Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mokilko ako ved to je krasne tehu
@tonjadabik2 No lebo podľa toho čo som videla tu, by mali testiku stmavnut zodna na deň tak ako mne napr zo 14dpo hneď na 19dpo
@sofija18 @karmela @luta13 tak dievcata sme podla sona 13+6 CRL mame 7,7 a si predstavte on dnes nameral to NT az 4,2 😐. Povedal ze to nemusi znamenat ze duetatko bude chore no uz ti vrta hlavou. Zajtra bude volat do ruzinova kvoli tym odberom choriovych klkov alebo amnia a bud mi este zavola on zajtra a ak nie mam mu volat ja v piatok. Pohlavie ze este nevidi😑. Babenko na fotke je bruskom dole☺
@miriamn76 ahoj krasne babenko 😊 aj ja som bola dnes na poradni my sme 15tt+2 zacali sme 16tt babenko malo 9,3 cm ze vsetko sedi. Dnes mi brali krv na tripple testy o tyzden budu vysledky. Mam 35 rokov tak sa bojim ako to dopadne... uz mi spominala Trizomy testy a amnio a tak...
@slniecko26 aj mne povedal ze vek tam robi vela ja mam 41
@mokilko a co moja niesu dost tmave? Su krasneeee. Uzivaj si tehu a na take somariny sa vykasli.
@miriamn76 krasne ako si tam lezka na brusku (pasie konicky 😉 ) - vidim aj tvaricku - obrysy nosteka, pusinky, bradicku, usko atd...Super fotka a som rada, ze ste v poriadku...Verim, ze drobciatko je uplne zdrave a Ty budes mat len dobre vysledky...Len bud v klude a mysli pozitivne...Pohladkaj brusenko odo mna 😘
@kotatko1232 je to trosku divne včera si mala ducha na teste a dnes uz silne čiarky .Ja neviem ale bola som 2x tehotna a toto je fakt divne
dakujem baby ktora mi poslala srdco moc moc :D
@slniecko26 ahojky to aj teba chcú poslať na amnio? Aj ja budem mat 35 onedlho no som zvedavá čo povie mne dr..držím palčeky nech ste zdravý naďalej
@miriamn76 ako ja chápem že chcú robiť testy a potvrdiť že je všetko Ok ale ja neviem mne to príde take stresujúce pre nás ženy.Testy výsledky a my Sa modlíme aby bolo všetko v poriadku mna mamina porodila v 37r ako poslednú po 11r od mojich súrodencov a žiadne testy nerobili ani nestresovali..Ach dneska doba je v niečom super a v niečom by som radšej žila ako keď som bola dieta..držím vam palčeky mojko ale ja už som na začiatku povedala že verím tvojmu bábätku je silne a zdravé 😘
No babule keby som sem pridala svoje testy tak by ste zabudli na kotatko a povedali že som trafená..🙈 Vážne ja som testovala ako blázon každý deň aj ráno obed večer..a fakt mi to postupne stúpalo..no hold ja som testovací maniak 🙈
@dasaa Moka zlata uz sa uklidni a nerip..ja niesom zvedava na tvoju odpoved.dakujem
@karmela ahoj o tyzden budu vysledky z tripple a podla toho ake budu sa musim rozhodnut co dalej ci Trizomy testy tie vyjdu 350 €, morfologicky ultrazvuk alebo amnio. Je to fakt stresujucu toto. 35 som mala v marci. Modlim sa aby bolo vsetko v poriadku!
@slniecko26 tak pevne verím že výsledky budú na 1 a ty si budeš pekne a zdravo tehulkovat s drobčekom až do pôrodu..bez amnio a bez hentych Trizomy..ty vole my sme fakt štát super platiť si má človek zdravotnú a ešte aj za testy si má platiť nehorázne peniaze..
@miriamn76 prosim ta NT meria kazdy gynekolog pri vysetreni? Mozno blba otazka ale mne vzdy moja len povie ze vsetko sedi ako ma. Ja som sa na to ani nepytala ☹ ale tieto vysetrenia to su len same stresy pre mamicky!
@slniecko26 áno aj v knižke by si mala mať zapísané

@kudusko ešte by mala klesať?Nižšiu predovulacnu ani poovulacnu som ešte nemala. No hoc som merala len 2mesiace keď sa zadarilo..Až teraz zasa. Jasné že taký blbý graf som ešte nemala 😲😲
@luta13 ďakujem ti si veľmi zlatá 😉 verím že už konečne to príde až do úspešného konca pôrod a nech môžem priviesť na svet najkrajšie dieťatko pod slnkom jasné že pre moje oči 😊😊