icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

janaochi
15. júl 2014

@kristinka28 mne sa tam niečo marí,urob o dva dni.

kristinka28
16. júl 2014

@janaochi spodny je dnesny o 3.33 😉 je nejaky rozdiel?

kristinka28
16. júl 2014
janaochi
16. júl 2014

@melanka21
@kristinka28 dnes takto,test dr.max 23DC. 😉

janaochi
16. júl 2014

@kristinka28 No ty asi ani spať nemôžeš. 😀 Niečo sa mi tam stále marí. Musíš vydržať(tá pravá sa ozvala), lebo keď si mala poslednú ms 26.6., tak je este fakt skoro. O pár dní skús, alebo keď si nedočkavá, tak hoci skúšaj každý deň a sleduj, či je nejaký rozdiel. 😉

melanka21
16. júl 2014

@janaochi To je kraaaaasne 🙂 uz len na vysledocek digi si pockam a potom uz len na spravicku od lekaraaa 🙂 jupiii :D

janaochi
16. júl 2014

@melanka21 teším sa, aj sa bojím. 😀 😕 😵

melanka21
16. júl 2014

@janaochi verim, to iste som prezivala aj ja a uz som 15 tyzden aaaaaaaaaaaaaach :D

valeriap
16. júl 2014

@kristinka28 ja tam tiež niečo vidím 🙂 slabé ale vidím dúfam moja že bude silniet :*

valeriap
16. júl 2014

@janaochi krásne aj ja chcem :( a Gratulujem 🙂 všetko dobré prajem a držím palce 🙂

kristinka28
16. júl 2014

@janaochi necham uz to tak vela bab napisalo ze tam nic neni,,, ☹ ja na zivo nieco vidim ,len je tazko povedat co je to ,,ale dik ,,a tebe blahozelam

janaochi
16. júl 2014

@kristinka28 ďakujem a držím palce. Ozvi sa ako to dopadlo.

kristinka28
16. júl 2014

@janaochi ano ozvem sa urcite tak ako kazdy mesiac pride mrcha

kristinka28
16. júl 2014

lauritka,,kukni

kristinka28
16. júl 2014

@janaochi ten prvy je vcerajssi,,ten 2 je dnesny rano po vyschnuti ,a ten posledny je teraz rozdiel asi nijaky nic nesilnie co myslis kanalik

kristinka28
16. júl 2014

@kristinka28 tak a uz koncim ,,,budem cakat ,,,,

janaochi
16. júl 2014

@kristinka28 to je aký test? Ja tam niečo vidím, musíš pár dní počkať, keď to aj potom bude vyzerať takto, tak to nič neznamená, keď to zosilnie, je to tam. Ja viem, že je to o držku takto v neistote čakať, ale iné neostáva. 😒

kristinka28
16. júl 2014

@janaochi baby check ,,,som v zahranic a bohuzial tu v teej lekarni nemaju nic normalne asi tak ,,ale dik uz ma to nebavy ,,,

janaochi
16. júl 2014

@kristinka28 skús vydržať dva dni a porovnaj potom testy, iné ti neostáva. 😖

kristinka28
16. júl 2014

@janaochi viem pockam do mrchy ... 🙂

janaochi
17. júl 2014

@kristinka28 😉 24DC, cca 4 dni pred ms.

zvolsiinylogin
17. júl 2014

@melanka21 ahoj, chcem sa spytat, ako je to s tvojim bruskom? mne sa zda, ze mi cim dalej viac chudne....neviem teda, je to normalne?

kristinka28
17. júl 2014

@janaochi blahozlam ti tak to si musela skvor otehotniet nie

julinka55
17. júl 2014

včera ráno vydite aj vy ducha ?

vonicka
17. júl 2014

ano, je tam slabulinka ciarka

melanka21
17. júl 2014

@zvolsiinylogin ahooj, no tak ako kedy raz vykuka raz je ploche :D kedy ako :D

melanka21
17. júl 2014

@julinka55 ano vidime, len slabunke to je este, skus o par dni 🙂 alebo aj zajtra ale tym istym testom na porovnanie 🙂

janaochi
17. júl 2014

@kristinka28 Asi hej, možno ešte cez ms. 😕

luly3
17. júl 2014

@kristinka28 akým testom testuješ????? myslím akú má citlivosť????? najlepšie je mať 10 citlivosť
ukazuje skorj prítomnosť HCG 😉

nataliska1991
17. júl 2014

Pred 4 mes. Som 7 mesiacov v kuse na sebe hladala znaky tehulky..bolo mi zle jupiii vyslo to ..nedostala som rano jupiii som tehu..bolela hlava, nafuknute bruchoo, bolia ma prsia predyym neboleli..aa stale to iste sklamanie , testy som pozerala zo vstkych stran a pokazde som tam nieco videla plakanie..citala som si vsetky.mozne rady, clanky a neuspesne..v aprili sme estw s priatelom isli na dovolenku donizraela samozrejme celu dovolenku som prezila v proseni o dar byt matkou...neuzila som si nic a posledny den dovolenky som si sama sebe povedala dost je na case prestat na to mysliey, hlave aj telu treba dat oddych..a kedze som veriaca viem , ze pan boh mi dal onedlho najkrajsi darcek emoticon pred 4 mes. Som nahodne spravila test kedze som mala rozlucku zo slobodou a buum 4 dni pred MS konecne druuha vidietlna nie len mojim okom.ciarisko sa zjavila emoticon
A preto ..sama viem ake to je tazke na to nemysliet, neda sa to..no dolezite je verit , ze ked bude mat to pride 🙂