Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava moja ešte večer skús soravit zas..Pijes menej pred testovaním? Láska sa dúfam koná moja 😉
@karmela ano pred testovanim nepijem len hlien este nemam uplne ovulacny tak asi az zajtra bude alebo vecer neviem..idem si kupit grepovy dzus 😀 dufam neovplyni test ci?
@trblietava hrepovy mi pomohol na hlienik áno no 2h pred testovaním Nepi moja a necikaj..Ale testy vyzerajú snubne nech už tmavnu 😘
@miriamn76 @karmela nebojte nic ja som pojazdna kde poviete tam prideme 🤗 toho by som sa najmenej bala 🙏🏻🤣
Juuj veru @miriamn76 veru kraati 🤔😲nestacim sa divit kde to tak zbehlo ,ale tesim sa co raz viac na moju prdku a este obzvlast ked vyvadza v brusku co raz vacsich intervaloch a uz aj v noci 🎀❤️
Tak šamanky pekne spolu az do konca ✊🏼🙏🏻❤️
@karmela to ano nech tmavnu 🙂 😘 ale vcera ma dost bolelo na lavej stranej v podbrusku az tak stipkalo..to znamena ze praskol folikul.? Dnes ma uz neboli nic
@happymia dobre no neviem ci si citala vcerajsie prispevky. Boli sme 9 v Hlohovci na ten morfo u Brestanskeho tak vsetko sme mali v poriadku akurat NT sme mali 3,3 norma je 2,5. Krv som mala ok no aj tak mam riziko na DS 1:19. A vcera som bola na sono u mojho a ten mi to tiez meral a vyslo mu to NT 4,3😑. Dnes mi mal volat do ruzinova kvoli odberu choriovych klkov alebo amnio . Zajtra mu mam zavolat tak uvidim ci mi budu robit jedno alebo druhe.
@kotatko1232 inak zdá sa mi, keď nie ma oprav: si už prišla o babatko? Niekde som to zahliadla. Len tak ma napadlo, že prečo ti ten mudr aj duphaston aspoň nenasadil. Fakt je to asi hlupák teda 😨
@mokilko ano v 8tt..mam doma ten duph...
@kotatko1232 No pokiaľ to bolo len 1x tak nič.... Myslela som že viackrát. Ale ak tak mal duphaston nasadiť.
@trblietava môže bolieť pred ovu keď rastie alebo potom keď už sa uvoľňuje vajko.Drzim palčeky
@nikuskaberuska ako sa máte ? Dlhšie sisa neozvala? Všetko Ok dúfam
@trblietava podla mna už praskol ja som tak mala a v ten den som.bola u gyn a bol prave folik prasknuty.
@kotatko1232 kedy si prišla o babatko v 8tt keď sa smiem spýtať?
@butterfly333 noo moze byt tak ked praskol vcera tak vcera bola ovulka ci este len bude? 🙂
@kotatko1232 hej kotatko take daco sa stalo a si bola aj v nemocke
@trblietava mojko keď sa uvoľnilo tak vajko sa dá oplodniť 12-24h láska bola?
@kotatko1232 nooo ved na 5tt maš riadne bruško. Take má teraz moja segra a je v 17tt.😊
@karmela poobede ma bolelo brusko a vecer bola laska 😍 len tie testy ma matu ze neboli uplne brutal silne ale chyba im trosku stale..preto neviem ..ale oproti ostatnym testom velky rozdiel tak uvidime o hodku testnem zas 😉
@mokilko ja si na dr. Rešetu nemožem stažovat bol moj ošetrujuci lekár na rizikovom a aj som rodila uneho. Ja som bola spokojna
@kotatko1232
@kotatko1232 takže v lete minulého roka. Tehu, ktoré si nemala ani potvrdené od lekára. A 2 mesiace predtým nič? Keď ťa tvoj drahý div že na potrat neposlal? Si myslím že každá jedna z nás si pamata presne, kedy o dieťatko prišla. A myslím že už stačilo a je najvyšší čas nechať tieto tvoje rozprávky keď si bola skoro každý mesiac tehotná a následne potratila, malým deťom. Citim sa tak zle aj za ostatne,ktore ti pomaly až do poslednej chvíle verili a prezivali to s tebou.To my to už veriť nebudeme. Nech sa páči, tvoja STORY c.1 z mája 2016:
@butterfly333 tak ja som bola tiez do teraz...
@kotatko1232 a story c.2 z júla 2016. Fotky vkladam v správnom poradi

@monic1804 to je super keď videl váčok a v ktorom tt si? Držím palčeky aby bolo všetko v poriadku