ma tak rad 😂❤

alilka
19. apr 2017

@glopsa nie women sercet niesu dobré kanáliky strašne robia 😉

glopsa
19. apr 2017

@alilka ??

bluebell0412
19. apr 2017

@mdanka to je dobre šťastne az do konca 😉
@cvikla12 to ti verim neboj bude to dobre aj nadalej

cvikla12
19. apr 2017
sticker
karmela
19. apr 2017

@cvikla12 krásne rastiete 😍 Len tak ďalej 😘

cvikla12
19. apr 2017

@bluebell0412 mám doma angelsounds na počúvanie srdiečka tak ma to trošku ukludnuje keď počujem nášho drobčeka 👶😘

alilka
19. apr 2017

@glopsa pýtala si sa či sú dobré..Tak som ti napísala že nie .

glopsa
19. apr 2017

@alilka dakujem za odpoved.

cvikla12
19. apr 2017

@karmela ďakujem verím že to pôjde takto aj naďalej.

karmela
19. apr 2017

@bluebell0412 mojko aj ja som si s malou tehu prežila dosť ostro od začiatku preto som šťastná že ju mám zdravú a sme obe nažive.Preto viem že tehu je fakt dar ale porodiť dieta a vidieť ho zdravé je najväčší dar na svete..Želám ti hlavne zdravicko tebe aj drobcekovi nech si užívate v pohodicke 😘

bluebell0412
19. apr 2017

@karmela to presne ďakujem pekne aj tebe 😉
@cvikla12 ja som vstala a tým pri druhom nakoniec som neriešila a teraz možno aj áno presne pre ten pokoj 😉

kudusko
19. apr 2017

@kessica presne tak a moze sem davat foto pisala som uz ze v dnesnej dobe sa da zihnat poz test staci ti pregnyl alebp tehotna kamoska alebo prve tehu ale to js uz jedno koncim nazaujima ma uz viem svoje a to co napisala ze nepraje druhej ako navazala namna tak mi stacilo nechapem kde sa v nej berie tolko zla a klamstva ale to sa neda ze nekomentovat ked ta niekto uraza zle mi je z nej chudera a keby si vedela ake spravy som ja dostala aka je chora co vselico ja mam 40 rokov ale taketo debiliny by ma nenapadli 😉

kudusko
19. apr 2017

@karmela krane si to napisala 🙂

karmela
19. apr 2017

@mdanka jeeeej krásne mimčo v brusinku 😍

karmela
19. apr 2017

@moriamn76 Halo Halo dievčatá no ako? Čakám tu a vy sa flakate niekde hmmm? No čakám na dobre správy o vás a aj fotecku nech sa z vás tešíme 😉😘

karmela
19. apr 2017

@miriamn76 koment vyššie je pre teba prepáč že som ti zblbla nick 🙈

trblietava
19. apr 2017

@karmela
@sofija18 robene teraz 🙂 hore 10tkovy ovu testik spodny 20tkovy

karmela
19. apr 2017

@trblietava eja eja vyzerá to dosť dobre moja ešte sú síce negatívne ale verím že čo chvíľa pekne stmavne na pozitívny takze určite pred ovulkou poistiť aj počas aj po 😘

miriamn76
19. apr 2017

@karmela mojenky az 16:15 som objednana😀