icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adria88
19. apr 2017

@slniecko26 @miriamn76 baby nebojte, všetko bude v poriadku, verte svojim drobčekom, aj keď chápem, určite je to stresujúce 😒 ja ešte síce nemám ani 30, no nie som tehuľka a ak sa nám zadarí, som zvedavá kedy a čo všetko ma čaká, ale porodíte zdravé bábätká 👶

slniecko26
19. apr 2017

@olylili ahoj pozerala som teraz ale nenasla som to tam

olylili
19. apr 2017

Ja to mám tak

slniecko26
19. apr 2017

@olylili tak ja tam nemam nic take☹

miriamn76
19. apr 2017

@slniecko26 ja ti neviem vraj to mozu merat iba doktori co maju dake skolenie a tych je malo. Ja som bola 9 aprila u brestanskeho v hlohovci som si to platila on ma na to ten certifikat ci co to ma mat a vyslo mi unho 3,3 NT tak neviem preco mi to meral aj moj a do knizky mi napisal tu dbesnu hodnotu . Brestansky ma na to aj program hned mi to hodil do pc a vyratalo mu to rizika.

olylili
19. apr 2017

@slniecko26 ani na druhej strane? Vôbec nikde?

miriamn76
19. apr 2017

@slniecko26 ja to mam tu dokonca 4,3 to je

slniecko26
19. apr 2017

@olylili vobec nikde som to nenasla. Vzdy mi len povie vsetko je ako ma byt.

olylili
19. apr 2017

@miriamn76 no presne aj ja to mám tam mne to môj dr.vsetko robil

slniecko26
19. apr 2017

@miriamn76 ja tuto stranu nemam ani vypisanu v knizke.

olylili
19. apr 2017

@slniecko26 tak ak to povie tak je to ok

slniecko26
19. apr 2017

@olylili tak dufam ze to tak je. Ale neviem preco to tam nenapisala ci to naozaj aj pozerala ☹

olylili
19. apr 2017

@slniecko26 sa jej kľudne opýtaj na poradni

miriamn76
19. apr 2017

@slniecko26 mojej kolegyni to tiez nerobili

rebeka211
19. apr 2017

@kotatko1232 ahoj.bohuzial,ale ani ja som nikdy nevidela az takto testy silniet zo dna na den.Tiez je to pre mna divne,ale riesit ta nebudem,ci klames alebo nie.Snad sa potom babam pochvalis tehu knizkou a uz nikto potom do teba rypat nebude.

luta13
19. apr 2017

@miriamn76
@karmela
@slniecko26 zeny, ja som zostala tehulka v Januari 2015 a v Aprili som mala 35 rokov!...Zijem v Nemecku a tu ziadne tripple testy ani amnio nerobia, ja by som na to kaslala a brala do uvahy len to, ze babätko je zdravucke, vyvija sa ako ma, ma rucky, nozky a telicko a vykaslala by som sa na vsetky tieto SK testy...Mne nerobili ziadne tripple testy, lebo tie su tu platene, takze by som si ich musela platit sama a na to sme sa vykaslali, kedze babätko sa vyvijalo ukazkovo...Aj ked bolo o 5 dni mensie po celu dobu tehulkovania, ani to som neriesila...Pre mna bolo dolezite to, ze tehu prosperovalo a vsetko bezalo ako malo...Takze sa zienky moje netresujte, vsetko je to len zastrasovanie mamiciek podla mna...A uzivajte krasne rastuce brusenka 😘

kotatko1232
19. apr 2017

@rebeka211 DAKUJEM ZA ODPOVED...no dost tu bolo toho negativa.uz tu nic nepridam!! tym babam co mi veria poslem do IP foto ..

luta13
19. apr 2017

@slniecko26 Ty mas tie hodnoty prazdne, no su tam uvedene - na Tvojej fotke spodne 3 oranzove riadky, citaj!

slniecko26
19. apr 2017

@luta13 prosim ta kde co som slepa ja tam nic take nevidim ☹

luta13
19. apr 2017

@slniecko26 toto som myslela, to nie je ono?...Tu je to NT spomenute...A nemali by ste mat vsetky tehulky rovnaku tehuknizku? ...Ci na SK su rozne typy tehukniziek?...Ja ked som bola prvykrat tehulka, myslim ze bol na SK len jeden typ, ci sibe mi uz?

slniecko26
19. apr 2017

@luta13 to som videla len mi ich nevypisala!!! Tak neviem ci to pozerala

rebeka211
19. apr 2017

@kotatko1232 Ako chces,nikto ta urcite nutit nebude,aby si tu niektorym zienkam dokazovala,ze si ozaj tehu.Ale potom im len potvrdis co si myslia.Neviem celu tvoju story,zachytila som to len pred tyzdnom a ked som kukla do tvojho profilu,tak si tam mala ozaj akosi vela skupiniek,do ktorych si sa pridala,lebo si zadala tehotenstvo.
Ak je toto tehu ozajstne,tak ti prajem,aby si to dotiahla do uspesneho konca a vytesovala sa z babatka.

luta13
19. apr 2017

@slniecko26 ved sa jej nabuduce opytaj...Inak mna nikdy nezaujimalo, co je pisane v knizke, ja som sa v tom nevyznala nikdy...Pre mna bolo podstatne, co povedal Dr.pocas sona, ci je babätko o.k. a ci rastie ako ma...A ja som sa tesila, ked som videla, ako sa hybe a tancuje v brusku mojom...Uzivaj tehulkovanie a neboj, vsetko je ako byt ma - ver drobcekovi svojmu 😘

kudusko
19. apr 2017

Dnes sa musím pochváliť mám šťastný deň dostala som pre šťastie 104 srdiečok a ďakujem ešte raz baby 😘😘😘😘😘😘

slniecko26
19. apr 2017

@luta13 tak ja som ju teraz tak prvy krat studovala ked miriam pisala ze som chcela pozriet aku hodnotu tam mam ja a ze nic tam nemam tak nechapem ci to robia vsetci gynekologovia toto vysetrenie alebo len niektori. Ked moja doktorka mi vzdy len pri sone povie ze vsetko je ako ma byt. Snazim sa vela necitat a nestresovat ale teraz neviem...

candies
19. apr 2017

@miriamn76 Jooj skoda Mojko ale verim ze bude zdravucke neboj sa..co to je NT?

luta13
19. apr 2017

@kudusko no WAU, to mas teda stastie tolko ❤ v jeden den...Posielam Ti teda aj ja teraz jedno, nech nie som "svina" 😉 😘

candies
19. apr 2017

@kotatko1232 ja nechapem co sa tu do teba baby navázaju je to tvoja vec a nikdy by som nepotrebovala niekomu koho ani nepoznam dokazovať ze som tehu... dala si tu testy Ok je to tvoje svedomie ci su práve co nie ale tie teórie o kupe pozitívnych testov a pregnyle su mi smiesne lebo ako co by si z toho mala ? Nechapem...dufam ze dr potvrdil zdravé tehu a užívaj si to a kašli na vsetko ostatne 🙂

kudusko
19. apr 2017

@luta13 ďakujem ale nemusela si a nikto si to nemyslí 💋💜💋💋💜💜💜

luta13
19. apr 2017

@slniecko26 necitaj vela blbin a zbytocnosti, dolezite je, ze Ti Dr.povie, ze je vsetko tak, ako byt ma...Uzivaj vsetko a pohladkaj brusko za mna 🙂