Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 diky za meno. A to teraz nebudeš čosi platiť v lekárni,ked si si dala objednať a neprides si po to?
@kotatko1232 to je volaky mladý, či starý harcovník?
@mokilko cca 40moze mat.
@olylili
@adria88 áno, mala som dostať v pondelok
@mokilko
@karmela
@bluebell0412
Ďakujem vám baby 🙂 neviem, čo ma čaká, ale teším sa 🙂
@domci1203 ano ano tak teda urcite...kamoska ma doktorku a je spokojna tak sa skusim opytat jej ci berie novych...
@mokilko tak ona to preda v lekarni urcite...
@kotatko1232 tak to taký starý nieje aby nevedel čo robí... No nič. Pozor naňho. Ozaj, testik si nerobila ešte že či nestmavol ešte? Mne zo skúseností potom vyšla testovacia ešte silnejšia ako ťa kontrolná.
@karmela ano su skoro rovnake ako vcera 😀 idem skusit zachvilu dalsi a dam pod seba zo vcera z dnes
@kotatko1232 urcite zmen dr;)...ja som zmenila tiez🙂 lebo moj uz byvaly nebol ako by mal byt a uz ked sa mojej kamoske sekol v datume porodu o tri aj pol tyzdna tak akp tiez nema 2+2 v hlave. Ked aj v BA si najdes ved z Trnavy to nemas tak daleko🙂...ja mam moju tiez v NR budem dochadzat 20km radsej 🙂
@mokilko nie neakusala.
@domci1203 tak to uz pana...no do Ba to nemam daleko to ano.
@kotatko1232 a myslim si že tam je aj urcite nejaky lepší odborník gynekolog🙂....pohladaj alebo sa popytaj kamaratiek🙂...ci nahodou nejakeho dobreho gynekologa tam nepoznaju🙂 drzim palce🙂
@karmela hore vcerajsi a spodny dnesny ovu testik

@kotatko1232 rozumiem sa do toho trosku🙂....lebo studujem biologiu ale to aj bez toho by sa clovek mal rozumiet a dr uz uplne. Ved ked je zena tehu jasne ze telo tvori inositol a on odporuci inofolic ti? By som mu brala licenciu dr ved to co je za dr!!! Cim skor si najdi ineho a od tohto prec.