Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76. Vsetko bude ok🙂Ja som mala s druhou dcerkou vsetky testy zle,amnio som odmietla a mala sa narodila zdrava,napriek vsetkym testom)Treba verit bábatku🙂))
Ďakujem za srdiečko 😘
Rano idem na krv. Vysledky budu az v pondelok. To cakanie bude najhoršie. Dufam ze uz bude niečo vidiet aj na sone
@kotatko1232 tak poprve ja nie som tvoja zlata ,po druhé napísala som len svoj názor ,po tretie ja vôbec neripem a po štvrte nemusím sa ukľudniť bo to nepotrebujem .
@dasaa nezaujima ma tvoj nazor Ignoruj ma ako ja teba...dakujem pekne.
@kotatko1232 ty stále každej jednej píšeš :"IGNORUJ MA AKO AJ JA TEBA"! Ved keď ťa nezaujímajú cudzie názory tak načo sem potom chodíš?Veď nieje fórum náhodou o tom,že tu kazda píše svoj nazor??
@candies dakujem pekne 😘 zatial srdiecko este nebolo vidiet ale bublinku uz ano.buduci tyzden tam idem zase a to hadam bude uz aj srdiecko vidiet 🙂😉
@alilka
ja tu chodim k tym babam ktore mi veria
@kotatko1232 ja ked som bola prvykrat tiez nebolo nic vidno 🙂 a potom po 2 tyzdnoch uz bol plodik aj srdiecko 🙂 takze hadam aj ty uz budes vidiet mimi
@candies Verim tomu ze ano... 🙂 pozeram ze si uz 12tt zachvilku koncis prvy trimester 🙂
@kotatko1232 v ktorom si tt?
babulky nehadajte sa tu 🙂 ved toto je taka krasna skupinka, ktora na navzajom podporuje ... kazdy ma vlastne svedomie, a vymyslat konspiracne teorie kvli tehu testom je strata casu 🙂 ked neverite, tak si to nevsimajte a bude pokoj 🙂)) nerobte si vrasky, kazda myslime na svoje miminka pripadne na dusikov resp. na anjelikov, ktory sa len chystaju do vasich brusiek 🙂 ❤
Ďakujem veľmi pekne za ❤
@alilka a aka je to ignoracia, ked im aj tak pise? 😀
@kotatko1232 tak si urob sukromnu skupinu, ked sa ti nepaci, ze na teba niekto reaguje vo verejnom fore. Nejaku Fanpage.. Len ci by si tam neostala sama.

@candies sijove prejasnenie