icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofija18
19. apr 2017

@trblietava ešte kustiček ❤ale laskujeme a poistujeme mojko ❤❤❤

sofija18
19. apr 2017

@miriamn76 jeeezinkote nas tu napínať 😂uz sa veľmi tešíme 😘😘😘

karmela
19. apr 2017

@miriamn76 ach moje a ja tu čakám ako šišina 😂 Tak dobre moja budem čakať ďalej 😘

trblietava
19. apr 2017

@karmela juuj tesim sa 😝🙂 este vecer spravim 😘

trblietava
19. apr 2017

@sofija18 ano budeme aby bolo 👶 nabuduci mesiac v brusku ❤

karmela
19. apr 2017

Jaaaaj ženy ja umriem z mojej slečny som nahlas povedala že ty kokso keď @miriamn76 napísala že až o hodku sono a mala čo mami koplo ťa babatko úkaž no už sa ozýva to je dobre nie mami 😂 A priloží mi hlávku na brucho sa z nej niekedy šulam aká je podarena..a hlavne že sa teší tak sa teším aj ja..no na pohyby si ešte počkáme pár mesiacov ale má to pobavilo

trblietava
19. apr 2017

@karmela haha 😀 zlataa je ako sa stara a tesi ❤

karmela
19. apr 2017

@trblietava no to áno niekedy ju netriet na chlebík s niekedy je ako diablik ale radšej tak a zdravá aspoň viem že ju mám hoci sa niekedy nezastavim pri nej..No a už nech máš aj ty na ceste take babuliatko čo ti bude robiť radosť..Budete tehulkovat spolu z @sofija18

martinap735
19. apr 2017

Dievčatá poprosím vás ešte o radu, menzes mi mešká iba druhý deň, dnes som si robila test a mala som tam slabučkú druhú čiaročku (dávala som tu fotku), ešte si urobím test o nejaké dva - tri dni a ak bude pozitívny, kedy najskôr mám ísť ku svojej lekárke?

luta13
19. apr 2017

@olylili my sme prveho ani neviem "o kolkej" splodili a neviem, ci to bola rychlovecka, ci tutu-mutu so vsetkym - no jednoznacne mm ubehlo 😉...Druheho sme splodili z vecernej rychlovky, ked bola moja segra u nas v DE na navsteve na zopar dni a v tom "osudnom" case bola v sprche, tak sme si dali rychlovecku a vyslo to, ani sme s tym neratali ze tak skoro sa nam to podari...Mali sme stastie a pozehnanie od Boha! 🙏...Kiezby to takto kazdej zienke tu tak lahko vyslo a boli by vsetky do zopar mesiacov tehulky a nemuseli by ratat dlhe mesiace, ci roky! 😀

luta13
19. apr 2017

@martinap735 ja som to riesila tak, ze som zavolala svojmu gyn, povedala ze MS meska a ze mam pozitivny testik a potom ma on objednal podla jeho uvazenia...No ratam, ze tak za 2 tyzdne by si to mala uz fajn, ist na prvu kontrolu...Ako pisem, zavolaj si svojmu gyn. a nechaj jeho, nech Ti stanovi termin...Potom sa ozvi, ako ste dopadli 😉...Uzivaj vsetko 🤰😘

luta13
19. apr 2017

@karmela zlata Miska 😘

sticker
karmela
19. apr 2017

@martinap735 moja aj nebudú žiadne problémy môžeš ísť po týždni až dvoch meskania..Ale ty už ms nečakaj 😉

luta13
19. apr 2017

@trblietava ako suvisi tutu-mutu s tym, ze muz ide na nocnu? 😉...Ved 5-minutovecka ho nazabije aj pred nocnou, na nie? a naplno 😉...Drzim Ti palceky na tento cyklus, nech sa Ti splni snik konecne 😇😘

karmela
19. apr 2017

@luta13 ďakujem aj ty si náš zlatusik

sticker
archanjel007
19. apr 2017

@martinap735 staci ti ist o 2 tyzdne ked ti bude meskat ms js som tak bolo a uz bilo srdiecko skor lekar nemusi nic vidiet a budu ta stresovat tak som si lahla urobil sono potvrdil tehu aktivitu srdiecka a objednal ma na krvne testy vtedy lekar potvrdi ci ide o vnutronaternicove.iba ak by si spinilA treba ist ak nemas problem staci pockat 2 tyzdne

martinap735
19. apr 2017

@luta13 Áno, asi bude najlepšie keď zavolám lekárke 🙂 Ďakujem za radu 🙂 Počkám ešte pár dní, uvidím čo ďalšie testy. Nechcem sa tešiť dopredu, aby som nebola sklamaná (zatiaľ to nepoviem ani priateľovi, kým to nebude isté) . Ani sa mi nechce veriť, že by sa nám to podarilo po dvoch mesiacoch snaženia 🙂

archanjel007
19. apr 2017

@martinap735 testuj v klude staci teraz 5 dni ked ti bude meskat a o tyzden kontrolny a tak lekar🙂

martinap735
19. apr 2017

@karmela Ďakujem za podporu, potom dám vedieť ako to dopadlo :- ) Nemám zatiaľ žiadne príznaky, iba ma neskutočne bolia bradavky, tie ma teda neboleli nikdy, ani keď som mala dostať menzes 🙂

trblietava
19. apr 2017

@karmela tak to ano radsej nech je taka zivsia santiva vtedy vies ze je zdrava a plna energie aby mohla robit mamke nezbednosti 😀 ano budeme spolu so sofiou 🤰 tiez si myslim 😉 ja uz budem teraz dufam ze sa prida 😂 to su dohady 🙏

trblietava
19. apr 2017

@luta13 haha no keby to slo 😀 ja koncim v praci o 19tej a on o 19tej zacina takze sa minieme neni sanca musi sa zadarit ked sme spolu 😉 a dakujeem si zlata 🌞 😘

luta13
19. apr 2017

@cvikla12 nadherne brusko - krasne rastiete 😉 ...No fotiek je 6 a popisov k nim len 5 😇

luta13
19. apr 2017

@trblietava no tak to mate pracovnu dobu na prd takto presne na cas ☹...No verim, ze dnes vecer to roztocite 😉 a vysledok Ta nenecha dlho cakat 🙏

cvikla12
19. apr 2017

@luta13 áno veru máš pravdu posledná fotografia je z 14tt 😉

luta13
19. apr 2017

@martinap735 aj nam sa podarilo po 2 mesiacoch snazenia a tiez som tomu najprv neverila, az po 3 dnoch testovania, ked meskala MS 😲

luta13
19. apr 2017

@kessica testiky mas nadherne oba...No prajem Ti zdrave tehulkovanie a uzivaj vsetko ❤

luta13
19. apr 2017

@mdanka nadherne babätecko - krasna fotecka...No uzivaj vsetko a dufam, ze uz si uplne v klude, bez stresu a uzivas vsetko...Coskoro pridu pohyby ani sa nenazdas a budes nam tu pisat ako Ta drobcek kopka 😉...Pohladkaj brusenko za mna 😘

alilka
19. apr 2017

Baby pozrite na môj graf..Som dnes presne 3tyzdne po zákroku..Myslíte že aj ten dnešný pokles môže predvídať za už príde ms??Bozeeee už nech dôjde konečne 😱😱 ja sa už chcem snažiť o bábo a nie riešiť kedy dôjde tam blbá mrcha 😲😲

kudusko
19. apr 2017

@alilka no tak mala by ale ro este moze par dni klesat 🙂 ja som po mesiaci dostala

luta13
19. apr 2017

@alilka prajem Ti, nech uz do tyzdna dostanes tu mrchu mrchatu a budes si pekne po nej cakat na ovulku a potom to "zavarite" s muzickom na 9 mesiacov 😉...Neskutocne Ti to prajem po tom vsetkom, co si si prezila za svoj mlady zivot 🙂