icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
19. apr 2017

@kudusko ešte by mala klesať?Nižšiu predovulacnu ani poovulacnu som ešte nemala. No hoc som merala len 2mesiace keď sa zadarilo..Až teraz zasa. Jasné že taký blbý graf som ešte nemala 😲😲
@luta13 ďakujem ti si veľmi zlatá 😉 verím že už konečne to príde až do úspešného konca pôrod a nech môžem priviesť na svet najkrajšie dieťatko pod slnkom jasné že pre moje oči 😊😊

mokilko
19. apr 2017

Ja už neviem čo sa to tu deje. V nedeľu mi ledva našli v nemocnici 5mm bábo aj so <3.
A to som o týždeň cca kratšie tehu. Čiže by som mala byť teraz nejak 6tt+6 a prvý duch bol už 22. marca! Takto mi to tmavlo. To čo som videla tu mi príde ako fantasmagoria

tonjadabik2
19. apr 2017

@mokilko ako ved to je krasne tehu

mokilko
19. apr 2017

@tonjadabik2 No lebo podľa toho čo som videla tu, by mali testiku stmavnut zodna na deň tak ako mne napr zo 14dpo hneď na 19dpo

miriamn76
19. apr 2017

@sofija18 @karmela @luta13 tak dievcata sme podla sona 13+6 CRL mame 7,7 a si predstavte on dnes nameral to NT az 4,2 😐. Povedal ze to nemusi znamenat ze duetatko bude chore no uz ti vrta hlavou. Zajtra bude volat do ruzinova kvoli tym odberom choriovych klkov alebo amnia a bud mi este zavola on zajtra a ak nie mam mu volat ja v piatok. Pohlavie ze este nevidi😑. Babenko na fotke je bruskom dole☺

miriamn76
19. apr 2017

@candies tak pohlavie vraj este nevidi😑

slniecko26
19. apr 2017

@miriamn76 ahoj krasne babenko 😊 aj ja som bola dnes na poradni my sme 15tt+2 zacali sme 16tt babenko malo 9,3 cm ze vsetko sedi. Dnes mi brali krv na tripple testy o tyzden budu vysledky. Mam 35 rokov tak sa bojim ako to dopadne... uz mi spominala Trizomy testy a amnio a tak...

miriamn76
19. apr 2017

@slniecko26 aj mne povedal ze vek tam robi vela ja mam 41

sofija18
19. apr 2017

@miriamn76 miláčik krásny voňavý 😘❤😘❤😘 nebojkaj mamička! Vsetko bude v poriadku! Ty aj miminko ❤❤❤juuuj krásna fotecka 👶

tonjadabik2
19. apr 2017

@mokilko a co moja niesu dost tmave? Su krasneeee. Uzivaj si tehu a na take somariny sa vykasli.

miriamn76
19. apr 2017

@sofija18 teraz budem nervozna ci je vsetko ok😑. Tie triple testy ked aj budes mat horsie to je len statistika a babatka su povecsine zdrave ale to NT ma trapi. Krv to paap-a beta hcg som mala ok

luta13
19. apr 2017

@miriamn76 krasne ako si tam lezka na brusku (pasie konicky 😉 ) - vidim aj tvaricku - obrysy nosteka, pusinky, bradicku, usko atd...Super fotka a som rada, ze ste v poriadku...Verim, ze drobciatko je uplne zdrave a Ty budes mat len dobre vysledky...Len bud v klude a mysli pozitivne...Pohladkaj brusenko odo mna 😘

dasaa
19. apr 2017

@kotatko1232 je to trosku divne včera si mala ducha na teste a dnes uz silne čiarky .Ja neviem ale bola som 2x tehotna a toto je fakt divne

mokilko
19. apr 2017

@dasaa ja som tehotná už !!!6-TY!!! krat a nikdy sa mi to nestalo,vzdy postupne silneli.

lela123
19. apr 2017

@miriamn76 ako si tam krásne lezka 🙂

kudusko
19. apr 2017

@mokilko vsak to normalny clovek si vie dat 2+2 dokopy 🙂
@dasaa

kudusko
19. apr 2017

dakujem baby ktora mi poslala srdco moc moc :D

karmela
19. apr 2017

@miriamn76 jeeeej mojenko krásne miminko nosis pod srdiečkom a ja verím že aj zdravé mojko zlate..Takze v pistok ideš na amnio či máš sa len objednať? Ja verím že mimčo je zdravé

miriamn76
19. apr 2017

@karmela moj dr bude zajtra volat do ruzinova ci robia aj ten odber choriovych klkov alebo kedy by mi urobili amnio.

karmela
19. apr 2017

@slniecko26 ahojky to aj teba chcú poslať na amnio? Aj ja budem mat 35 onedlho no som zvedavá čo povie mne dr..držím palčeky nech ste zdravý naďalej

dasaa
19. apr 2017

Ak je to pravda @mokilko @kudusko prajem jej pekne tehulkovanie .Ale zmysel to nedáva ze včera skoro nič a dnes silne čiarky .A aspon co ja viem HCG nestúpa tak rýchlo z dňa na druhý den .

karmela
19. apr 2017

@miriamn76 ako ja chápem že chcú robiť testy a potvrdiť že je všetko Ok ale ja neviem mne to príde take stresujúce pre nás ženy.Testy výsledky a my Sa modlíme aby bolo všetko v poriadku mna mamina porodila v 37r ako poslednú po 11r od mojich súrodencov a žiadne testy nerobili ani nestresovali..Ach dneska doba je v niečom super a v niečom by som radšej žila ako keď som bola dieta..držím vam palčeky mojko ale ja už som na začiatku povedala že verím tvojmu bábätku je silne a zdravé 😘

karmela
19. apr 2017

No babule keby som sem pridala svoje testy tak by ste zabudli na kotatko a povedali že som trafená..🙈 Vážne ja som testovala ako blázon každý deň aj ráno obed večer..a fakt mi to postupne stúpalo..no hold ja som testovací maniak 🙈

kotatko1232
19. apr 2017

@dasaa Moka zlata uz sa uklidni a nerip..ja niesom zvedava na tvoju odpoved.dakujem

slniecko26
19. apr 2017

@karmela ahoj o tyzden budu vysledky z tripple a podla toho ake budu sa musim rozhodnut co dalej ci Trizomy testy tie vyjdu 350 €, morfologicky ultrazvuk alebo amnio. Je to fakt stresujucu toto. 35 som mala v marci. Modlim sa aby bolo vsetko v poriadku!

mokilko
19. apr 2017

@karmela ved ja mám tiež odfotené len tie čo som robila hneď ráno 🙂 som taká istá

karmela
19. apr 2017

@slniecko26 tak pevne verím že výsledky budú na 1 a ty si budeš pekne a zdravo tehulkovat s drobčekom až do pôrodu..bez amnio a bez hentych Trizomy..ty vole my sme fakt štát super platiť si má človek zdravotnú a ešte aj za testy si má platiť nehorázne peniaze..

slniecko26
19. apr 2017

@miriamn76 prosim ta NT meria kazdy gynekolog pri vysetreni? Mozno blba otazka ale mne vzdy moja len povie ze vsetko sedi ako ma. Ja som sa na to ani nepytala ☹ ale tieto vysetrenia to su len same stresy pre mamicky!

karmela
19. apr 2017

@mokilko aha tak a ja že tak s malou dušičkou by som sem moje všetky ani nepridala lebo by si omne pomyslely 🙈Želám pekne tehulkovanie až do úspešného konca

olylili
19. apr 2017

@slniecko26 áno aj v knižke by si mala mať zapísané