icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
19. apr 2017

@candies sijove prejasnenie

luta13
19. apr 2017

@kudusko to som napisala len zo srandy, ze "aby som nebola svina"...Ale ❤ som Ti rada poslala...Ja len budem cakat na Tvoje // 😉...Verim, ze coskoro sa ich tu dockam 😉

candies
19. apr 2017

@miriamn76 aha to som este nepočula ani nevidela 😬 A co to moze znamenať ?hodnota toho cisla?

luta13
19. apr 2017

@kudusko Ty si mi teraz poslala ❤?

bembaa
19. apr 2017

@miriamn76. Vsetko bude ok🙂Ja som mala s druhou dcerkou vsetky testy zle,amnio som odmietla a mala sa narodila zdrava,napriek vsetkym testom)Treba verit bábatku🙂))

miriamn76
19. apr 2017

@candies zdrave plody tam maju tekutinu do 2,5 zvysene hodnoty mozu poukazovat na downou syndrom alebo ine chromozonalne vady vraj a deticky s chorym srdieckom maju tej tekutiny viac. Dufam ze nase mini je zdrave

miriamn76
19. apr 2017

@bembaa dakujem dufam ze aj to nase drobcatko je zdravucke.

karmela
19. apr 2017

Ďakujem za srdiečko 😘

gabcca
19. apr 2017

Rano idem na krv. Vysledky budu az v pondelok. To cakanie bude najhoršie. Dufam ze uz bude niečo vidiet aj na sone

olylili
19. apr 2017

@gabcca aj sono ti bude robiť? V ktorom týždni si asi približne?

gabcca
19. apr 2017

@olylili podla ms som 6+3 no ked som otehotnela neskor tak neviem. Dufam ze spraví sono

candies
19. apr 2017

@miriamn76 určite je zdravucke moja neboj sa 😘😊 treba verit bábätku ! 🙂 urcite je to maly silný zdravý bojovník! Napriklad ja si nechcem dat robit ani ten tripple test ... lekári vedia vystrašiť a tie testy tiez... ale toto vo vam namerali asi meria dr na bežnej kontrole ze ?

dasaa
19. apr 2017

@kotatko1232 tak poprve ja nie som tvoja zlata ,po druhé napísala som len svoj názor ,po tretie ja vôbec neripem a po štvrte nemusím sa ukľudniť bo to nepotrebujem .

olylili
19. apr 2017

@gabcca tak podľa ms už by bolo aj srdiečko ja som mala 5+4 len je otázne kedy si oteh.

gabcca
19. apr 2017

@olylili ved toto. Minuly tyzden v stredu nevidel este nic tak verim ze drobec rastie a zajtra sa ukáže v plnej.parade 🙂

olylili
19. apr 2017

@gabcca tak to určite ja som až žasla ako dokáže rýchlo nárast za krátky čas 😀

kotatko1232
19. apr 2017

@dasaa nezaujima ma tvoj nazor Ignoruj ma ako ja teba...dakujem pekne.

karmela
19. apr 2017

@gabcca zajtra sa určite drobček ukáže niektoré bábätka sa radi hrajú na schovku a ukážu sa neskôr v plnej paráde..Alebo aj sono prístroj môže byt pretpotopny a nieje tak dobre vidieť..Držím ti palce aby si zajtra odchádzala s úsmevom na tvary a fotecku v ruke z ordinácie

alilka
19. apr 2017

@kotatko1232 ty stále každej jednej píšeš :"IGNORUJ MA AKO AJ JA TEBA"! Ved keď ťa nezaujímajú cudzie názory tak načo sem potom chodíš?Veď nieje fórum náhodou o tom,že tu kazda píše svoj nazor??

gabcca
19. apr 2017

@karmela dakujem aj jauz chcemkrasnu fotku 🙂

kotatko1232
19. apr 2017

@candies dakujem pekne 😘 zatial srdiecko este nebolo vidiet ale bublinku uz ano.buduci tyzden tam idem zase a to hadam bude uz aj srdiecko vidiet 🙂😉

kotatko1232
19. apr 2017

@alilka
ja tu chodim k tym babam ktore mi veria

candies
19. apr 2017

@kotatko1232 ja ked som bola prvykrat tiez nebolo nic vidno 🙂 a potom po 2 tyzdnoch uz bol plodik aj srdiecko 🙂 takze hadam aj ty uz budes vidiet mimi

kotatko1232
19. apr 2017

@candies Verim tomu ze ano... 🙂 pozeram ze si uz 12tt zachvilku koncis prvy trimester 🙂

mamana4
19. apr 2017

@kotatko1232 v ktorom si tt?

nela25252
19. apr 2017

Ahojte babule ..chcem sa opytat mam cca 6 dni do ms .
.hrozne ma ale boli brucho krize a mam tlak v prsiach tak som skusila test neviem je tam duch alebo mi sibe ? :D

candies
19. apr 2017

babulky nehadajte sa tu 🙂 ved toto je taka krasna skupinka, ktora na navzajom podporuje ... kazdy ma vlastne svedomie, a vymyslat konspiracne teorie kvli tehu testom je strata casu 🙂 ked neverite, tak si to nevsimajte a bude pokoj 🙂)) nerobte si vrasky, kazda myslime na svoje miminka pripadne na dusikov resp. na anjelikov, ktory sa len chystaju do vasich brusiek 🙂 ❤

candies
19. apr 2017

@nela25252 nemas trosku lepsiu foto? 🙂

cvikla12
19. apr 2017

Ďakujem veľmi pekne za ❤

myskahryzka
19. apr 2017

@alilka a aka je to ignoracia, ked im aj tak pise? 😀

@kotatko1232 tak si urob sukromnu skupinu, ked sa ti nepaci, ze na teba niekto reaguje vo verejnom fore. Nejaku Fanpage.. Len ci by si tam neostala sama.